Bekend van:

Samenwerking ZEbet en FC Nantes 


De Franse voetbalclub FC Nantes heeft een nieuwe sponsor voor hun team binnengehaald. De ZEturf Group is een online gaming bedrijf dat vanaf dit jaar de sponsor wordt van de club. Ze gaan hier de komende drie jaar mee door. In de komende seizoenen zullen de naam en het logo van ZEbet gebruikt worden in verband met de voetbalwedstrijden van FC Nantes. Het team speelt op het hoogste competitieniveau van Frankrijk. Vorig seizoen nam FC Nantes de trofee voor de Coupe de France mee naar huis. Als direct gevolg hiervan kreeg het onlangs toestemming om deel te nemen aan de Franse Super Cup. Dit deed het ook, echter werd het verslagen door Paris Saint-Germain met een score van 4-0.

Verantwoord

Daarnaast heeft FC Nantes de samenwerking aangekondigd op haar eigen website, waarin staat dat zowel ZEturf Group als FC Nantes veel nadruk zullen leggen op verantwoord spelen. In de loop van het seizoen staan ​​er een aantal activiteiten op het programma om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en tegelijkertijd het basisprincipe van verantwoord wedden in acht neemt.

Er zijn verschillende manieren waarop de club en de bookmaker gaan samenwerken aan projecten. Daarnaast is al genoemd dat beide partijen de nadruk zouden leggen op de social media. De Fransen hebben een duidelijke voorkeur voor online gokken. Een record van meer dan vijf miljoen mensen die in 2021 actief in het land speelden, vormde een nieuwe mijlpaal. De inkomsten van gokbedrijven stegen met 7,0% ten opzichte van het voorgaande jaar.

ZEbet goed Dutch

In Nederland is ZEbet per 1 maart 2022 bevoegd om kansspelen aan te bieden. Het was daarvoor in Frankrijk al een legitieme bookmaker. Wedden op sport evenementen zoals onder andere voetbal, tennis, basketbal en formule 1 is de primaire focus van ZEbet. Het gokbedrijf neemt zowel voor als tijdens de eigenlijke wedstrijd sportweddenschappen aan. Indien je ouder bent dan 24 jaar, kom je in aanmerking voor een welkomstaanbod van een gratis weddenschap van vijftig euro.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.