Bekend van:

Alfabet weddenschap


Het spelen van een alfabetsysteem komt neer op het plaatsen van 26 verschillende weddenschappen. Dit komt overeen met hetzelfde aantal letters in het alfabet, vandaar de naam van het systeem. De Alphabet weddenschap kan een intimiderende weddenschap zijn voor beginnende gokkers, omdat het niet alleen een paar verschillende soorten weddenschappen vereist, maar ook een vrij grote inzet vereist. Met de komst van online bookmakers is het plaatsen van een Alphabet weddenschap echter eenvoudiger dan ooit.

Wat is een alfabet weddenschap?

Velen van jullie vragen zich waarschijnlijk af, wat is een alfabet weddenschap? Nou, het is een mix van twee systemen, de Patents en Yankees, en daarbovenop komt een Sixfold accumulator. Om het te spelen moet je zorgvuldig een keuze maken uit 6 evenementen. We moeten erbij zeggen dat niet alle online bookmakers de mogelijkheid bieden om een ​​reeds voorverpakte Alphabet weddenschap te plaatsen. Als dit het geval is, moet je het zelf bouwen en het systeem stuk voor stuk plaatsen. We zullen later uitleggen hoe je dit kunt doen.

  • Patent – ​​Een Patent is een algemeen beschikbare weddenschap die 3 selecties gebruikt om 7 afzonderlijke weddenschappen te creëren. Het is een voorbeeld van een volledige dekking met enkelvoudige weddenschap omdat het alle mogelijke veelvouden dekt die je kunt maken met drie selecties, plus enkelvoudig op elk van de selecties. Een dergelijk patent houdt dus 7 weddenschappen in, elk met een eigen afzonderlijke inzet. De 7 weddenschappen zijn: 3 singles, 3 doubles en een treble (3-voudige acca).
  • Yankee – Een Yankee heeft 4 selecties en is een voorbeeld van een volledige dekking weddenschap zonder singles. Dit betekent dat het alle mogelijke veelvouden dekt en als zodanig 11 inzetten nodig heeft om de relevante 6 dubbele, 4 drievoudige en één viervoudige accumulator te dekken.
  • 6-voudige accumulator – Deze weddenschap heeft 6 niet-gerelateerde selecties, die allemaal moeten winnen. Eén enkele inzet dekt de volledige inzet, maar tenzij alle legs winnen, verlies je je inzet. Omdat de inzet en winsten van het ene been naar het andere overgaan, zijn grote winsten mogelijk, zelfs vanaf een kleine inzet.

Meerdere opties

Er zijn veel weddenschappen die deel uitmaken van dit systeem. 7 van het eerste patent (3 singles, 3 doubles en een treble), 7 van het tweede patent (3 singles, 3 doubles en een treble), 11 van de Yankee (6 doubles, 4 trebles en een fourfold) en tenslotte de stand-alone sixfold acca. Als je de weddenschap op deze manier construeert, zul je merken dat het niet zo ingewikkeld is als het lijkt en dat het vrij eenvoudig is om te spelen. Traditioneel worden alfabet weddenschappen meestal gemaakt op paarden- of hondenraces, maar zoals bij bijna alle weddenschappen van deze aard kunnen ze echt op elke sport of markt worden geplaatst.

Hoe werkt een alfabet weddenschap?

Dus, horen we je zeggen, hoe werkt een Alphabet-weddenschap? Hieronder geven we je een theoretisch voorbeeld, zodat het wat meer inzichtelijk wordt. Wat belangrijk is om op te merken is dat, afhankelijk van waar je je selecties plaatst, ze een ander gewicht hebben dan de inzet. Dit is te danken aan de Yankee.

Voorbeeld: Als we 6 evenementen hebben geselecteerd, combineren we de eerste drie, A, B en C, in een eerste patent en de tweede drie, D, E en F, in een tweede octrooi. We zullen dan dezelfde gebeurtenissen B, C, D en E in een Yankee plaatsen. Zoals je ziet, hebben B, C, D en E zowel een patent als een Yankee, dus houd meer gewicht vast. Het eindigt met een Sixfold bestaande uit A, B, C, D, E en F.

Wanneer te gebruiken: Het grote voordeel ten opzichte van andere systeemweddenschappen is dat je aan sommige voorspellingen meer waarde kunt geven dan aan andere. Namelijk de weddenschappen die B, C, D en E bezetten. Omdat ze vaker voorkomen. Je moet dus van tevoren studeren.

Een alphabet weddenschap praktijk voorbeeld

Tot nu toe hebben we uitgelegd dat de nadruk ligt op de theorie. Nu is het tijd om in te gaan op de details en je een praktisch voorbeeld van een Alphabet weddenschap  te geven. Om dit te doen hebben we besloten om te gebruiken Premier League -wedstrijden.

Geselecteerde wedstrijden Onze voorspelling Quote “1” Quote “X” Quote “2”
Bournemouth – Brighton X 2.40 2.95 3.20
Leicester City – Newcastle 1 2.10 3.20 3.50
Manchester City – Huddersfield 1 1.10 9.00 21.00
Watford – West Ham 2 2.55 3.20 2.80
Chelsea – Fulham 1 1.15 6.50 7.75
Arsenal – Liverpool X 2.45 3.50 2.65

 

Kortom, als je je onze ABCDEF-structuur van hierboven er bij haalt, kun je deze toepassen. De wedstrijd Bournemouth-Brighton is hierbij A tot aan de wedstrijd Arsenal-Liverpool, welke F is. Zoals je kunt zien, hebben we voor deze posities twee gelijke spelen gekozen. Dit is erg belangrijk, omdat de positie van je selecties bepaalt waar ze in de combinaties worden opgenomen. Daarom plaatsen we hier onze riskante weddenschappen.

