Bekend van:

Bookmaker betaalmethode – PayPal


Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke online methode om geld te storten en op te nemen, dan is het wellicht interessant om bookmakers te zoeken die PayPal aanbieden. Wedkantoren die met PayPal werken, hebben het zware werk al gedaan en hebben een service gerichte, snelle manier voor je opgezet om geld op je bookmaker account te storten en je winsten weer op te kunnen nemen.

De voordelen van PayPal bij bookmakers

Waarom PayPal een goede keuze is? Laten we de voordelen even op een rijtje zetten. Onderstaande zijn niet alle voordelen, maar het zijn zeker de grootste die we wilden benadrukken. Het maakt ons niet uit welk type online wedkantoor je gebruikt, zolang je maar de beste gebruikt die voor jou werkt. Dat gezegd hebbende, zul je waarschijnlijk zien dat bookmakers die PayPal aanbieden waarschijnlijk goed bij je passen.

Privacy van je (bank)gegevens

PayPal is een enorm internationale organisatie die door vrijwel elk bedrijf ter wereld wordt vertrouwd. Met een marktkapitalisatie van meer dan €45 miljard zijn het zeker geen ‘fly-by-night’-processors waar je je zorgen over hoeft te maken. Het gaat erom dat je jouw bankgegevens bij hen kunt vertrouwen.

We hebben natuurlijk veel vertrouwen in de online bookmakers die we aanbevelen, maar wellicht heb je nog nooit van een bepaald wedkantoor gehoord en ben je een beetje sceptisch over het overhandigen van je bankgegevens. Je bent misschien niet klaar om je vertrouwen en informatie zomaar te geven. Hier komt PayPal om de hoek kijken.

De meeste mensen die PayPal gebruiken (179 miljoen gebruikers) kiezen deze betaalmethode zodat ze hun bankgegevens niet met sites hoeven te delen. In plaats daarvan gebruiken ze PayPal als tussenpersoon om al hun transacties uit te voeren. Zoals je zult zien wanneer we bespreken hoe PayPal stortingen werken, nemen ze het geld van je creditcard, betaalpas of bankrekening en voltooien ze de transactie met hun eigen gegevens.

Dus ongeacht met hoeveel bookmakers of bedrijven je PayPal gebruikt om aankopen of stortingen te doen, je hoeft je bankgegevens nooit met deze partijen te delen. Dit helpt om je persoonlijke bankgegevens of kaartgegevens veilig te houden.

PayPal is een gebruiksvriendelijke methode om…

…geld te storten en op te nemen! PayPal is niet alleen geweldig om je geld op een online bookmaker site te krijgen, maar het is werkt even goed om je winsten op te nemen. Als je PayPal gebruikt om geld te storten op een site, kun je deze methode doorgaans ook gebruiken om je geld weer op je bankrekening te krijgen. Om te zorgen dat PayPal weet met welke rekening deze gekoppeld moet worden, dien je enkel een klein bedrag (bijvoorbeeld  €0,01) over te maken naar PayPal. Vanaf dan is jouw PayPal account voor altijd gelinkt aan je rekening.

Meestal zijn er geen en anders lage kosten verbonden aan deze opnamemethode (afhankelijk van de bookmaker waarmee wilt wedden). De wachttijd voor uitbetaling is doorgaans enkel een paar dagen vanaf het moment van je verzoek hebt ingediend. Sommige bookmakers doen deze uitbetalingen zelfs in minder dan 24 uur!

Goed om te weten:

is dat het proces al is ingesteld. Zodra je die ene storting via PayPal hebt gedaan, hoef je niets meer te doen om je opnames in te stellen. Het enige dat nodig is om je geld te krijgen, is het op de site aanvragen en het wordt vervolgens automatisch naar je rekening verzonden. Wij houden van eenvoudig in deze branche en dat biedt PayPal.

PayPal mobiel

Een ander groot voordeel van PayPal is dat ze een app hebben die beschikbaar is op Android- of iOS-apparaten. De PayPal-app geeft je de mogelijkheid om binnen enkele seconden geld naar iedereen te sturen. Het kan ook worden gebruikt om goederen te kopen.

Let er wel op dat wanneer je een eerste storting wilt doen met PayPal naar een online bookmaker, deze soms de welkomstbonus niet accepteert. Dit betekent dat je de eerste keer aanmelden via desktop doet en daarna naar hartelust via je mobiele apparaat stortingen kunt doen.

Minder hoofdpijn en bank problemen

Wanneer je ooit eerder hebt geprobeerd een storting te doen op een online wedkantoor, dan weet je dat dit soms een hele heisa kan zijn. Concreet loop je tegen een van de twee problemen aan. Ten eerste, de methode die je gebruikt is verwarrend of niet goed ingedeeld en kan meer hoofdpijn opleveren dan het eigenlijk waard is.

