Bekend van:

Bookmaker betaalmethode – Neteller


Neteller is een e-wallet met een groeiende populariteit, die snelle en gemakkelijke geldoverdrachten biedt aan alle gokkers op bookmaker sites die op zoek zijn naar wat extra controle over hun geld. Opgericht in 1999, is het een internationale betaalmethode geworden die beschikbaar is in meer dan 200 landen en gebieden. Het verwerkt ook betalingen in meer dan 20 valuta’s, waaronder EUR, USD en de cryptocurrency Bitcoin.

Wat is een e-wallet?

In de loop van de jaren heeft de term ‘e-wallet’ nieuwe betekenissen gekregen. Bijna elk jaar is er een nieuwe en unieke applicatie die in aanmerking komt om als een e-wallet te worden beschouwd. Toch blijft het basisidee van wat een e-wallet is hetzelfde.

Een e-wallet is een elektronisch middel om toegang te krijgen tot je geld en om het uit te geven. De letter ‘e’ in ‘e-wallet’ staat voor elektronisch. Dat betekent in feite dat men een e-wallet gebruikt om geld te verzenden en te ontvangen via internet of andere soortgelijke informatie communicatiesystemen zoals mobiele telefonie.

Een eenvoudigere manier om een ​​e-wallet te definiëren is als een applicatie op je smartphone (of gewoon een telefoon), desktop, browser of speciaal apparaat waarmee je elektronisch geld kunt verzenden en ontvangen.

Registratie en verificatie bij Neteller

Neteller is zo’n e-wallet en je kunt je hiervoor aanmelden. Het verkrijgen van een Neteller account is super eenvoudig en duurt niet langer dan een paar minuten. Eerst druk je op de knop “Gratis lid worden” en vul het je het registratieformulier in. Je wordt gevraagd om details zoals je naam, adres, telefoonnummer, de valuta die je wilt gebruiken voor je account en een land van verblijf. Vervolgens krijg je een e-mail toegestuurd die je dient te openen en de link die er in staat te activeren.

Je Neteller account is dan alleen nog niet geverifieerd en de limieten van je saldo zullen vrij laag zijn. In het geval dat je deze onvoldoende vindt, kun je je account eenvoudig verifiëren door een kopie van een identiteitsbewijs te uploaden (bijvoorbeeld de voor- en achterkant van je rijbewijs, ID-kaart, of de fotopagina van je paspoort). Dit verhoogt de algemene limieten en op deze manier kun je je account ten volle te benutten om op bookmakers sportweddenschappen af te sluiten.

Go VIP

Neteller biedt haar klanten een aantrekkelijk VIP programma. Het geeft je enkele extra voordelen bij het uitvoeren van transacties en geeft je de mogelijkheid om de limieten nog verder te verhogen indien die van een regulier geverifieerd account niet hoog genoeg voor je zijn om op wedkantoren in te zetten.

Geld op je Neteller account krijgen

Geld storten op je Neteller account kan via verschillende mogelijkheden. De meest populaire zijn een bankoverschrijving of een kaart, maar er is ook de mogelijkheid om dit te doen met een prepaid voucher of een e-payments platform. Het laden van geld bij sommige is volledig gratis, terwijl andere je mogelijk extra kosten in rekening brengen. Het hangt allemaal af van de methode die je hebt gekozen. Het is verstandig om dit op de website van Neteller te controleren voordat je een beslissing neemt.

Voordelen Neteller bookmakers

Er zijn meerdere e-wallets beschikbaar tegenwoordig en ze hebben allemaal hun voors en tegens. Laten we bekijken of Neteller de juiste keuze is voor het wedden bij jouw geliefde bookmakers.

Razend snelle transacties

Een van de fijne voordelen van Neteller voor de snelle gokkers onder ons, is dat alle transacties direct worden verwerkt. Het geld dat je hebt verzonden, is binnen enkele minuten beschikbaar in je bookmaker account.

Neteller is een gerenommeerd en betrouwbaar merk met vele jaren ervaring in het vak. Het wordt steeds populairder onder gokkers en dit is de reden waarom steeds meer bookmakers het als beschikbare betaalmethode aanbieden.

Gegevens verborgen

Het kan zijn dat je je ongemakkelijk voelt bij het delen van persoonlijke informatie of het onthullen van bankrekeninggegevens bij bookmakers. Dat is niet vreemd in deze tijden van hacks en data lekken. Gelukkig kun je profiteren van Neteller. Bij het doen van stortingen vereisen bookmakers dat je niets anders invult dan je Neteller e-mailadres en wachtwoord. Dit betekent dat alleen Neteller je gegevens kent en elke site waar je je Neteller account inzet, deze niet binnen krijgt.

Storten en opnemen

Een zeer belangrijk voordeel van Neteller is dat het zowel stortingen als opnames mogelijk maakt. Voor jouw gemak kun je bij je favoriete bookmaker dezelfde betaalmethode gebruiken en tijd en geld besparen. Niet zoals iDeal waarbij storten een fluitje van een cent is, alleen opnames weer niet mogelijk zijn.

