Bekend van:

Altijd winnen met Surebets sportweddenschappen


Bij het wedden op voetbal heb je in principe nooit met 100% zekerheid te maken. De reden hiervoor? De bal blijft rond. Het komt altijd wel eens voor dat de gedoodverfde favoriet in eigen stadion kansloos ten onder gaat tegen een matigere club. Hier doe je niks aan en is de charme van het voetbal. Als je met voetbalwedden bezig bent, moet je daarom verliezende weddenschappen accepteren. Deze weddenschappen gaan hoe dan ook komen, ongeacht hoe goed de analyses zijn die je maakt. Er is echter één uitzondering op bovenstaand verhaal. In hele zeldzame verhalen heb je namelijk gegarandeerd winst; het gaat hierbij om zogeheten surebets sportweddenschappen. Wat een surebet weddenschap precies is, bespreken we graag uitgebreid in dit artikel. Hierbij geven we je ook een duidelijk voorbeeld van een surebet.

Wat is een surebet precies?

De term surebet is uit het Engels over komen waaien en heeft een duidelijke betekenis: een zekere weddenschap. Een surebet is dus weddenschap waarvan je op voorhand zeker weet dat je hier geld aan gaat verdienen.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Het is goed te begrijpen dat je dit denkt. De ervaring leert ons echter dat surebet weddenschappen inderdaad een 100% zekerheid met zich mee brengen. Als het géén 100% zekerheid is, is er immers geen sprake van een surebet.

Het is goed om te weten dat je voor een surebet altijd meerdere bookmakers nodig hebt. Bij de ene bookmaker zet je in op een overwinning van de thuisploeg, bij de andere bookmaker op een gelijkspel en bij nog een andere bookmaker op een winst voor de uitploeg.

Alleen als de odds een dusdanige verhouding hebben, betekent het dat je winst maakt. Ongeacht wat de uitslag van de wedstrijd is.

Voorbeeld van een surebet

In het huidige aanbod van sportweddenschappen kom je weinig surebets meer tegen. Dit heeft puur te maken met het feit dat bookmakers hun odds meer en meer op elkaar afstemmen. Alleen in uitzonderlijke situaties kun je hierdoor nog genieten van een 100% surebet.

Dat is bijvoorbeeld het geval bij onderstaand voorbeeld:

  • Overwinning thuisploeg: 3,05
  • Gelijkspel: 3,20
  • Overwinning uitploeg: 3,80

Zet je op alle drie de uitkomsten een tientje in? Dan heb je minstens 0,50 euro als winst en maximaal 8 euro. Je moet hierbij dus echter wel bij drie verschillende bookmakers een weddenschap plaatsen.

Kenmerken van een surebet

Dat een surebet uitzonderlijk is, heeft vooral met de vele kenmerken te maken. Alleen als aan alle kenmerken voldoen wordt, is er sprake van een surebet. Het gaat hierbij om onder meer de onderstaande surebets:

  • De odds moeten bij verschillende bookmakers allemaal boven een bepaalde lijn liggen. Het hoeft hierbij niet om een lijn van 3,00 te gaan zoals in bovenstaand voorbeeld, maar ook om een lijn van 2,00 of 2,50 gaan.
  • De weddenschappen moeten op hetzelfde moment geplaatst worden. Odds zijn continu aan veranderingen onderhevig. Op het moment dat je een uurtje wacht tussen het plaatsen van de drie weddenschappen, bestaat de kans dat de odds alweer veranderd zijn. Dat betekent dat er geen sprake meer van een surebet is.
  • De inleg moet op elkaar afgestemd worden. In veel gevallen wordt bij een surebet voor een gelijke inleg gekozen. Dit betekent dat op elke weddenschap een inleg van 10 euro gedaan wordt. Bij sommige andere surebets is het echter lastiger om de inleg op elkaar af te stemmen. Op het moment dat je een verkeerde berekening maakt, is er uiteraard geen sprake meer van een surebet.