Of twee, als je een reguliere optie gebruikt, zoals een creditcard betaling, kun je problemen krijgen met je bank die de afschrijving weigert omdat ze denken dat deze frauduleus is. Meestal kun je dit uiteindelijk verhelpen, maar je moet je bank bellen en met hen samenwerken om de transactie te voltooien. Met PayPal zijn er eigenlijk nooit problemen met een bank, omdat het zo’n groot gerenommeerd bedrijf is.

Hoe werkt een PayPal storting en opname?

Sommigen van jullie hebben wellicht nog nooit PayPal gebruikt, waardoor deze optie een beetje intimiderend kan lijken. Maar wees niet bang – we gaan je precies uitleggen hoe het allemaal werkt. Er is een reden dat meer dan 179 miljoen mensen ervoor kiezen om PayPal te gebruiken.

Stortingen

Normaal gesproken dien je, wanneer je een online aankoop doet (een aanbetaling is hetzelfde als een aankoop), je betalingsgegevens doorgeven aan de site (bookmaker) waarmee je de aankoop doet. Dit kunnen je bankgegevens, je bankpasnummer of je creditcardnummer zijn. De site boekt vervolgens het geld over en zet het op je bookmakers account of stuurt je het product dat je koopt.

Wanneer je uiteindelijk een aankoop doet bij 10 verschillende sites, hebben 10 verschillende bedrijven jouw informatie in hun systemen. Stel dat je bij 100 sites aankopen doet… Dit is geen probleem, tenzij een van deze sites wordt gehackt en ook jouw data op straat komt te liggen. Het is duidelijk dat als je je informatie bij meer sites achterlaat, je meer kans hebt om het slachtoffer te worden van massale hacking. Iets wat tegenwoordig veel te vaak gebeurt bij alle verschillende soorten online bedrijven – dus ook bookmakers.

Wat gebeurt er als je PayPal gebruikt?

Doe je echter een aankoop (of een aanbetaling) bij PayPal, dan fungeert PayPal als tussenpersoon die jou (en je gegevens) van het bedrijf isoleert. Ze kijken naar het bedrag van de aankoop en nemen dat geld van de gelinkte rekening. Vervolgens storten ze het geld op hun PayPal bankrekening en gebruiken ze hun eigen account om de aankoop te voltooien.

Tijdens dit proces is PayPal het enige bedrijf dat jouw bankgegevens ziet. Technisch gezien doe je eerst een aankoop/storting met PayPal, en gaan ze vervolgens namens jou een tweede aankoop/storting doen met behulp van hun eigen bankgegevens. Dit betekent dat de bookmaker /site waar je koopt alleen de informatie van PayPal te zien krijgt. Mocht die website ooit worden gehackt, dan is PayPal de enige partij die zich zorgen hoeft te maken dat hun informatie wordt gelekt. Jij bent volledig beschermd.

Dus zelfs als je meerdere bookmakers stortingen online doet met PayPal, ziet slechts één bedrijf je bankgegevens. En dat bedrijf heeft 179 miljoen gebruikers, een marktkapitalisatie van meer dan 45 miljard euro en een aantal van de best mogelijke beveiligingen.

We zeggen niet dat online goksites vatbaarder zijn voor hacking, maar waarom niet profiteren van de extra beveiligingslaag voor het geval dat? In feite zou je waarschijnlijk PayPal of een soortgelijke betaalmethode moeten gebruiken voor al je online transacties.

Opnames

Wanneer je geld opneemt met je PayPal rekening, ben je even goed geïsoleerd. Net zoals er twee transacties waren met een storting (je betaalt PayPal, en dan betalen zij het wedkantoor) zijn er twee transacties wanneer je een opname doet. PayPal zal hun bankgegevens verstrekken wanneer je een opname aanvraagt, en de bookmaker stuurt jouw winst naar de hoofdrekening van PayPal. Vervolgens voert PayPal een tweede transactie uit, waarbij je geld van hun hoofdrekening naar je persoonlijke PayPal rekening wordt overgemaakt.

Wanneer je nog nooit PayPal hebt gebruikt, is de volgende voor de hand liggende vraag: hoe gebruik ik mijn geld wat op mijn PayPal account staat? Nou, je hebt twee opties.

Optie 1:

Is om het geld terug te storten op je bankrekening. Dit is gratis en duurt meestal niet langer dan één werkdag. PayPal heeft ook een optie voor onmiddellijke opname die €0,25 kost, ongeacht de grootte van de transactie. Vervolgens wordt het geld teruggestort op je bankpas.

Optie 2:

Is om het geld op je PayPal rekening te laten staan ​​en het te gebruiken om dingen online te betalen. Doorgaans accepteren de meeste online bedrijven PayPal als een vorm van betaling, inclusief winkels en opties voor het betalen van facturen. Je hebt veel flexibiliteit om PayPal te gebruiken wanneer je het geld niet terug wilt storten op je bankrekening.

