Bekend van:

LiveScore Bet

LiveScore Bet review

Op welke manier hou jij de live uitslagen van voetbalwedstrijden bij? Onwijs veel mensen wereldwijd gebruiken hier LiveScore voor. De website van LiveScore is tot op de seconde nauwkeurig, geeft duidelijk de live uitslagen aan en beschikt over een gigantische database. Dankzij deze database kun je uitslagen van wel vele jaren terug bekijken. Daarbij zie je zelfs per wedstrijd de doelpunten en de gele/rode kaarten vermeld staan.

LiveScore is dankzij deze website bijzonder populair geworden, maar heeft zijn vleugels gespreid. Dit is namelijk ook één van de bookmakers in ons land die een licentie heeft gekregen. Bij LiveScore Bet ben je in staat om weddenschappen te plaatsen, terwijl je via de website LiveScore dus alle uitslagen in de gaten houdt.

Is het aan te raden om te wedden op LiveScore Bet? Wat vinden wij van de goksite LiveScore Bet? Wat zijn de belangrijkste plus- en minpunten? En wat is ons eindoordeel over de bookmaker LiveScore Bet? Je gaat het allemaal lezen in deze uitgebreide LiveScore review!

Wat zijn de voordelen van LiveScore Bet?

Toen wij voor het eerst met dit wedkantoor in aanraking kwamen, wisten we niet zo goed wat we konden verwachten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Bet365 en Toto had LiveScore Bet geen bekende naam.

Opvallend was ook dat LiveScore Bet lange tijd niet live ging met hun website. Dit was één van de 10 bookmakers die al in oktober 2021 een licentie had, maar LiveScore Bet ging uiteindelijk pas in 2022 online. Wij hebben de LiveScore Bet bookmaker uitgeprobeerd en delen graag onze bevindingen met je in deze review.

Betrouwbaar

Iets waar wij op voorhand onze vraagtekens bij hadden, was bij de betrouwbaarheid. Was deze firma wel in staat om een betrouwbare bookie te zijn? Uiteindelijk kunnen we stellen dat dit inderdaad het geval is. LiveScore Bet is wat ons betreft één van de betrouwbaarste bookmakers.

Dit heeft vooral met de veiligheid van/bij deze bookmaker te maken. Dit bedrijf snapt als geen ander hoe het internet werkt en hoe belangrijk privacy is. Je kunt je account bijzonder goed beveiligen, waarbij LiveScore Bet voor de aanvullende veiligheid zorgt. Erg fijn!

Prima bonus

Over de LiveScore Bet bonus zijn wij ook erg enthousiast. Deze bonus is met name voor nieuwe spelers interessant, maar LiveScore Bet stunt ook regelmatig met bonussen voor bestaande spelers. Zo krijg je als bestaande speler regelmatig een free bet voorgeschoteld van dit wedkantoor.

Als nieuwe speler krijg je bij LiveScore Bet een hele interessante bonus. Het gaat hierbij om een soort van stortingsbonus. Als je een minimum bedrag van 10 euro stort, krijg je maar liefst vijf free bets van 10 euro per stuk aangereikt. Dankzij deze free bets ga je op een vliegende manier van start bij LiveScore Bet Nederland.

Uitgebreid spelaanbod

Van origine is LiveScore Bet een Engelse bookmaker. Het is dan ook niet geheel verrassend dat de focus ligt op sporten die in Engeland populair zijn. Zoals je mogelijk al verwacht had, draait het hierbij vooral om voetbal. Voetbal is in Engeland volkssport nummer één en het wedden op voetbal is in Engeland ook erg populair.

Daar speelt LiveScore Bet prima op in. In het huidige aanbod vind je alle mogelijke Engelse competities, maar ook honderden andere competities. Het spelaanbod bij LiveScore Bet is oprecht heel uitgebreid te noemen.

Wil je ook graag op andere sporten dan voetbal wedden? Dat is ook mogelijk bij LiveScore Bet. Je hebt al met al voldoende mogelijkheden om elke dag de gewenste weddenschappen te plaatsen.

