Bekend van:

Presidents Cup golftoernooi wedden


Het golftoernooi van de Presidents Cup begint donderdag 22 september in Quail Hollow, Charlotte, NC. Het kampioenschap loopt tot zondag 25 september. Dit is de eerste Presidents Cup sinds 2019, dankzij de COVID-19-pandemie. Twaalf Amerikaanse spelers nemen het op tegen de beste 12 uit Europa. En het is geen geheim dat de Verenigde Staten dit evenement door de jaren heen hebben gedomineerd en het internationale team hebben verslagen in 11 van de 13 evenementen die zijn gespeeld. De Verenigde Staten verloren in 1998 van het internationale team en de twee teams speelden gelijk in 2003.

Deelnemers

De sterrencast van de VS bestaat uit Xander Schauffele, Scottie Scheffler, Patrick Cantlay, Justin Thomas, Collin Morikawa, Sam Burns, Tony Finau, Max Homa, Jordan Spieth, Cameron Young, Billy Horschel en Kevin Kisner. Ze nemen het op tegen een internationaal team van Sungjae Im, Hideki Matsuyama, Corey Conners, Adam Scott, Tom Kim, Christiaan Bezuidenhout, Si Woo Kim, Cameron Davis, Sebastian Munoz, Taylor Pendrith, Mito Pereira en KH Lee.

Waar op te wedden?

Je kunt proberen om de exacte score van het 3-daagse evenement op een weddenschap te krijgen. Het voorspellen van dit nummer betaalt dubbele cijfers, behalve dat de VS 17,5-12,5 of 18-12 wint, aangezien beide +900 betalen om op die nummers te landen.

Stel dat je plannen hebt voor het weekend, dus alleen op vrijdag achterover kunt leunen en kijken. Je kunt er dan op wedden dat de VS -200, de stand op +550 en het internationale team aan de leiding staat op +250. Je kunt zelfs inzetten op de exacte score op de eerste actiedag. Krijgt de VS na dag één een indrukwekkende voorsprong en 5-0 (+ 1600)? Of denk je dat het internationale team het script omdraaide en ze 5-0 (+12500) voorstonden?

Wildcard weddenschappen

Als je alleen op Presidents Cup rookies of wildcards wilt wedden, dan zijn ook die weddenschappen beschikbaar. Voordat het evenement begint, kun je wedden op de score na dag 2. Zal het 5-5 (+750) zijn, of winnen de VS 7,5-2,5 of beter op (+280). Het maakt niet uit welke interesses je hebt in het evenement, er is zeker een weddenschap om je bezig te houden, of het nu voor een dag of een driedaagse run is.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.