Bekend van:

BetCity sponsert Green Park Handbal in Alsmeer     


Titelverdediger Green Park Handbal Alsmeer (GPHA) heeft voor de komende tijd een nieuwe shirtsponsor in BetCity. Het merk BetCity zal prominent prijken tijdens alle aankomende clubevenementen.

Green Park Handbal Aalsmeer

Vandaag heeft GPHA onthuld dat BetCity hun nieuwe shirtsponsor is. Gedurende de tweede finalewedstrijd 19 juni j.l. was het bookmaker logo al te zien op de middencirkel van het speelveld.

De aankondiging van BetCity, met de tekst “Wedden dat we weer kampioen worden”, was een vroege hint naar het partnerschap tussen de gokaanbieder en Green Park Handbal Aalsmeer. De weddenschap wierp zijn vruchten af, want ​​zoals verwacht heroverde Alsmeer zijn titel als Nederlands kampioen.

Startend aankomend seizoen dragen zowel de wedstrijd- als inloopshirts van Green Park Handbal Alsmeer de BetCity-branding. Alsmeer speelt op 24 september HV Hurry-Up vanuit Zwartemeer. Daarnaast zal de branding van de Nederlandse online bookmaker prominent zichtbaar zijn op wedstrijddag borden en uitzendingen voor de Alsmeer herenploeg. De overeenkomst geldt voor de komende 3 seizoenen.

Ondersteuning sportieve ambities door BetCity

De handbal organisatie is dolblij om met BetCity samen te werken, zoals vermeld in een nieuwsbericht waarin de samenwerking wordt aangekondigd. René Romeijn, algemeen directeur van Green Park Handbal Aalsmeer, gaf deze uitleg omtrent de keuze voor BetCity:

BetCity heeft onlangs een aantal nieuwe samenwerkingsverbanden gesloten met meerdere betaalde Nederlandse voetbalclubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Dit is een fantastisch initiatief dat groepen zal helpen om hun sportieve doelen te bereiken. Om dezelfde reden leerden we op deze manier voor het eerst over BetCity. Er was onmiddellijke chemie en een begrip van gedeelde doelen bij de eerste ontmoeting. Er wordt door beide partijen dan ook uitgekeken naar een fijne samenwerking!

Het team is blij met BetCity als sponsor vanwege de vele voordelen die het het team en zijn fans zal bieden. De nieuwe samenwerking stelt HV Alsmeer in staat om de faciliteiten van de club te upgraden. Bovendien kunnen fans van Alsmeer geweldige promoties en entertainment tegemoet zien rondom de wedstrijden van de club.

BetCity CEO Melvin Bostelaar laat zich inspireren door het initiatief van de Green Park Alsmeer community:

Met haar overwegend Nederlandse selectie en veel zelf opgeleide spelers is Green Park Handbal Alsmeer al jaren een vooraanstaand nationaal handbalteam. Uit conversaties met clubleden kunnen we opmaken dat ze echt gemotiveerd zijn om de club naar nieuwe hoogten te brengen. BetCity is er trots op te hebben bijgedragen aan deze inspanning en wenst het team haar beste wensen bij hun poging om hun kampioenschap volgend seizoen te verdedigen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.