Bekend van:

Account aanmaken bij wedkantoor


Zou je graag op voetbalwedstrijden een weddenschap willen zetten? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een goed wedkantoor. Een goed wedkantoor moet over een licentie beschikken, moet de gewenste weddenschappen aanbieden en moet alle zaakjes op orde hebben. Wil je de zoektocht naar je nieuwe wedkantoor zo makkelijk mogelijk maken? Dan zit je op Wedkantoor.nl goed. Op onze website vind je namelijk reviews over de beste bookmakers, waarmee je een duidelijk beeld van de bookmakers krijgt. Neem de reviews door en kies vervolgens de gewenste bookmaker uit.

Heb je de gewenste bookmaker gevonden? Dan is het de hoogste tijd om een account aan te gaan maken. Alle informatie over een account aanmaken bij een wedkantoor vind je hieronder

Hoe kun je een account aanmaken bij een wedkantoor?

De manier waarop je een account aan kunt maken, is afhankelijk van meerdere factoren. De belangrijkste factor hierbij is de bookmaker zelf. Elke bookmaker heeft namelijk voor een eigen aanmeldproces gekozen.

Over het algemeen kun je van onderstaand stappenplan uitgaan:

 • Stap 1: ga naar de website van de bookmaker. Op de website van de bookmaker vind je vervolgens een button met de tekst ‘Registreren’ of ‘Account aanmaken’.
 • Stap 2: vul de gevraagde gegevens in. Hierbij moet je bijvoorbeeld eerst je e-mailadres en wachtwoord invullen.
 • Stap 3: je ontvangt nu een mailtje in je mailbox. In dit mailtje zie je een link staan. Klik op deze link, zodat je je account kunt verifiëren.
 • Stap 4: je moet nu veel meer gegevens in gaan vullen. Het gaat hierbij om allerlei persoonlijke gegevens, zoals je geboortedatum.
 • Stap 5: je moet ook nog een kopie van je paspoort of ID opsturen. Dit is geen wens vanuit de bookmakers zelf, maar is een verplichting gesteld door de overheid. De boomakers die in ons land legaal actief zijn, moeten zich dan ook houden aan deze verplichting.
 • Stap 6: bankrekening verifiëren. Nadat je je account aangemaakt hebt, kun je bijna van start gaan met wedden. Het enige wat je nu nog moet doen, is je bankrekening verifiëren. Dit doe je door een bedrag naar je account over te maken.

Registreren middels iDIN

Wil je bijvoorbeeld bij Toto een account aanmaken? Dan is het niet per sé nodig om bovenstaand stappenplan op te volgen. Je kunt je namelijk ook middels iDIN registreren. Dit is een nieuw online systeem van de overheid, waarmee de bookmaker direct je identiteit kunt controleren. Dit is op dit moment de handigste en veiligste manier om een account aan te maken bij een wedkantoor.

Waar moet je aan voldoen bij het aanmaken van een account?

Het is niet zomaar voor iedereen mogelijk om een account aan te maken. Als je een account bij één van de Nederlandse bookmakers aan wilt maken, moet je namelijk aan enkele verplichtingen voldoen.

Zo is het van belang dat je minimaal 18 jaar oud bent. Als je jonger dan 18 jaar bent, is het niet mogelijk om een account aan te maken. Waarom niet? Omdat je volgens de wet dan nog niet handel bekwaam bent. De wet geeft bovendien aan dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn om in ons land te mogen gokken/wedden.

Verder is het van belang dat je over de Nederlandse identiteit beschikt. Waarom? Omdat dit ook één van de eisen is die door de overheid en de Kansspelautoriteit gesteld wordt. Om te bewijzen dat je over de Nederlandse identiteit beschikt, moet je ook een kopie van je paspoort of ID opsturen.