Inzetten

We kozen ervoor om €3 in te zetten voor elk van de 26 mogelijke weddenschappen, voor een totale inzet van € 78. De meeste resultaten waren er wat naast. De eerste en laatste voorspellingen waren fout; dit bracht echter alleen de twee Patents en de Accumulator in gevaar. De andere 4 voorspellingen kwamen uit. Dit betekende dat we een Yankee wonnen: 6 doubles, 4 trebles en 1 fourfold, wat een zeer smakelijk bedrag van €173,15 opleverde. Als we het aanvankelijk geïnvesteerde bedrag aftrekken, hebben we een nette winst van € 95,15 gegenereerd.

Als een van de twee verliezende voorspellingen daadwerkelijk had gewonnen, laten we zeggen de loting van Arsenal en Liverpool, zouden we ook een Patent hebben gewonnen en zou onze winst gelijk zijn geweest aan € 259. Best aardig. Als de hele weddenschap was binnengekomen, hadden we € 546 gekregen. Zoals je kunt zien, biedt deze weddenschap voldoende kans om te winnen, zelfs als een paar voorspellingen niet uitkomen.

Volgorde van selecties belangrijk bij Alfabet weddenschap

Dit benadrukt één kenmerk van een Alfabet weddenschap dat bijzonder ongebruikelijk is: welke van je keuzes wint, is belangrijk. Legs 2, 3, 4 en 5 zijn allemaal onderdeel van zowel een Patent als de Yankee. Dus als je bijvoorbeeld de tweede en derde selectie krijgt, zijn dit winnaars als een dubbele in beide weddenschappen, maar ook als winnende singles in de eerste Yankee. Als je, in plaats van de winnaar in de tweede en derde race te krijgen, je ze in de eerste en tweede race had, in plaats van € 50 van de bookmakers te nemen, zou je eigenlijk € 70 verliezen.

Dit introduceert een element van strategie in hoe je je selecties bestelt. Picks 2-5 inclusief zijn betrokken bij de meest afzonderlijke weddenschappen, dus het loont vaak de moeite om je beste weddenschappen hier te hebben. Voor sommige gokkers betekent dat degenen met de minste kansen en waar ze het meeste vertrouwen in hebben, terwijl voor anderen degenen zijn waarvan ze denken dat ze de beste value hebben gevonden. Zelfs als de werkelijke kans om te winnen iets slechter kan zijn dan een van de andere keuzes.

Alphabet weddenschap bij voetbal

Het verband tussen de Alphabet weddenschap en voetbal werd pas duidelijk nadat het was ontwikkeld. Aanvankelijk werd dit type weddenschap, net als Dutching, gecomponeerd voor de wereld van paarden racen. Pas later realiseerden gokkers het potentieel ervan wanneer ze werden toegepast op voetbal en als gevolg daarvan gebruikten velen het om op deze sport te wedden. Toch weerhoudt het ons er niet van om het te gebruiken om te wedden op andere sporten zoals honkbal of basketbal, alleen zullen ze waarschijnlijk minder winstgevend zijn.

Alphabet weddenschap bij paardenrennen

Het is duidelijk waarom paardenrennen de ideale sport is voor het plaatsen van een weddenschap op alfabet. Een paardenrace heeft doorgaans veel lopers en je kunt een scala aan kansen op de verschillende renners. Het is dus gemakkelijk om hardlopers te vinden die favoriet zijn om hun races te winnen en die betere kansen bieden, die selecties kwalificeren om in de B-, C-, D- en E-slots van de Alphabet weddenschap zoals we in de voorgaande paragrafen hebben gedefinieerd. Een paardenrace zou ook verschillende selecties hebben die zouden passen als “underdogs”, die een hoger rendement en beantwoorden aan de definitie van selectie A en F.

Weet wat je opties zijn

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat de kans dat je de sixfold haalt zo klein is dat je niet dezelfde inzet wilt riskeren. Hoewel je zou kunnen besluiten om elke weddenschap binnen de Patents en de Yankee voor € 10 per keer te steunen, zou je voor de enkele Accumulator kunnen besluiten om enkel € 5 te riskeren. Immers, als je deze weddenschap plaatst, zullen de winsten hoe dan ook aanzienlijk zijn, niet in de laatste plaats omdat dit betekent dat al je andere weddenschappen ook winnaars zullen zijn.

Als alternatief zou je kunnen denken dat je 3 echt sterke selecties hebt waar je veel vertrouwen in hebt. Als dat het geval is, zou je de inzet op het Patent met die drie kunnen verdubbelen en iets minder risico nemen op de andere weddenschappen. De keuze is aan jou en dus, hoewel het plaatsen van de weddenschap op deze manier een beetje tijdrovend kan zijn, betekent de grotere flexibiliteit dat het toch niet zo’n slechte optie is.

Tot slot

Nu we aan het einde komen van de Alphabet weddenschap, kun je zien dat sommige delen van de bet meer gewicht in de schaal leggen dan de andere. Dit is geweldig als je het gevoel hebt dat je bepaalde resultaten hebt en andere die op het spel staan. Dit is waar dit systeem echt kan zegevieren en je geld kunt verdienen. Natuurlijk moet je weten wat je doet om succesvol te zijn, vooral omdat dit type systeem meestal niet automatisch wordt aangeboden op weddenschappen door onze vertrouwde bookmakers, en je de weddenschap zelf moet samenstellen. Wij wensen je veel succes met Alfabet weddenschappen!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.