Bekend van:

Voorbeschouwing Nederland vs. Qatar voor het WK 2022


Morgen speelt Nederland tegen gastland Qatar. Voor beide ploegen is dit de laatste wedstrijd in WK 2022 groep A. De WK-rookie zou voor Oranje geen problemen moeten opleveren. De meest recente informatie over Nederland versus Qatar is te vinden in deze preview, samen met een paar keuzes voor je weddenschappen.

Nederland – Qatar

Dinsdag 29 november om 16.00 uur staat de wedstrijd van het WK 2022 in groep A tussen Nederland en Qatar op het programma. In het Al Bayt Stadium staan ​​de teams tegenover elkaar voor de eerste wedstrijd ooit. Dit aangezien Qatar voor het eerst deelneemt aan het WK. Er is echter ook nog nooit een vriendschappelijke wedstrijd tussen de twee landen geweest.

Voorafgaand aan de duels was Nederland de ploeg in groep A die verslagen moest worden, maar Oranje maakte geen indruk. Tegen Ecuador was Nederland nog de zwakkere van de twee, maar Louis van Gaal kon zich tevreden stellen met een punt. Er wordt echter niet verwacht dat Qatar enige kans zal krijgen om te al te hard op Oranje in te werken. In de openingswedstrijd kreeg Qatar geen kans om te scoren tegen Ecuador en tegen Senegal hadden ze het ook zwaar. Ze scoorden echter bij die wedstrijd wel; als resultaat versloegen de Afrikanen Qatar met 1-3 in de wedstrijd.

Wedden op Qatar vs. Nederland

Nederland is en blijft de duidelijke favoriet bij bookmakers en we durven vertrouwen te hebben in de Oranje prestatie tegen Qatar. Hoewel Qatar wellicht beter speelt dan Nederland, moet Nederland toch kunnen winnen.

Voor een overwinning van Oranje wordt er veelal een quotering van 1.29 geboden. De odd loopt op tot 1.43 met een handicap van -1. Desalniettemin zijn ze bereid om bij Circus in te zetten met een handicap van -1,5 tegen een quotering van 1,84. Dit impliceert dat Nederland Qatar kan verslaan met een marge van minimaal twee doelpunten, wat niet ondenkbaar is.

Met een overwinning voor Nederland en behoud van de nul, verdien je er weer een mooie quotering bij. Bij Jack’s ontvang je nu 1,71 keer je inzet terug. Oranje won zijn beide meest recente Nations League-wedstrijden tegen formidabele vijanden, namelijk België en Polen, zonder een doelpunt tegen te geven.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.