Bekend van:

Strafe gaat Esports-producten aanbieden in Nederland


Strafe Esports, de naar eigen zeggen toonaangevende bestemming voor alles wat met Esports te maken heeft, is Nederland binnengekomen na het ontvangen van de nodige goedkeuringen. De lancering zal het aangesloten merk helpen zijn algemene aanwezigheid in Europa uit te breiden, aangezien het meer markten wil betreden.  

Strafe Esports in Nederland

Strafe is een partner voor sportweddenschappen die verschillende esports-gerelateerde inhoud aanbiedt, waaronder esports-nieuws, recensie gegevens en analyses. Dankzij de lancering in Nederland zullen Nederlandse esports-enthousiastelingen toegang krijgen tot het premium esports-aanbod van het bedrijf en hun esports-betrokkenheid verder uitbreiden.

Strafe merkte op dat het heel graag wil toetreden tot Nederland, dat het als een Europese top markt beschouwt. Terwijl het bedrijf zich voorheen voornamelijk richtte op Engelssprekende landen, heeft het er nu voor gekozen om zijn activiteiten uit te breiden met gelokaliseerde inhoud in andere landen met veel esports-fans en legale esports-weddenschappen, waaronder ons land.

Zo levert het bedrijf, dat strikt gericht was op een Engelssprekend publiek, nu de Duitse, Zweedse en Japanse markt met zijn premium esports en esports-weddenschappen. De lancering in Nederland is in lijn met de expansiestrategie van het bedrijf en zal Strafe in staat stellen zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden. Strafe breidt momenteel zijn aanbod ook uit door meer traditionele sport inhoud toe te voegen, net als tips voor casino’s en sportweddenschappen.

De Nederlandse markt trekt veel bedrijven aan

Sinds de herregulering in oktober 2021 is Nederland een van de meest aansprekende iGaming-markten in Europa. Toen de nieuwe kansspelwetten van kracht werden, schopte de Nederlandse toezichthouder veel niet-conforme exploitanten eruit. Bij de lancering van de markt waren er enkel tien operators en een handvol leveranciers in het land toegestaan. Sindsdien heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), online kansspelvergunningen afgegeven aan een tiental andere bedrijven.

Het laatste bedrijf dat zich op de lijst van goedgekeurde operators heeft gevoegd, is Holland Gaming, dat twee dagen geleden een licentie heeft gekregen. Net daarvoor kreeg Smart Gaming ook zijn licentie om iGaming in Nederland aan te bieden. Een week daarvoor verleende de Kansspelautoriteit een licentie aan Tulipa Ent, een dochteronderneming van de invloedrijke ComeOn Group. Een deel van de bedrijven moet nog de officiële domeinen aankondigen waaronder ze in Nederland zullen opereren. De Kansspelautoriteit schrijft de officiële domeinen in de Kansspelwijzer zodra de operators ze bekendmaken.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.