Bekend van:

Arbitrage Weddenschappen 


Heb je gehoord dat arbitrage weddenschappen een effectieve manier is om geld te verdienen en wil je meer weten over het proces? Arbitrage sportweddenschappen is een proces waarmee sportgokkers een winst zo goed mogelijk garanderen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Lees verder om te begrijpen wat arbitrage sportweddenschappen zijn, hoe het werkt en hoe je arbitragemogelijkheden kunt herkennen.

Wat zijn arbitrage weddenschappen?

Arbitrage Weddenschappen – ook bekend als arbs-weddenschappen, sure bets, wonder weddenschappen en zekere winsten – is een techniek waarbij je weddenschappen plaatst bij verschillende bookmakers om alle resultaten van een sportevenement te dekken en jezelf winst te garanderen.

Een arbitrage weddenschap ontstaat wanneer bookmakers een alternatieve kijk hebben op de uitkomsten van een bepaald sportevenement, wat betekent dat ze verschillende mogelijkheden bieden om de odds weer te geven. Mocht je een situatie tegenkomen waarin bookmakers het oneens zijn met een voldoende grote variantie, dan kun je winst vastleggen, ongeacht welke uitkomst wint.

Arbitragemogelijkheden herkennen

Het eenvoudigste proces om arbitragemogelijkheden te identificeren is…  Zoek waar twee bookmakers die verschillende prijzen bieden voor dezelfde weddenschap en waar de positieve kansen hoger zijn dan de negatieve kansen.

Voorbeeld American Football

Laten we zeggen dat je gokt op de wedstrijd New England Patriots bij Indianapolis Colts.

  • Bookmaker A heeft New England op +110 (zet € 100 in om € 110 te winnen)
  • Bookmaker B heeft Indianapolis op +110 (zet € 100 in om € 110 te winnen)

Als New England zou verliezen, zou je € 100 verliezen bij Sportsbook A, maar je zou € 110 winnen bij Sportsbook B Dit zou je aan het einde € 210 opleveren. Dit is een winst van €10 (10% winst)!

Voorbeeld Basketbal

Hier is er een die je zou kunnen tegenkomen waar je winst of break-even zou kunnen maken. Stel dat je gokt op de Miami Heat bij de Milwaukee Bucks-wedstrijd.

  • Bookmaker A heeft Miami op -105 (zet € 105 in om € 100 te winnen)
  • Bookmaker B heeft Milwaukee op +112 (zet € 100 in om € 112) te winnen.

Als Miami zou verliezen, zou je € 105 verliezen bij Bookmaker A, maar je zou € 112 winnen bij Bookmaker B. zou je aan het eind van de dag € 212 achterlaten. Dit is een winst van €7. Als Milwaukee echter zou verliezen, zou je € 100 verliezen bij Bookmaker B, maar je zou € 100 winnen bij Bookmaker B. Hierdoor zou je € 205 overhouden, waardoor je break-even maakt.

Voorbeeld Ijshockey

Dit laatste voorbeeld komt nadat je al op een spel hebt ingezet. Zeg dat je gokt op een aanstaande Nashville Predators bij Dallas Stars-wedstrijd.

  • Je zet € 100 in op de openingsregel van Nashville Predators op +110 (zet € 100 in om € 110
  • te winnen)

Als Nashville verliest, zou je € 100 verliezen bij Bookmaker A, maar je zou € 105 winnen bij Bookmaker B. Dan zou je aan het eind van de dag € 205 overhouden. Dit is een winst van €5.

Als Dallas echter zou verliezen, zou je € 100 verliezen bij Bookmaker B, maar je zou € 110 winnen bij Bookmaker B. Dan zou je aan het eind van de dag € 210 overhouden. Dit is een winst van € 10.

Arbitrage kansen identificeren

Software en bots kunnen je helpen arbitragemogelijkheden te identificeren. We gaan echter kijken hoe we arbitrage weddenschappen kunnen vinden met behulp van een handmatig proces, dat relatief eenvoudig maar tijdrovend is. Het proces is als volgt:

Stap 1

Zoek met behulp van een odds-vergelijkingssite zoals Oddschecker een sportevenement dat twee uitkomsten biedt.

Stap 2

Vind de hoogste noteringen die beschikbaar zijn voor elke uitkomst van twee verschillende bookmakers.

Stap 3

Bereken of de odds een kans op arbitrage weddenschappen vertegenwoordigen.

Stap 4

Zo ja, bereken dan de individuele inzetten waarmee je bij elke bookmaker moet wedden.

Stap 5

Plaats elk van de weddenschappen.

Welke tools heb je nodig voor succesvolle arbitrage weddenschappen?

  1. Meerdere bookmaker account bij ten minste 2 verschillende bookies (als je meer accounts hebt, wordt arbitrage gemakkelijker)
  2. Een manier om spelkansen naast elkaar te vergelijken (dit wordt een odds bord genoemd)

Met 2 of meer account

Verschillende bookmakers gebruiken verschillende algoritmen om te bepalen hoe de lijnen voor hun wedstrijden moeten worden ingesteld. Sommige wedkantoren kopiëren de regels van anderen, terwijl er ook zijn die een unieke benadering hebben. Maar zelfs met alle verschillen tussen bookmakers, zijn er nog steeds mogelijkheden om geld te verdienen door verschillen in lijnen te identificeren. Geef jezelf een betere kans om deze verschillen te vinden door het aantal bookmakers dat je gebruikt te vergroten. Dit is sowieso een verstandige beslissing, of je nu van plan bent om arbitrage te gebruiken of niet.

