Bekend van:

Bookmaker betaalmethode – iDeal


Als je een sport gokker bent die in Nederland woont en op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om geld te storten op een online sportweddenschap account, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een site die iDeal gebruikt. Bij een iDeal wedkantoor kun je het online bankportaal van je eigen bank gebruiken om direct geld op je bookmaker account te krijgen. Dit zonder de kopzorgen van een tussenpersoon.

Stukje herkomst

iDeal is een directe bank betaalmethode die in 2005 in Nederland is gecreëerd. Het is voor Nederlanders de meest populaire manier om online te betalen, aangezien bijna 60% deze betaling gebruikt. Elk bedrag kan veilig worden overgemaakt via SEPA en transacties vinden vrijwel direct plaats. iDeal bookmakers geven ook vaak de optie op een welkomstbonus en andere promoties, terwijl de kosten bijna nul blijven.

Als een betaalmethode die exclusief voor de Nederlandse markt is ontworpen, accepteren de meeste bookmakers in Nederland het. De storting procedure is echt snel en gemakkelijk. Het is niet nodig om een account aan te maken. Speler-naar-speler transfers, iDeal QR-code diensten en een geweldige applicatie zorgen ervoor dat iDeal erg geliefd is voor online betalingen.

Beste iDeal bookmakers

Alle Nederlandse bookmakers die wij op onze site aanbevelen, bieden iDeal als betaalmethode. Je vraagt je wellicht af, maakt dat deze bookmakers tot de beste iDeal wedkantoren die er zijn? Nou, dat kunnen we je vertellen. Het gebruik van het financiële iDeal-platform is enkel één van de vele criteria waar we naar hebben gekeken bij het kiezen van de bookmakers om op onze lijst te plaatsen.

We splitsen elke bookmaker die we bekijken op om de algehele kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, betalingssnelheid, sporten die wordt behandeld en nog een aantal punten om te bepalen of ze in onze lijst thuis horen. Pas nadat een wedkantoor de tests met die criteria heeft doorstaan, kijken we of ze ook het iDeal-platform bieden om geld op je account te storten.

Je kunt er dus zeker van zijn dat onze lijst met de beste iDeal bookmakers regelmatig wordt bijgewerkt naarmate bepaalde sites uitgroeien tot sterkere producten en ook wanneer sommige niet langer waardig zijn om op onze lijsten te prijken. We willen er voor zorgen dat wanneer je hier komt, je erop kunt vertrouwen dat je naar de beste beschikbare iDeal bookmakers wordt doorgestuurd.

Storten op iDeal bookmakers

Als eerste is het van belang dat je een rekening hebt bij een van onderstaande banken:

 • ING
 • Rabobank
 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • SNS Bank
 • bunq
 • Knab
 • Handelsbanken
 • RegioBank
 • Moneyou
 • Van Lanschot
 • Triodos Bank

Hier dien je bij aan te vragen om gebruik te kunnen maken van iDeal. Dit wordt vaak al gedaan wanneer je internetbankieren aanvraagt.

Hoe gaat een storting vervolgens in zijn werk? Storten op iDeal goksites is echt snel en eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is de volgende stappen te volgen:

 1.  Log in op je iDeal bookmaker site
 2.  Druk op de “Storten” knop
 3.  Selecteer iDeal als je stortingsmethode
 4.  Kies je bank
 5.  Voer het bedrag in dat je wilt storten
 6.  Je wordt doorgestuurd naar je internetbankieren om de betaling af te ronden

Klaar is Kees! Zodra je de 2-factor authenticatie hebt afgerond, is de betaling afgerond en staat het bedrag direct op je rekening.

Voors en tegens van wedden met iDeal

Als je twijfelt over het gebruik van iDeal, willen we je een aantal zaken geven om over na te denken. Hieronder de belangrijkste voor- en nadelen van het gebruik van een iDeal bij een bookmaker.

Voordelen

Maakt gebruik van uw persoonlijke bank

Toch wel een heel fijn voordeel is dat je met het iDeal programma je eigen online bankgegevens kunt gebruiken om rechtstreeks vanaf de website van je bank te storten. Dit betekent dat je weet dat je een bedrijf gebruikt dat je vertrouwt. Daarbij werk je met een webplatform waar je al vertrouwd mee bent. Het is handig en comfortabel om gebruik te maken van je eigen online bankieren in plaats van dat je een nieuwe site van een derde partij moet leren kennen.

Traceerbaar, Direct en Efficiënt

Een van de beste dingen van het gebruik van een iDeal goksite is dat het traceerbaar, direct en efficiënt gaat. De transactie is traceerbaar. Dit betekent dat als je ergens problemen mee krijgt, dit alleen met je bank of de bank van de bookmaker zal zijn. Met enkel twee plaatsen om een ​​probleem op te lossen, wordt het verhelpen van issues een fluitje van een cent. Je storting is daarbij onmiddellijk. Dit betekent dat als je nu meteen een sportweddenschap zou willen afsluiten, iDeal een geweldige optie voor je is.

