Bekend van:

Monday Night Football ging niet zoals de meeste gokkers dachten dat het zou gaan


Monday Night Football ging niet zoals de meeste gokkers dachten dat het zou gaan. Degenen die voor de wedstrijd geld zetten om de New York Giants te steunen, waren niet blij met het eindresultaat. De Cowboys versloegen de tot dan toe ongeslagen Giants met een overwinning van 23-16 toen week 3 ten einde liep. Dallas voegde zijn tweede overwinning toe in de NFC East en bracht hun record op gelijke voet met de Giants. De meeste weddenschappen steunden de Giants om thuis een close game te winnen, volgens Action Network. Hoewel ze het doel misten, was het een gevecht tot de finish waarbij iedereen de actie nauwlettend in de gaten hield.

Defence

De verdediging zette al vroeg druk op Giants QB Daniel Jones in het tweede kwartaal. Dallas stopte hem twee keer. De eerste werd tegengehouden door DeMarcus Lawrence en de tweede door Dorance Armstrong. Dit dwong de Giants om voor een velddoelpunt te gaan om het te binden.

De Cowboys reageerden op de volgende drive met een 28-yard kick om de leiding te herwinnen, 6-3. De derde sack op Jones kwam laat in het tweede kwartaal dankzij de penetratie, opnieuw, door Lawrence.De agressieve behandeling van Jones ging door in het derde kwartaal met nog twee sacks. Lawrence en Wilson bleken te veel te zijn voor de lijn van de Giants. Opnieuw kozen de Giants voor een velddoelpunt om de wedstrijd met 6-6 in evenwicht te brengen.

Al die tijd op het veld droeg de verdediging de Cowboys. De volgende drive toonde het in een spel waarin Saquon Barkley door het midden naar de lijn boorde en 36 yards door elkaar klauterde voor de score om de Giants met 13-6 op voorsprong te zetten.

Aanval houdt stand

De aanval in Dallas nam toe toen de verdediging een break nodig had. Nadat de Giants de leiding hadden veroverd, reageerde Dallas met een offensieve mars over het veld. Ze kwamen diep in de rode zone en lieten toen Ezekiel Elliott rennen om hem binnen te halen. Opnieuw was de stand gelijk, 13-13.

De Cowboys grepen het moment. Ze heroverden de controle over de wedstrijd met een nieuwe aanval die eindigde in de eindzone dankzij een geweldige vangst van CeeDee Lamb die de stand op 20-13 bracht. Daarna, nadat de Giants niet konden reageren, vergrootten de Cowboys hun voorsprong naar 23-13 via een velddoelpunt met nog maar vijf minuten te gaan. Toen de druk toenam, kregen de Giants de kans om het gat te dichten voordat ze genoegen namen met een nieuw velddoelpunt.

Het was nu tijd voor Jones om te schitteren, want de aanval had de kans om een ​​game-winning drive te maken. De Giants ontvangen volgende week zondag de Chicago Bears, terwijl de Cowboys zich niet al te veel zorgen hoeven te maken wanneer ze de Washington Commanders verwelkomen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.