Bekend van:

Uitbetaling Bookmaker Paddy Power ontslag Erik ten Hag


Het begin van Erik ten Hag’s ambtstermijn als trainer van Manchester United was ronduit dramatisch. Zijn team, vers van een nederlaag in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Brighton & Hove Albion (1-2), nam de volledige verantwoordelijkheid voor hun spel in de eerste helft van hun ontmoeting tegen Brentford. Het Engelse Paddy Power keerde als bookmaker halverwege, toen de stand 4-0 was, winnende inzetten uit op de weddenschap dat Erik ten Hag de eerste trainer zou worden die zijn ontslag krijgt in de Premier League.

Ten Hag onder druk

Erik ten Hag nam afgelopen zomer ontslag als hoofdtrainer van Ajax om dezelfde functie bij Manchester United voort te zetten. Laatstgenoemde club heeft goede hoop dat de Nederlandse manager hen na jaren steeds verder achterop te raken, terug kan leiden naar de top van het Engelse voetbal.

Ten Hag nam onder andere Lisandro Martinez en Tyrell Malacia aan. Maar binnen een week stond hij alweer onder spanning. Hij nam namelijk een enorme gok door Cristiano Ronaldo in de eerste wedstrijd op de bank te laten starten. De 1-2-nederlaag tegen Brighton & Hove Albion was dar hoogstwaarschijnlijk ook een direct gevolg van.

Ook al maakte Cristiano Ronaldo zijn rentree gedurende een bezoek aan Brentford, het duel, dat voor de tweede keer onder toezicht stond van Ten Hag, eindigde toch als een teleurstelling. Bij de rust stond de historische kampioen vier doelpunten achter, waarvan de meeste kunnen worden toegeschreven aan een enorme fout van doelman David de Gea. Bij de rust maakte Ten Hag drie wissels in een poging een comeback te maken, maar de stand bleef 4-0.

Ontslag Ten Hag fijne uitbetaling

Toen het seizoen van de Premier League van start ging, was het bij de Britse bookmaker Paddy Power mogelijk weddenschappen af te sluiten op de vraag wie de eerste manager zal zijn die uit hun functie wordt ontslagen. Als het ging om de uitbetaling op Erik ten Hag, was de kans 34 tegen 1. Op zaterdag ontvingen gokkers die hun geld op Ten Hag bij de bookie hadden geplaatst, een flink rendement op hun investering. Bij de rust bereikte de bookmaker een akkoord om alle weddenschappen te belonen die erop waren geplaatst dat Erik ten Hag “de eerste Premier League-manager zou zijn die werd ontslagen”.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.