Het is echt een persoonlijke voorkeur. Waar het op neer komt is dat het opnemen van je geld van een PayPal bookmaker super eenvoudig is en zeker een van de voordelen.

Handige info over PayPal

Voor je vol goede moed meteen met PayPal aan de slag gaat, willen we je toch nog op een paar aanvullende belangrijke dingen wijzen betreffende PayPal bookmakers. We willen ervoor zorgen dat zo goed mogelijk beslagen ten ijs gaat.

Houd rekening met mogelijke limieten

Een ding dat je wellicht tegenkomt bij het gebruik van een PayPal wedkantoor, zijn limieten voor hoeveel je kunt storten. Over het algemeen zullen deze limieten voor de meesten hoog genoeg zijn, maar als je een high roller bent, kun je hier tegenaan lopen. De limieten zijn overal, afhankelijk van waar je wed, waarbij de lage kant een paar honderd is en de hoge kant ver in de duizenden.

Het goede nieuws is

Wanneer je limiet problemen tegenkomt, kun je altijd vragen of je deze kunt verhogen. Meestal bevinden de limieten zich onderaan de pagina van het wedkantoor. Je kunt dan vragen bij de klantenservice of zij jouw limieten willen opschroeven. Hierbij kan het zijn dat ze, alleen voor veiligheidsdoeleinden, wat aanvullende informatie van je nodig hebben.

Tijdsbestekken voor stortingen en opnames

PayPal stortingen zijn meestal direct nadat je op de site hebt geklikt om de storting te doen. Houd er echter rekening mee dat je je PayPal account moet instellen als je er nog geen hebt. Het duurt niet al te lang, maar je dient een bankrekening of creditcard/betaalpas aan je account koppelen, wat een paar minuten duurt.

Met betrekking tot PayPal opnames worden deze meestal binnen een paar dagen verwerkt. De reden dat ze niet direct zijn, is dat zodra je de opname aanvraagt, de goksite de opname moet verwerken en vervolgens zijn “twee transacties” moet doorlopen voordat deze uiteindelijk op je bankrekening terechtkomt. Hoe snel de bookmaker je opnameverzoek binnen krijgt, bepaalt hoe snel je je geld krijgt. Van wat we hebben gezien, duurt het meestal niet meer dan een paar werkdagen, wat snel is voor de online wed wereld.

Mogelijke extra kosten PayPal

Wat we normaal gesproken zien op PayPal bookmaker sites zijn geen kosten voor stortingen of opnames. Zelden zien we een kleine vergoeding voor opnames, maar nooit hebben we er een gezien bij een storting. De kosten die PayPal in rekening brengt om hun geld op je storting te verdienen, worden eigenlijk altijd betaald door het wedkantoor.

Veiligheid en beveiliging

We hebben dit aangestipt tijdens het gedeelte voordelen van onze gids, maar we wilden het nog even verduidelijken. Online bookmakers zijn niet gevaarlijker dan andere online sites in andere sectoren. In feite zijn de gerenommeerde sites doorgaans een stuk veiliger dan de andere online verkopers die je zal gebruiken.

Dit omdat bookmakers veel extra uitgeven om jouw informatie en geld veilig te houden. Zij moeten doorgaans dezelfde beschermingsmaatregelen treffen als een bank, waardoor je een hoge mate van veiligheid mag verwachten. Vergeet niet dat dit alleen geldt voor gerenommeerde online bookmakers.

Dat gezegd hebbende, dien je er nog steeds alles aan doen om je online wed ervaring zo veilig mogelijk te maken. Wanneer je PayPal gebruikt om geld op je account te storten en je winsten op te nemen, doe je een extra stap om ervoor te zorgen dat je informatie veilig is. Je hoeft nooit je persoonlijke bankgegevens te delen met een van de online bookmakers die je gebruikt. Dat betekent dat als ze ooit op de een of andere manier worden gehackt of een datalek hebben, je geen risico loopt. Dus als je vraag is of PayPal bookmakers veilig zijn, is dit zo lang als dat je een gerenommeerde wedkantoor site gebruikt.

Tot slot

PayPal biedt je dus een snelle manier om online geld te laden en een snelle en hoofdpijn vrije manier om je winsten binnen te harken. Volgens onze deskundige mening is PayPal nu eenmaal een van de beste betalingsopties die er zijn. Geld ontvangen en verzenden is ontzettend eenvoudig en er zijn geen opnamekosten voor degenen onder ons die in Nederland  wonen. Bovendien hoef je je nooit zorgen te maken dat je persoonlijke gegevens of geld gestolen wordt, aangezien hun beveiliging van het hoogste niveau is.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.