Bekend van:

‘Monday Night Football’ sluit interessante week 2 af


Het NFL-seizoen gaat door en geeft footbalfans iets om over na te denken na de wedstrijden van zondag. Er staat vanavond een doubleheader op het programma, want de Tennessee Titans ontmoeten de Buffalo Bills en de Minnesota Vikings proberen de Philadelphia Eagles te stoppen. Vijftien teams gingen week 2 in, in de hoop opeenvolgende verliezen te voorkomen. De Raiders, Falcons, Panthers en Bengals konden dat echter niet voor elkaar krijgen. Tegelijkertijd maakten vier teams ongelooflijke comebacks om te laten zien dat ze het menen. De Titans hebben al verloren en kregen te maken met een harde 1-0 Bills-ploeg op de weg. De Vikings en Eagles zijn beide 1-0, en de bookmakers weten niet precies hoe deze game zal verlopen.

The Bills beginnen seizoen sterk

The Bills haalden de Rams in week 1 uit een sterke prestatie van QB Josh Allen. Hij eindigde de dag met drie touchdowns, waarvan één zijn eigen run in de eindzone. Tennessee heeft niet langer de steun van AJ Brown in de aanval, wat nieuwe uitdagingen met zich meebracht. De brede ontvanger was een sterk onderdeel van het team en een van de belangrijkste redenen waarom het afgelopen seizoen de AFC South veroverde.

Aangezien de aanval van de Titans moeite heeft om zich aan te passen, zal de verdediging van cruciaal belang zijn op maandagavond. De Bills hebben tweevoudig Pro Bowler Derrick Henry en de running back blijkt dit seizoen al niet te stoppen. De Bills zullen naar verwachting winnen, maar de Titans kunnen de 10-punten spreiding dekken als hun verdediging bij elkaar blijft. De Over/Under is 47, en beide teams hebben licht hoge onder-succespercentages (55,6% voor de Bills en 61,1% voor de Titans). Hier beneden nemen lijkt de beste optie.

Vikings proberen The Eagles te stoppen

De Vikings waren vorige week opgepompt en zullen die energie meenemen naar de wedstrijd van maandagavond. Ze versloegen de Green Bay Packers in week 1 als de underdogs en brachten hun tegenstanders tot zwijgen. Minnesota kan verwachten dat Kirk Cousins ​​maandagavond opnieuw de aanval zal leiden. Hij pakte 277 yards en gooide twee TD’s in week 1, en de Eagles zullen moeite met hem hebben.

Beide teams hebben de overhit gezien in de meeste van hun recente wedstrijden. Ook al heeft deze game een hoge Over/Under van 50, de Over zou opnieuw succes kunnen boeken in wat een offensieve wedstrijd zou moeten zijn.

Bucs nog steeds niet in vorm

De NFL-actie van zondag stelde niet teleur, hoewel het de fans enkele dingen gaf om over na te denken. Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers streden driekwart tegen de New Orleans Saints voordat ze punten op het bord konden zetten. Zelfs toen wisten ze alleen een velddoelpunt te scoren. De Miami Dolphins en de Arizona Cardinals gingen elk het derde kwart van hun respectievelijke wedstrijden in met een achterstand van 20 punten voordat ze wonderen verrichtten. De Finnen kwamen terug om de Baltimore Ravens te verslaan en de Cards overwonnen de Raiders.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.