Bekend van:

Bet365

Getallen zeggen misschien niet alles. Maar als we je vertellen dat het Engelse Bet365 wereldwijd meer dan 63 miljoen spelers heeft, dan weet je dat je een interessante bookmaker gevonden hebt. Alleen… past Bet365 ook bij jouw speelstijl en jouw eisen? Wij vertellen je alles over het aanbod, de odds, de extra functies, de bereikbaarheid van de klantenservice en meer. Zo ontdek je vanzelf of Bet365 een plekje in je lijst met favoriete bookmakers thuishoort.

Bet365: Een van ’s werelds grootste wedkantoren is nu ook in Nederland!

Bet365 maakte in 2021 officieel zijn intrede in Nederland. De lancering van bet365.nl was maar één van de vele stappen die dit gokimperium in de afgelopen jaren heeft gezet. Het begon allemaal in de jaren 80, toen Peter Coates onder de naam Provincial Racing een keten met gokwinkels opende. Bet365 was op dat moment nog nergens te bekennen, maar de interesse in sportweddenschappen was bij de familie Coates gewekt.

In 2001 zag Bet365 dan eindelijk het levenslicht. Drijvende kracht achter deze toen nieuwe bookmaker was de dochter van Peter Coates. Denise Coates realiseerde zich dat de gokwereld rond de eeuwwisseling op een kantelpunt stond. Wilde de familie hun gokimperium verder uitbreiden, dan was het nodig om ook online grote stappen te zetten. Coates liet hiermee zien dat ze over een goede toekomstvisie beschikte, want rond 2000 was er nog nauwelijks sprake van een echte online gokwereld. Bet365 heeft dus het nodige pionierswerk verricht! In de afgelopen 20 jaar heeft het wedkantoor steeds meer landen veroverd en inmiddels zijn er Bet365-spelers in alle windstreken. Ook in Nederland is het avontuur nu begonnen…

De odds van Bet365, maken die je eigenlijk rijk?

Denise Coates is dankzij Bet365 uitgegroeid tot een van de rijkste vrouwen ter wereld. De vele miljoenen die zij op haar bankrekening heeft staan, zijn voor jou misschien te hoog gegrepen. Toch kun je heel wat geld verdienen met je sportweddenschappen, zolang de odds maar goed zijn.

Bet365 had nooit meer dan 63 miljoen spelers in zijn bestand gehad als de odds heel erg dramatisch waren. Je mag er dus van uitgaan dat dit online wedkantoor de concurrentie prima aankan. Dat beeld zien we ook als we wat dieper in de cijfers duiken. Kijk bijvoorbeeld naar de Champions League-wedstrijd tussen Atlético Madrid en Man Utd (seizoen 2021/22). Bet365 kiest bij een 1×2 weddenschap voor de volgende odds: 2.60 (1), 3.20 (x) en 2.80 (2). De andere wedkantoren zitten op hetzelfde niveau, al zijn er kleine verschillen. Zo zet BetCity in op odds van 2.60 (1), 3.15 (x) en 3.00 (2). Voorspel je een gelijkspel, dan weet je dat je bij Bet365 een goede deal maakt.

Qua odds is bet365.nl zeker een platform om in de gaten te houden, maar een echte uitschieter is dit wedkantoor niet. Daarom is het nóg interessanter om te kijken naar manieren waarop je die standaard odds kunt verhogen. Met zijn accumulators biedt Bet365 jou een slim extraatje. Deze accumulators gaan namelijk een stapje verder dan de gewone combi bets, die je natuurlijk ook op bet365.nl vindt. Ze leveren extra veel winst op, variërend van 5% tot zelfs 70% bovenop de waarde van een combi bet. Al moet je hier wel wat risico voor nemen. Wees dus niet té gretig wanneer je die winstgevende accumulator activeert.

Populair of niche: er zijn genoeg sporten op Bet365.nl om uit te kiezen

Met zijn concurrerende odds en extra winstgevende accumulators lokt Bet365 gokkers uit de hele wereld naar zijn platform. Maar er zijn meer redenen waarom 63 miljoen sportliefhebbers voor dit wedkantoor hebben gekozen. Je hoeft alleen maar door het aanbod te struinen en je begrijpt waarom zoveel wedders trouw blijven aan Bet365.

Onder de naam Provincial Racing focuste de familie Coates zich in de tachtiger en negentiger jaren op paardenrennen. Het sportaanbod bij Bet365 is vele malen groter. Er is nog steeds plek voor paardenrennen, maar daarnaast wed je ook op bijvoorbeeld voetbal, tennis, wielrennen, ijshockey, golf, darten en Formule 1. Er zijn zelfs een paar niche sporten te vinden die veel andere wedkantoren links laten liggen. Denk maar aan windhondenrennen en speedway. Kies je graag eens voor iets anders dan het Eredivisie-voetbal, het tennis op Roland Garros of de jaarlijkse Tour de France, dan kan Bet365 zomaar jouw bookmaker zijn.

