Bekend van:

Nieuwe wed optie ´Schoten op doel´ bij BetCity


Gelukkig mogen we inmiddels ook in Nederland sportweddenschappen plaatsen. Zolang dit maar gebeurt bij gelicentieerde Nederlandse bookmaker. Het verkrijgen van een dergelijke vergunning vereist de betrokkenheid van de KSA (Nederlandse Kansspelautoriteit). Als gevolg van de deze legaliteit zijn er een hele reeks beperkingen opgelegd aan degenen die sportweddenschappen aanbieden. Zo is het aanbieden van specifieke gok alternatieven niet meer mogelijk die kwetsbaar bleken voor matchfixing. Het is nu wel mogelijk om via BetCity in te zetten op “Schoten op doel” in de Eredivisie.

Wed keuzes bij BetCity

Uit een enkel spel kunnen meerdere verschillende uitkomsten worden voorspeld, zoals:

  • het aantal corners dat een team krijgt
  • het team dat de toss voor de aftrap wint
  • het aantal gele kaarten dat is uitgegeven
  • de score

Het is nog steeds mogelijk om in te zetten op onder andere de uitkomst van het spel, het totaal aantal gescoorde doelpunten en de juiste score.

Schoten op doel was een vorm van wedden waarvan we ons aanvankelijk niet bewust waren. Hier kun je wedden of je denkt dat een bepaald team of een bepaalde speler een schot op doel zal proberen. BetCity heeft haar aanbod van sportweddenschappen dus uitgebreid met dit nieuwe type weddenschap.

Schot op doel weddenschap

Deze soort bet biedt een nieuw perspectief op de actie op het veld. Je kunt nu namelijk al blij zijn wanneer er überhaupt een poging wordt gemaakt door een speler! Terwijl je doorgaans alleen juicht nadat er daadwerkelijk een doelpunt is gemaakt.

De kans om op iets nieuws te wedden is op zich al spannend, maar het loont ook vaak de moeite. De odds zijn doorgaans hoog en de weddenschappen zijn eenvoudig te voorzien. De kans is groot dat dit iets te maken heeft met de wens van BetCity om zoveel mogelijk mensen de site te laten bezoeken om hun nieuwe gok optie uit te proberen. Dit klinkt wellicht als iets negatiefs, maar het kan voor jou als speler zeker goed uitpakken. BetCity’s Schoten op doel bets geeft je namelijk de kans om te profiteren van deze voordelige odds en, als je dit op een verantwoorde manier doet, hopelijk winst te maken.

Hoe gaat het in z’n werk?

Opta voorziet BetCity van data over Eredivisiewedstrijden. Het is essentieel om de criteria te begrijpen voor wat een “schot op doel” is. Net als voor tientallen andere sporten, houdt het analyse bedrijf dit allemaal in de gaten. Opta hanteert de volgende normen om te bepalen of een gewaagd schot al dan niet succesvol is:

  • Het is een doelpunt als de bal de achterkant van het net raakt.
  • Alle schoten die zonder de keeper een doelpunt zouden hebben opgeleverd.
  • Alle schoten die zonder de verdediger van de laatste lijn zouden hebben gescoord.

Schot op doel weddenschappen zijn al geruime tijd beschikbaar bij meerdere bookmakers, dus BetCity is niet de eerste. Sommige bookmakers dekken de Eredivisie echter niet met dit soort weddenschappen, dus daarin schittert BetCity dan weer wel.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.