Leuk detail: bij heel veel wedstrijden kun je uit heel veel soorten weddenschappen kiezen. Zo is het ook bij lagere competities mogelijk om bijvoorbeeld op asian handicaps in te zetten!

Live wedden

Bij LiveScore Bet live wedden is een feestje. Voor dit wedden maakt LiveScore gebruik van haar eigen website, waarop ze al alle statistieken bijhouden. Deze statistieken zijn ook op de LiveScore Bet website zichtbaar, waardoor je een betere analyse van de live wedstrijden kunt maken.

Bij het live aanbod valt ook de diversiteit op. Je kunt op veel wedstrijden live wedden én ook nog eens op veel soorten weddenschappen. Mocht je een liefhebber van live wedden zijn, zit je dus absoluut goed bij LiveScore bet.

Handige aanvullende functies

Een belangrijk voordeel van LiveScore Bet zijn de aanvullende functies. Heb je een single- of combi weddenschap gezet? In beide gevallen is het mogelijk om je weddenschap tussentijds uit te cashen.

Een ander aanvullende functie is de weddenschap bouwer. Met deze tool ben je in staat om meerdere weddenschappen binnen één wedstrijd te plaatsen. Je combineert hierbij als het ware de odds, waardoor je per wedstrijd op een hoge odd in kunt zetten.

Klantenservice werkt prima

Als laatste voordeel willen we de uitmuntende klantenservice aanstippen. De klantenservice van LiveScore Bet brengt enkele voordelen met zich mee:

  • 24/7 bereikbaar. Ongeacht op welk moment je met de klantenservice contact op wilt nemen, is dit mogelijk. De klantenservice is echt 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
  • In het Nederlands. Bij LiveScore Bet is een Nederlandstalig team actief. Je kunt dus gewoon in je eigen taal je vraag stellen. Erg fijn!

Wat zijn de nadelen van LiveScore Bet?

Zoals je hebt kunnen lezen, is deze LiveScore Bet review behoorlijk positief. Wil je daarom graag direct starten met wedden op LiveScore Bet? Voordat je bij LiveScore Bet weddenschappen gaat plaatsen, zou je met onderstaande nadelen rekening moeten houden.

Niet de meest overzichtelijke website

Wij zijn van mening dat de website van LiveScore Bet niet super overzichtelijk is. Wij vinden sommige aspecten van de website nogal druk, waardoor het niet altijd even lekker wegkijkt. Uiteraard is dit smaak gebonden; mogelijk vind jij de website van LiveScore Bet wel prima.

Niet de beste odds

De odds bij LiveScore Bet vallen enigszins tegen. Het is zeker niet zo dat de odds heel laag zijn, maar bij meerdere bookmakers geniet je van hogere odds. Voor de serieuze/professionele gokker is dit daarom niet het beste wedkantoor.

Aanmeldproces bij LiveScore Bet

Net zoals alle andere wedkantoren heeft LiveScore Bet voor een makkelijk aanmeldproces gezorgd. Je moet in eerste instantie persoonlijke gegevens invullen, waarna je in je mailbox een mailtje krijgt. Via het linkje uit deze mailbox kun je vervolgens je account verifiëren. Om dat volledig te doen, moet je wel nog even een kopie van je paspoort of ID opsturen. Dat is één van de wettelijke verplichtingen waar LiveScore Bet mee te maken heeft.

Onze LiveScore Bet beoordeling

Deze LiveScore Bet review sluiten we graag met een algehele eindconclusie af. Het zal je wellicht niks verbazen, maar onze eindconclusie is positief. Deze bookmaker heeft ons positief weten te verrassen, waardoor wij het volgende kunnen stellen: gokken op LiveScore Bet is een ware aanrader.

Bij LiveScore Bet wedden is leuk, verloopt soepel, biedt veel mogelijkheden en biedt veel extra functies. Ook over de klantenservice, het spelaanbod en de bonussen spreken ons erg aan. Het is voorlopig niet de bekendste bookmaker van ons land, maar het is wel één van de betere. Houd wel rekening met de ietwat matige odds en de niet al te overzichtelijke website. Als je die nadelen op de koop toeneemt, blijven bij LiveScore Bet louter voordelen over!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.