Bekend van:

50 keer je inzet met Jacks Sports Bonus 


Het voetbalseizoen is nog maar net begonnen, maar we hebben al een legitieme Super Sunday. Op het programma staan twee absolute topwedstrijden in Nederland, maar daar houdt het verhaal niet op. Dit weekend zien we de beste teams uit Frankrijk en Italië in actie. Door een Jack’s Sports-bonus te nemen waarmee je 50 keer je inzet kunt winnen, kun je deze zondag leuke winsten binnen halen.

Super wedstrijden

Er zijn twee elite wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. Terwijl PSV Feyenoord ontvangt, speelt Ajax in Alkmaar tegen AZ. In de strijd om het kampioenschap is de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV essentieel. Ajax heeft momenteel twee punten voorsprong op Feyenoord. Met een overwinning zet PSV, dat nu nog drie punten achter Feyenoord staat, meer druk op hen.

Ook in Italië staan er dit weekend topteams op het veld. Terwijl AC Milan het opneemt tegen Napoli, speelt AS Roma tegen Atalanta. Omdat de teams in serie A qua talent zo dicht bij elkaar staan, denken wij dat de wedstrijden erg vermakelijk zullen zijn. Dit leidt tot spannende gevechten die elke wending kunnen nemen.

Dit is zeer zeker ook het geval bij de confrontatie tussen PSV en Feyenoord. Na het verslaan van Sturm Graz met 6-0 voelt Feyenoord zich goed en is toe aan meer. Bij PSV is er sprake van een mindere flow. De afgelopen twee wedstrijden waren een moeizame thuisoverwinning op RKC Waalwijk en een gelijkspel tegen het derde team van Noorwegen.

Ook twee van de topclubs in Frankrijk nemen het tegen elkaar op. Olympique Lyon van Peter Bosch gaat de strijd aan met de talenten van Paris Saint-Germain uit.

Bonus Jack’s Sports

Je kunt gebruik maken van de nieuwe sportbonus en een sportweddenschap plaatsen met verbeterde kansen wanneer je een account aanmaakt bij Jack’s en minimaal €10 stort. De Jack’s Sport-promotie kan dan worden gebruikt om een ​​sportweddenschap te plaatsen en heeft een quotering van 50,00!

Je kunt deze promotie gebruiken op elke gok optie van uje  keuze. Zolang je twee wedstrijden mixt, kun je inzetten op wat je maar wilt. Je kunt proberen te voorspellen welke teams zullen winnen, maar gezien deze grotere kansen, raden we je aan om te kiezen voor sportweddenschappen met het laagste risico.

De weddenschap “Beide teams scoren” is hier een goede illustratie van. In de wedstrijden tussen AZ-AJAX en PSV-FEYENOORD is daarvoor slechts een notering van rond de 1,50 beschikbaar. Als gevolg hiervan zijn je kansen om de weddenschap te winnen groter en je risico lager. Elk van deze teams heeft een krachtige aanval en zal er alles aan doen om te winnen. De kans is groot dat er veel goals worden gescoord. Wil je het proberen en deze Jacks Sports bonus gebruiken om een ​​sportweddenschap te doen?

toggle off
Gokreclame uitschakelen.