Wat zijn de gevaren van een surebet?

Heb je het idee dat je een surebet gevonden hebt? Dan wil je dit mogelijk het liefste van alle daken afschreeuwen. Dit kun je maar beter niet doen, aangezien een surebet de nodige gevaren met zich mee brengt.

Eén van de gevaren is dat bookmakers andere regels hanteren. Als dit het geval is, kan een zeker lijkende surebet toch géén surebet zijn. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de wedstrijd afgelast wordt of gestaakt wordt? Alleen als alle bookmakers dezelfde voorwaarden op dit gebied hanteren, kun je van een surebet spreken.

Een ander gevaar is een mogelijke inzetlimiet. Mocht je bij bookmaker X een inzetlimiet hebben, is dit van invloed op de gehele surebet. Je moet hierbij berekenen welke inleg je nodig hebt om van de surebet te profiteren. Ligt deze inleg boven de inzetlimiet? Dan zie je de surebet als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Nog een ander gevaar is dat de odds tussentijds veranderen. Dit gevaar is behoorlijk aanwezig, aangezien veel odds per minuut kunnen wijzigen. Je moet daarom bij alle bookmakers tegelijkertijd inloggen en de bets plaatsen. De maximale tijd die hier tussen zit, zou echt een paar seconden moeten betreffen.

Tot slot heb je nog te maken met de berekeningen die je hebt gemaakt. Aangezien je een mens bent, bestaat de kans dat je een fout maakt. Fouten maken is immers wenselijk en kan van grote invloed zijn op je weddenschap. Alleen als je een 100% correcte berekening uitgevoerd hebt, kun je van een surebet uitgaan.

Kun je veel geld verdienen met surebet sportweddenschappen?

In de basis zou het mogelijk moeten zijn om hier veel geld mee te verdienen. Om meerdere redenen is het echter lastig om hier geld mee te verdienen.

Hoe dit precies zit? Dit heeft onder meer met bovenstaande gevaren te maken. Daarnaast moet je ook rekening houden met het beperkte aanbod van surebets. De odds worden meer en meer op elkaar afgestemd, waardoor de kans op een surebet een stuk kleiner geworden is.

Sinds 1-10-2021 is de kans nóg kleiner geworden. Sinds die datum zijn er namelijk een stuk minder bookmakers in ons land actief. Deze bookmakers kijken bovendien veel naar elkaar, waardoor surebets zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook dit is één van de belangrijkste redenen waarom het lastig is om structureel geld te verdienen met surebets.

Maak accounts bij meerdere bookmakers aan

Wil je toch een poging wagen om geld te verdienen met surebets? Dan zou je hier ten eerste veel tijd voor vrij moeten maken. Je moet namelijk veel analyses uitvoeren, veel weddenschappen bekijken en lastige berekeningen maken.

Vervolgens is het zaak dat je bij meerdere bookmakers een account maakt. In een ideale wereld zou je ook bij elke bookmaker geld op je account moeten hebben staan. Als je zeker weet dat je een surebet hebt gevonden, moet je immers snel toeslaan.

Maar, bij welke bookmakers kun je zoal een account aanmaken? En wat zijn de betere bookmakers van dit moment? Het is ten eerste verstandig om alléén bij legale bookmakers een account aan te maken. Dit zijn bookmakers die over een geldige licentie beschikken.

Over alleen de beste bookmakers vind je op onze website reviews. Neem deze reviews op je gemakje door en kies vervolgens de beste bookmaker uit. Wat voor jóu de beste bookmaker is, hangt uiteraard van je eigen wensen af.

Ons advies is om bij zoveel mogelijk bookmakers een account aan te maken. Dat is althans het advies als je serieus met surebets aan de slag wilt gaan. De kans op een surebet blijft desondanks klein, maar het is én blijft een vorm van gratis geld verdienen. Veel succes!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.