Bekend van:

Middels Gamstop kunnen Britse gokkers zich laten uitsluiten – campagne


Voor het eerst in zijn bestaan ​​heeft Gamstop, het Britse zelfuitsluiting register, een bewustmakingscampagne gelanceerd rond zelfuitsluiting. De campagne is gelanceerd door Gamstop in samenwerking met verschillende vooraanstaande sportcompetities en -organisaties. Campagnes in zowel België als het Verenigd Koninkrijk werden getimed om samen te vallen met de release van een nieuwe videogame. Gambstop, het Britse equivalent van het Cruks-uitsluitingsregister, voert een zelfuitsluiting campagne in samenwerking met een aantal grote sportorganisaties.

#TakeBackControl2022

Dankzij Gamstop en enkele van de campagne partners werden op 15 september 2015 meer dan 2,5 miljoen mensen bereikt die de hashtag #TakeBackControl2022 gebruikten. Partners deelden campagne gerelateerde inhoud op hun respectieve social media kanalen om hun respectieve doelgroepen te bereiken. De mogelijkheid om zich af te zonderen van de samenleving.

Gamstop hoopte dat door het benadrukken van de mogelijkheid om zichzelf uit te sluiten van gokken, ze minder mensen zouden kunnen aanmoedigen om aan dergelijke spellen deel te nemen. Gamstop koos juist dit moment om hun campagne te lanceren. Over iets meer dan twee maanden is Qatar gastheer van het WK 2022.

Samenwerking

Verschillende sportgroepen in het Verenigd Koninkrijk hebben de handen ineen geslagen om deze campagne te lanceren. Een van de partners van de campagne is de Premier League-club Crystal Palace. Luton Town, Sutton United, Oldham Athletic en Wallsall FC zijn slechts enkele van de andere Engelse voetbalteams die deelnamen.

Voetbalteams waren niet de enigen die meededen; de Professional Footballers’ Association en de Professional Cricketers’ Association hadden beide handen in de onderneming ook. Fiona Palmer, CEO van Gamstop, heeft zijn tevredenheid uitgesproken over de steun van de vele sportgroepen in de branche.

Vanaf juli van dit jaar rapporteerde Gamstop een aanzienlijke stijging van het aantal nieuwe aanmeldingen voor de database. Als gevolg hiervan kon Gamstop een belangrijke mijlpaal van 300.000 nieuwe aanmeldingen voor de database bereiken.

Hulp nodig?

Ben je alle zelfbeheersing over je rookgewoonten kwijt? Ga dan naar CruksRegister.nl om je aan te melden. Wie niet meer wil gokken, kan zich aanmelden bij het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen (Cruks).

toggle off
Gokreclame uitschakelen.