Bekend van:

Unibet: Tijdens het WK 2022 zullen pre-match weddenschappen opnieuw behoorlijk populair zijn


The Kindred Group, het moederbedrijf van Unibet, beweert dat pre-match weddenschappen – weddenschappen voordat de wedstrijd begint – een deel van zijn eerdere populariteit tijdens het WK heeft herwonnen. Meer dan de helft van de weddenschappen op de WK-wedstrijden van 2022 werd gedaan voordat de wedstrijd zelfs maar begon. Ondanks dit is live wedden de laatste tijd steeds populairder geworden.

The Kindred Group, het moederbedrijf van Unibet, zei dat pre-match weddenschappen tijdens het WK net voor het begin van de kwartfinales van de competitie van 2022 opnieuw populair zijn geworden. Pre-match weddenschappen zijn weddenschappen die worden gedaan vóór de start van de wedstrijd.

De spelkalender en de sporadische gokkers

De Sportsbook Commercial Relations Manager Jonas Kobberholm, het moederbedrijf van Unibet, somt een aantal mogelijke redenen op voor de overstap naar pre-match weddenschappen.

Een groter klantenbestand kan bijvoorbeeld resulteren in meer pre-match weddenschappen, volgens de oorspronkelijke Zweedse gaming-onderneming. Het bedrijf beweert dat er meer recreatieve gokkers deelnemen aan het WK. Dit zijn mensen die minder vaak op sport wedden als er geen WK is.

Het WK-schema voor 2022 biedt een andere reden. De wedstrijden in de groepsfase vonden plaats in periodes die veel individuen als hun werktijd gebruiken. De wedstrijden om 11.00 uur en 14.00 uur vonden in ieder geval voor de Nederlanders plaats tijdens de werkuren. Door werkverplichtingen konden veel mensen de wedstrijden die om 5 uur werden gespeeld niet bijwonen.

Sommige wedstrijden vielen midden in de nacht in andere delen van de wereld, waaronder Australië en de Verenigde Staten. Het moederbedrijf van Unibet zei dat dit ook consumenten zou aanmoedigen om pre-match weddenschappen te plaatsen.

De populariteit van pre-match weddenschappen wordt gestimuleerd door Unibet’s betbuilder

De verbeterde betbuilder van Kambi, de sportsbook-software die door Unibet wordt gebruikt tijdens het WK, is de laatste potentiële factor die bijdraagt aan de stijgende populariteit van pre-match weddenschappen.

Dankzij de nieuwe betbuilder kunnen er binnen dezelfde wedstrijd meer weddenschappen worden gecombineerd. Zo bevat de betbuilder nu player-props. Deze weddenschappen worden gemaakt op basis van de statistieken van bepaalde spelers, zoals hun aantal schoten (op doel). De beschikbaarheid van deze keuzes voorafgaand aan de wedstrijd kan het aantal pre-match bets hebben verhoogd.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.