Het opsturen van deze kopie heeft uiteraard ook andere doelen. Zo krijgt de overheid op deze manier meer informatie over het gokgedrag in ons land. Dit klinkt wellicht beangstigend, maar dat is het niet. Het draait er vooral om dat de overheid gokverslavingen zoveel mogelijk wilt voorkomen.

Als je een account aan gaat maken, moet je dit volledig naar eerlijkheid doen. Vul je bijvoorbeeld een andere geboortedatum in? Dat heeft simpelweg geen zin. Je moet immers een kopie van je paspoort of ID opsturen. Op deze manier voorkomt de overheid ook dat minderjarigen alsnog de mogelijkheid krijgen om te gokken.

Waar moet je opletten bij het aanmaken van een account?

Het aanmeldproces verloopt bij de meeste bookmakers erg soepel. Zolang je netjes de stappen volgt, heb je binnen een paar minuten je account aangemaakt. Je moet echter wel rekening houden met een mogelijke check vanuit de bookmaker. Sommige bookmakers kiezen ervoor om de aanmelding zelf nog even te checken, waardoor je langere tijd moet wachten voordat je kunt spelen.

Daarnaast moet je even rekening houden met het ontvangen van een mailtje. Om je account te verifiëren, stuurt een wedkantoor een mailtje naar je toe. Dit mailtje komt met enige regelmaat in de spam box terecht. Check daarom voor de zekerheid je spam box, mocht het mailtje vanuit het wedkantoor maar niet binnen komen.

Ook moet je rekening houden met je bankrekeningnummer. Bij veel bookmakers is het namelijk toegestaan om slechts één bankrekeningnummer te hanteren. De rekening die je voor de eerste storting gebruikt, zou je in de toekomst moeten blijven gebruiken. Je kunt maar op één manier in de toekomst dit rekeningnummer aanpassen: door contact met het wedkantoor op te nemen.

Verder zou je goed op een eventuele bonus moeten letten. Veel bookmakers kiezen ervoor om een interessante bonus aan nieuwe spelers aan te bieden; dat is voor hen dé manier om nieuwe spelers aan te trekken. Ga goed na om wat voor bonus dit precies gaat en wat de voorwaarden zijn. De voorwaarden staan altijd in kleine lettertjes, dus doe hier even goed onderzoek naar.

Wat is het beste wedkantoor voor jou?

Voordat je je account aan gaat maken, moet je uiteraard op zoek gaan naar een geschikt wedkantoor. Wat voor jou het beste wedkantoor is, hangt van tal van factoren af. Wij raden je daarom aan om de reviews op onze website goed door te nemen. In onze reviews bespreken wij de beste bookmakers namelijk van A tot Z.

Wil je meerdere bookmakers met elkaar vergelijken? Dan zou je goed op de volgende aandachtspunten moeten letten:

 • Spelaanbod: welke sporten, wedstrijden en soorten weddenschappen biedt de bookmaker aan? Het aanbod verschilt absoluut per bookmaker.
 • Odds: niet alleen het spelaanbod verschilt, maar ook de odds. Bij bookmaker X krijg je bijvoorbeeld hogere odds dan bij bookmaker Y. Doe hier voor jezelf goed onderzoek naar.
 • Bonus: zoals hierboven al aangegeven, moet je heel goed naar de bonus kijken.
 • Website & app: ook zou je goed naar de website en app moeten kijken. Bevalt de look and feel van de website je? En werkt de app van het wedkantoor fijn? Let wel op: nog niet alle wedkantoren bieden een mobiele app aan.
 • Klantenservice: ook moet je goed kijken naar de klantenservice. Op welke manieren kun je contact opnemen? Wat zijn de openingstijden? En in welke taal communiceert de klantenservice?
 • Ervaringen van andere gebruikers: wij raden je ook aan om goed naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken. Zijn veel van deze ervaringen positief? Dan kun je met een gerust hart een account aanmaken bij het wedkantoor.
toggle off
Gokreclame uitschakelen.