Live wedden is goed geregeld bij Bet365

Bookmaker Bet365 kon nooit zo groot worden als er geen aandacht was voor live sport. Je hoeft alleen maar op ‘live wedden’ te klikken en alle lopende sportwedstrijden verschijnen op je scherm. Met duidelijke afbeeldingen van een voetbal, tennisbal, dartsbord, ijshockeypuck of een jockey te paard, leidt het wedkantoor je rechtstreeks naar je favoriete sport. Want natuurlijk is er geen tijd te verliezen als je live gaat wedden op een wedstrijd die al bezig is.

In het overzicht met live wedstrijden brengt Bet365 meteen de meest cruciale informatie. De stand, de verlopen speeltijd en de belangrijkste odds… je ziet het allemaal in één beeld op je scherm. Maar er valt nog iets op. Achter de wedstrijden staan namelijk twee soorten icoontjes: een play-icoon of een icoon van een sportveld. Spot je die eerste, dan weet je dat er een livestream aanwezig is. In het andere geval ben je aangewezen op de live statistieken en de computersimulatie die Bet365 vaak inzet. Hiermee kun je de wedstrijden toch zo goed mogelijk volgen.

Bet365 heeft een grote voorliefde voor extra functies

Als je graag voor een live weddenschap kiest, dan is een livestream bijna een vereiste. Al mag je ook het nut van die andere extra functies niet onderschatten. Bet365 houdt je bijvoorbeeld op de hoogte met zijn live alerts. Zodra er iets belangrijks gebeurt in de wedstrijd die jouw aandacht trekt, dan krijg je daar een melding van. Tenminste, als je de alert-functie voor die wedstrijd aanzet. Ook de cash-out functie en Bet Builder (die Bet365 verstopt onder de knop ‘creëer’) zijn aanwezig. Toch moet je je niet te veel op die Bet Builder verheugen wanneer je liever op handbal of snooker dan op voetbal of tennis wedt.

Bet365 heeft op zijn platform een handigheidje ingebouwd voor iedereen die voor een snelle weddenschap met een grote winkans gaat. Onder de lange lijst met sporten (helemaal links op je scherm) staat namelijk de veelzeggende kop: quoteringen onder de 2.00. Als je deze aanklikt, komt er direct een lijst met weddenschappen voorbij die je volgens de bookmaker minimaal een winkans van 50% opleveren. Dat kan handig zijn als je geen tijd hebt om uitgebreid de statistieken te bestuderen.

Ga voor die 100% welkomstbonus en meer

Leuk die extra functies, maar een ouderwets goede welkomstbonus pak je ook graag mee. Bet365 heeft voor nieuwe spelers een 100% stortingsbonus klaarliggen met een maximum van 100 euro. Hiermee onderscheidt het Engelse wedkantoor zich van de typisch Nederlandse gokbedrijven, die vaak liever kiezen voor een free bet. Om aan de Nederlandse regels te voldoen, is die 100% welkomstbonus alleen beschikbaar voor sportwedders van 24 jaar of ouder. Dat geldt ook voor de eventuele gratis weddenschappen en andere bonusacties die op een later moment op je staan te wachten.

Wil je wel ergens van profiteren, maar laat je die leeftijdsgrens liever los? Met een extraatje zoals een vervroegde uitbetaling bij een voorsprong van 2 doelpunten (voetbal), 3 doelpunten (ijshockey) of 20 punten (basketbal) kun je misschien wel opgelucht ademhalen als de wedstrijd onverwachts begint te kantelen.

* Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Ook de praktische zaken zijn goed geregeld

Met zijn ruime wedaanbod kun je je echt 365 dagen per jaar vermaken op het Bet365-platform. Voordat je op zoek kunt naar een weddenschap, is het eerst tijd om geld te storten. Bet365 werkt met een minimale storting van 5 euro (via iDEAL of creditcard), maar je kunt dit bedrag een heel stuk verder oprekken als je financiële situatie dat toelaat. Dit maakt bet365.nl een interessante optie voor alle soorten sportwedders.

Lukt het niet om geld te storten of is de uitgekeerde winst na vijf dagen nog niet binnen? De Bet365-klantenservice staat 24/7 voor je paraat. Je kunt contact opnemen via e-mail, telefoon of live chat. Aan de goede en klantvriendelijke service kun je wel zien dat je met Bet365 een gerenommeerde bookmaker te pakken hebt.

Maak winst op een gebruiksvriendelijk Bet365 website

Bet365 heeft zijn zaakjes goed op orde. Maar uiteindelijk is het ook belangrijk dat je je ergens thuis voelt en dat je goed je weg kunt vinden. Daarom werpen we ook nog even een blik op het platform zelf.

Bet365.nl is een exacte kopie van de platforms die al in andere landen draaien. Qua gebruiksvriendelijkheid heeft het zijn dienst bewezen. De pagina’s laden snel, je kunt via meerdere routes op zoek naar een goede wedstrijd en de odds hebben een andere kleur dan de rest waardoor ze er echt uitspringen. Het is dus niet verbazingwekkend dat Bet365 in het verleden al prijzen won met dit platform. Toch is er ook een minpunt. Bet365 heeft namelijk niet de meest stijlvolle website neergezet. Al ben je dat snel vergeten als je winst maakt bij dit online wedkantoor.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.