Limieten instellen

Wedden op verschillende sporten kan op een gegeven moment echt betoverend zijn en, beïnvloed door de adrenalinestoot, heb je wellicht meer uitgegeven dan aanvankelijk de bedoeling was. Voor alle spelers die dit soort zorgen achter zich willen laten, is de optie van een e-wallet erg geschikt. Een handige functie van Neteller is het feit dat het je wat extra controle geeft over je geld en je de kans geeft om je uitgaven bij te houden. Hiermee kun je niet meer inzetten dan er daadwerkelijk op je account staat.

Neteller mobiel

Daarbij is Neteller ook onderweg beschikbaar. Er is een mobiele applicatie die je kunt downloaden en die je alles biedt wat je in de browser versie kunt vinden. Je hoeft dus niet in de buurt van je computer te zijn om sportweddenschappen te plaatsen, terwijl het bankieren ook veilig en eenvoudig blijft. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Neteller bonussen

Wat velen ook zal aanspreken, is het feit dat er een aantal websites is die genereuze exclusieve bonussen bieden aan alle Neteller gebruikers. Je kunt met deze bonussen een vliegende start maken en je bookmaker account een beetje opkrikken voordat je zelfs maar begonnen bent.

Nadelen Neteller bookmakers

Neteller is ongetwijfeld een behoorlijk handige betaalmethode, die zijn klanten veel voordelen biedt. Er zijn echter enkele nadelen aan het gebruik ervan die we uiteraard ook melden.

Gelimiteerd

Neteller stelt bepaalde limieten. Ook als je deze zelf niet invult. Hoewel de bovenste stortings- en opnamelimieten vrij hoog zijn, kunnen ze nog steeds te laag zijn voor sommige high rollers, die gewend zijn om groots te gaan met hun sportweddenschappen. In het geval dat iemand een saldo op zijn bookmaker account heeft van meer dan € 50.000, moeten ze twee afzonderlijke opnames doen om al hun winsten te krijgen.

Extra kosten

Het fijne van Neteller is dat deze geen kosten in rekening brengt voor overboekingen van en naar websites voor sportweddenschappen. Er kunnen echter wel kosten zijn voor overboekingen van een Neteller rekening naar een bankrekening. Deze kosten zullen sommige recreatieve gokkers wellicht niet zo aanspreken. De reden hiervoor is dat hun winsten zichtbaar kunnen worden beïnvloed. Als die kosten er zijn, zijn deze afhankelijk van de bank die je gebruikt.

Limieten van Neteller bookmakers

Laten we even wat dieper ingaan op de limieten die Neteller stelt bij bookmakers. De minimale stortings- en opnameminima zijn vergelijkbaar in de meeste bookmaker websites. Gewoonlijk varieert het stortings minimum tussen €5 en €10 en de opname tussen €3 en €20. Houd er echter rekening mee dat je niet minder dan €10 kunt laten uitbetalen via Neteller.

Het geval met de stortings- en opnamemaxima is een beetje anders. Dit omdat ze afhankelijk zijn van het wedkantoor dat je hebt gekozen. Sommigen van hen laten uitbetalingen tot €2.000.000 toe. De meesten houden zich echter aan redelijke bedragen, zoals €5.000 per dag of €2.000 per transactie. Voor alle gokkers die deze bedragen acceptabel vinden, is Neteller een geweldige betaalmethode, omdat je hiermee minimaal €10 kunt opnemen en tot €50.000 kunt laten uitbetalen.

Voordat je deze bovengrens bereikt, moet je alleen wel eerst je account verifiëren. Zolang het niet-geverifieerd is, zijn er lagere limieten voor het saldo in je account. Je financiën mogen het bedrag van € 500, €1.500 of €2.000 niet overschrijden. Het exacte bedrag hangt af van waar je woont.

Als je al een geverifieerd account hebt, maar de limieten die je hebt niet voldoende zijn om aan je behoeften te voldoen, kun je een VIP-lidmaatschap nemen. Het garandeert je ook enkele andere bonussen en voordelen, zoals kortingen of lagere kosten.

Neteller verwerkingstijd schema

Gewoonlijk voert Neteller zelf opnames uit binnen niet meer dan een paar uur. Het kan alleen zo zijn dat je wat langer moet wachten voordat je zuurverdiende geld in handen hebt. Dit aangezien de meeste bookmakers een openstaande periode hebben. Deze varieert tussen de 1 en 3 werkdagen en is afhankelijk van het wedkantoor dat je hebt gekozen. Deze info is te vinden in het gedeelte Algemene voorwaarden van de bookmaker.

Conclusie

Om het allemaal in een paar woorden samen te vatten, Neteller geeft je de kans om je uitgaven bij te houden en verstandig te wedden, waar je ook gaat, dankzij de mobiele applicatie. Deze e-wallet is een handige betaalmethode voor alle spelers die veilige en snelle betalingen willen. De bonussen van sommige websites dragen alleen maar bij aan het gemak.

Neteller biedt zijn klanten limieten die hoog genoeg zijn voor veel gokkers. Bovendien kunnen ze worden verhoogd door je account te verifiëren en een VIP-lid van de service te worden. Neteller is beschikbaar in een groot aantal landen en ondersteunt veel valuta’s, dus de kans is groot dat de jouwe er tussen zit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.