Een odds bord gebruiken

Het tweede dat je nodig hebt, is een odds bord. Dit is een tabel die de kansen van verschillende bookmakers voor dezelfde weddenschap laat zien. Je zult snel lijn verschillen willen herkennen en je hebt geen tijd om tussen apps te schakelen. Odds borden zijn van vitaal belang voor elke gokker en je kunt ze op veel sites voor sportweddenschappen vinden.

Bereken je winst uit arbitrage weddenschappen

Nadat we een arbitrage weddenschap hebben gevonden, moeten we de winst berekenen die we zullen ontvangen op basis van het bedrag dat we bereid zijn te investeren. Als je bijvoorbeeld €500 inzet op een tennis arbitrage weddenschap, bereken je de winst met behulp van de volgende formule:

Winst = (Investering / Arbitrage %) – Investering

(€500 / 99,032%) – €500 = € 4,89 winst (vanaf € 500 inzet)

De beste sport voor arbitrage weddenschappen

Arbitrage weddenschappen kunnen in elke sport worden gebruikt waarbij er twee of meer mogelijke uitkomsten zijn. Sommige sporten zijn echter beter geschikt voor arbitrage weddenschappen dan andere. Voetbal is bijvoorbeeld een geweldige sport voor arbitrage weddenschappen vanwege het grote aantal bookmakers die kansen op wedstrijden aanbieden en de grote verscheidenheid aan beschikbare gokmarkten.

Andere sporten zoals tennis, golf, ijshockey en basketbal kunnen ook goed zijn voor arbitrage weddenschappen, omdat er vaak veel verschillende bookmakers zijn die kansen op deze sporten aanbieden. Het is belangrijk om te onthouden dat arbitragemogelijkheden zich vaker voordoen in sporten met een groot aantal bookmakers, omdat dit de kans vergroot dat er verschillende odd zijn voor hetzelfde evenement.

Over het algemeen is de beste sport voor arbitrage weddenschappen degene waarmee je zelf het meest vertrouwd bent. Hierdoor kun je gemakkelijk arbitragemogelijkheden vinden en met vertrouwen je weddenschappen plaatsen.

Wat is tactische arbitrage?

Tactische arbitrage is een vorm van arbitrage weddenschappen waarbij meerdere weddenschappen op hetzelfde evenement worden geplaatst. Dit kan door te wedden op meerdere uitkomsten van hetzelfde evenement, of door op beide kanten van hetzelfde evenement te wedden.

Tactische arbitrage kan een goede manier zijn om je winst te vergroten, maar het is belangrijk om te onthouden dat het ook een strategie met een hoger risico is. Dit komt omdat je in wezen je weddenschappen verdubbelt, en als een van je weddenschappen verliest, verlies je in totaal geld. Zoals bij elk type weddenschap, is het belangrijk om te oefenen met hypothetische weddenschappen voordat je echt geld inzet. Dit zal je helpen een idee te krijgen van hoe tactische arbitrage werkt.

Wat zijn de risico’s van arbitrage weddenschappen?

Arbitrage weddenschappen zijn een fijne manier om geld te verdienen met sportweddenschappen, aangezien je gegarandeerd winst maakt, ongeacht het uiteindelijke resultaat. Er zijn echter een paar risico’s waarvan je je bewust moet zijn voordat je arbitrage-weddenschappen plaatst.

Ten eerste is het belangrijk om te onthouden dat arbitragemogelijkheden niet altijd beschikbaar zijn. Het kan zijn dat je even moet zoeken voordat je een kans vindt die aan je criteria voldoet. Bovendien kunnen arbitragemogelijkheden snel verdwijnen, dus je moet klaar staan om je weddenschappen te plaatsen zodra er een wordt gevonden.

Een ander risico om rekening mee te houden is dat van bookmakers die weddenschappen ongeldig maken. Dit kan gebeuren als een bookmaker vermoedt dat je arbitrage weddenschappen doet, of als er een fout is gemaakt met de odds die worden aangeboden.

Tot slot

Arbitragemogelijkheden zijn zeldzaam en gokkers moeten snel handelen als ze ze vinden. Als je op de lange termijn een winst van 1%-5% kunt behalen met arbitrage weddenschappen, dan doe je het erg goed! Als je van arbitrage weddenschappen houdt, of erover denkt om het uit te proberen, raden we je aan de Vault-app te gebruiken. Het heeft een geweldig odds bord waarmee je snel arbitragemogelijkheden kunt identificeren, en het laat je zien hoe je in de loop van de tijd hebt geprofiteerd.

Zoals altijd, doe je huiswerk en zorg dat je niet te veel inzet op een weddenschap wanneer je de methode nog niet helemaal onder de knie hebt. Wij wensen je veel succes met arbitrage weddenschappen!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.