Bekend van:

Verbazingwekkende weddenschappen op de Wereldbeker brengen geld en aandacht op


Op het WK in Qatar hebben al enkele landen mensen verrast. Japan versloeg Duitsland en Saoedi-Arabië overwon een vroege achterstand tegen Argentinië. Sommige gokkers die erop wedden deden het redelijk goed. De leveranciers omarmen zulke buitengewone WK-weddenschappen en maken er gebruik van om hun diensten te promoten.

TOTO speler

De eerste dagen van de FIFA World Cup in Qatar, met overwinningen voor Nederland en Engeland, verliepen relatief rustig. Maar dinsdag haalde Saoedi-Arabië een absurde grap uit door titelfavoriet Argentinië te verslaan. Er was in ieder geval één Nederlandse gokker die ondanks de onwaarschijnlijkheid zijn geluk beproefde. Na een half uur nam een ​​TOTO-speler de beslissing om €50 in te zetten op de overwinning van Saoedi-Arabië, ook al stonden ze op dat moment met 1-0 achter. Hij of zij kreeg een kans van 101 voor deze weddenschap. Uiteindelijk won de gokker en ontving hij € 5.050.

Speler shockeert met grote weddenschap op Japan

Een andere grote verrassing deed zich woensdag voor tijdens het WK voetbal. Duitsland leek na een rechttoe rechtaan eerste helft de overwinning tegen Japan na te jagen. Maar de Japanners wisten het verloop van de wedstrijd te veranderen door met 1-2 te winnen. Een gelukkige speler bij American DraftKings was degene die $ 30.000 had ingezet om Japan te winnen. Hij of zij won $ 225.000 met deze buitengewone weddenschap.

Geweldige WK-weddenschappen genereren publiciteit

De aanbieders benutten de uitstaande WK-weddenschappen om de focus op hun aanbod te vestigen. TOTO moest ruim € 5.000 betalen, maar de onwaarschijnlijke winst wordt gebruikt om publiciteit te genereren. De odds zijn groter als er een kleinere kans is dat er iets zal gebeuren. Gokkers kunnen in de verleiding komen om meer risico te nemen, vooral in het licht van de gunstige publiciteit die bijvoorbeeld de buitengewone WK-weddenschappen krijgen op Twitter. Net als bij andere kansspelen is echter voorzichtigheid geboden. Er zijn veel gokkers die het plaatsen van dergelijke weddenschappen doorgeven, in tegenstelling tot de enige gelukkige man die hiervan profiteerde.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.