Bekend van:

Sportsbook Mr Green houdt op  in het VK


Vanaf 8 september 2022 accepteert populaire bookmaker Mr. Green geen weddenschappen meer in het Verenigd Koninkrijk. De bookmaker divisie van Mr. Green is hard getroffen door de overname van William Hill’s Europese activiteiten door 888 Holdings.

Nog wel toegang

Vanaf 8 september 2022 zal Mr. Green volgens gamblingnews geen gokdiensten meer aanbieden in het VK. Moedermaatschappij 888 Holdings verklaarde in de publicatie van haar halfjaarlijkse financiële resultaten al voornemens te zijn de slecht presterende merken te verkopen.

Voor degenen die tussen 6 en 8 september 2022 op hun account willen kijken, is er nog steeds toegang tot de gok geschiedenis door in te loggen. Op dat moment kunnen er echter geen weddenschappen meer worden geplaatst. Wanneer je als speler weddenschappen op je account hebt die nog moeten worden verwerkt, is er geen reden tot paniek. Mr Green zal deze namelijk niet annuleren. Dit geldt voor zowel korte als lange termijn weddenschappen.

Opnames mogelijk

Hoewel de bookmaker stopt, kunnen er nog steeds opnames worden gedaan en zijn er geen nieuwe beperkingen. De operator zegt dat alle vragen over de aankomende sluiting kunnen worden doorgestuurd naar de live chat service.

De omzet van 888 daalde met 13%

Het moederbedrijf van Mr. Green, William Hill, werd overgenomen door 888 Holdings van Caesars Entertainment, waardoor 888 Holdings Mr. Green’s nieuwe eigenaar werd. Met een daling van bijna 13% bedroeg de omzet van 888 £ 332,1 miljoen (€ 391,7 miljoen) in de meest recente verslagperiode. De strengere regelgeving in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van verantwoord gokken is zeker een van de verklaringen van de omzetdaling. Hierom moet 888 knopen doorhakken. Het gokbedrijf heeft als doel om de wel succesvolle merken meer onder de aandacht te brengen.

De Kansspelautoriteit geeft Mr. Green boete

De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft de Mr. Green in 2018 een boete van € 312.500 opgelegd . Bookmaker kreeg een boete omdat het spelers uit Nederland accepteerde ondanks dat het geen vergunning had. Mr. Green ging in beroep tegen de opgelegde boete, maar de rechter koos uiteindelijk de kant van de Ksa.

Tijdens de presentatie van het halfjaarlijkse financiële rapport liet Pazner ook hints vallen dat 888 dit jaar terugkeert naar Nederland. Vooralsnog is niet duidelijk met welke merken van het bedrijf ze terug willen keren naar ons land.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.