Maar het beste van dit proces is dat het efficiënt is. Dit betekent namelijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over het oplossen van problemen of het opsporen van een storting. Alles verloopt extreem soepel, want iDeal heeft het al geregeld met de banken waarmee ze samenwerken.

Veilig en legaal wedden met iDeal

iDeal is eigendom van iDEAL B.V. en opereert onder het label iDEAL Betaalschema. De Nederlandse overheid regelt de betaling via De Nederlandsche Bank. Het is 100% legaal om te wedden op iDeal bookmakers. Wat betreft veiligheid zorgt tweefactorauthenticatie voor de veiligheid van je transacties. Wanneer je doorgaat met een overboeking, wordt je doorgestuurd naar je online bankrekening, waar je je gegevens moet invoeren om een bedrag te storten.

Nadelen

Helaas heeft ook de geweldige betaalmethode iDeal zijn mindere kanten. Zeker als het aankomt op je winsten weer op je rekening krijgen. Kijk hiervoor bij de andere betaalmethoden de we op wedkantoor.nl toelichten.

Alleen verkrijgbaar bij bepaalde banken

Het feit dat het iDeal platform enkel door een beperkt aantal financiële organisaties wordt aangeboden, is het grootste nadeel dat het heeft. Hoewel deze vestigingen voorzien in het grootste deel de behoeften van zowel Nederlanders als omliggende landen. Het iDeal platform is dus niet geschikt voor gebruikers die geen rekening hebben bij een van de eerder genoemde banken.

Om geld te storten, moet je toegang hebben tot de website van je bank. Via de website van je bank krijg je toegang tot dit online platform. Hier kun je alle informatie over je rekeningen bekijken, inclusief transacties en andere essentiële financiële gegevens.

Het is ook noodzakelijk dat je Adobe Flash Player op je computer hebt geïnstalleerd om dit platform goed te laten werken. Het zou niet meer dan een paar minuten moeten duren om online bankieren in te stellen met een aantal van je rekeninggegevens. Daarbij biedt de overgrote meerderheid van de Nederlandse banken deze service nu aan.

Lastig om geld op te nemen

Als spelers niet kunnen uitbetalen, is dat een belangrijk nadeel voor elke betaalmethode. Voor iDeal bookmakers geldt helaas voorlopig hetzelfde, aangezien gokkers geen bedrag kunnen opnemen. Spelers moeten een andere manier vinden om hun winsten op te nemen wanneer ze via iDeal hebben gestort. Neteller, Skrill, PayPal of een andere wallet zijn mogelijke opties. Toch is het ontbreken van geldopnames voor veel gebruikers een reden om iDeal niet als betaalmethoden te hanteren.

Waarom iDeal bookmakers gebruiken?

De brandende vraag die je nu wellicht hebt, is waarom je een iDeal bookmaker zou gebruiken? Laten we de redenen samenvatten waarom we grote fans zijn van dit storting platform en de wedkantoren die het ondersteunen.

Als je een manier wilt om geld op je account voor online sportweddenschappen te storten die snel, efficiënt en betrouwbaar is, dan kom je toch bij iDeal uit.  Bovendien, als je dingen wilt doen op een platform waar je al aan gewend bent en waar je je prettig bij voelt, krijgt iDeal ook daar het vinkje voor een goede pasvorm.

Het beste is ook dat deze online bookmakers die we hebben aanbevolen niet worden aanbevolen alleen omdat ze iDeal aanbieden als betaalmethode. De belangrijkste reden dat ze zo ver zijn gekomen, is dat ze tot de beste bookmakers op internet behoren. Ze bieden actie op de meeste grote sporten en veel van de kleinere sporten. Ze betalen winnaars snel en betrouwbaar uit en ze zijn te vertrouwen dankzij hun branche reputatie, branche geschiedenis en klantrapporten.

Tot slot

iDeal is geen nieuweling aangezien het actief is sinds 2005 en populair is in Nederland. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn dat het transfers van speler naar speler toestaat, gemakkelijke en snelle stortingen en in aanmerking komt voor een welkomstbonus bij de meeste bookmakers. iDeal staat helaas geen opnames toe en gebruikers kunnen cryptocurrency niet gebruiken om geld op hun bookmaker account te storten. Bovendien laten iDeal-bookmakers alleen stortingen toe via een rekening die is aangemaakt bij een lokale (Nederlandse) bank die meewerkt aan de betaling.

Kortom, iDeal is een betaalmethode die voor Nederlandse gokkers als een topkeuze kan worden beschouwd. Snelle en veilige stortingen, lage tot nul kosten en een gebruiksvriendelijke app maken iDeal een aantrekkelijke optie. Niet alle lokale banken zijn echter compatibel met de betaling en het ontbreken van een plastic kaart is toch ook wel een nadeel. Hoewel iDeal voor de meeste spelers een goede keuze is, ontbreken er toch een aantal features. Daarom bevelen wij in plaats daarvan andere portefeuilles zoals Skrill of PayPal voor professionele gokkers.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.