Bekend van:

SC Cambuur sluit overeenkomst met Unibet


Het Zweedse gokbedrijf Unibet heeft een akkoord bereikt om de officiële betting partner te worden van het Nederlandse professionele voetbalteam SC Cambuur. Unibet Nederland heeft ermee ingestemd om de officiële wed partner van voetbalteam Leeuwarden te worden voor de komende voetbalseizoenen. De sponsorovereenkomst blijft van kracht tot begin 2025. Na het jaar 2025 is het voor professionele voetbalteams namelijk niet meer toegestaan om enige vorm van sponsoring met een kansspelbedrijf aan te gaan. De relatie zal zich richten op het samenwerken aan maatschappelijke initiatieven. Uiteraard hoofdzakelijk met de aandacht op de Friese supporters.

Samen sterk

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat het verwachte bedrag aan de voetbalclub zal zijn. Lennart Kessels, de algemeen directeur van SC Cambuur, sprak zijn tevredenheid uit over de nieuwe deal. Dit onder andere aangezien SC Cambuur echt een club is voor de inwoners van Leeuwarden. Voetbal is een belangrijke prioriteit van Unibet Nederland, dat sterk de nadruk legt op de sport. Door het organiseren van activiteiten en projecten gericht op supporters van SC Cambuur, zijn ze verheugd om het algemeen belang voorrang te geven.

De belangrijkste focus van Unibets sponsorinspanningen is gericht op professionele en uitgezonden sport. De Zweedse spel aanbieder is eerder al sponsorrelaties aangegaan met een aantal professionele voetbalclubs in Nederland, zoals Ajax, NAC Breda en AZ, naast een handvol andere clubs. Hierdoor wist Unibet Nederland een unieke positie in de markt te veroveren als online bookmaker die zich dus voornamelijk richt op gokken op sportevenementen.

Unibet is legitiem

Het online gokbedrijf Unibet is een bekend en gerespecteerd bedrijf dat wereldwijd werkt. Deze zomer is de Zweedse kansspel service eindelijk geïntroduceerd bij klanten in Nederland na een lange periode van wachten op een vergunning van de Kansspelautoriteit (Ksa). Afgezien van het voor de hand liggende aanbod van sportweddenschappen, biedt de gokwebsite die bekend staat als Unibet ook live casino’s, pokerruimtes, bingohallen en andere spelgebieden. Een welkomstbonus ligt klaar voor nieuwe spelers van minimaal 24 jaar oud.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.