Bekend van:

Bookmaker betaalmethode – Skrill


Skrill is in de eerste plaats ontworpen als een online service, en wordt voornamelijk gebruikt om geld op te slaan en over te boeken naar online sportsbooks, pokerrooms en goksites. Ze heette tijdens de oprichting Moneybookers en sinds 2013 opereren ze onder de naam Skrill. Momenteel biedt Skrill, naast elektronisch geld, ook diensten voor geldoverdracht (verzenden en ontvangen). Bovendien geven ze hun klanten de mogelijkheid om debetkaarten te bestellen. Het belangrijkste voordeel van Skrill ten opzichte van zijn concurrenten is de mogelijkheid om via internet voor een groot aantal diensten en leveranciers te betalen. Vanwege het feit dat veel internetwinkels, bookmakers en online casino’s Skrill hebben gekozen om mee samen te werken.

Hoe een Skrill account openen?

Het openen van een nieuw account bij Skrill is vrij eenvoudig. Om een ​​nieuw account te registreren, hoef je alleen maar naar de pagina van Skrill te gaan en de optie “Registreren” te kiezen. Daarna word je doorgestuurd naar een nieuw venster, waar je je persoonlijke gegevens moet invullen (naam, woonadres, e-mailadres) en het wachtwoord van je voorkeur kiezen.

Nadat je je persoonlijke gegevens hebt ingediend, wordt je account aangemaakt, maar moet je deze nog wel eerst verifiëren. Het verificatieproces is cruciaal omdat alleen een volledig geverifieerd account zonder enige beperking van alle Skrill-services gebruik kan maken. Om het verificatieproces volledig te voltooien, moet je de klantenservice van Skrill de volgende kopieën van documenten sturen:

 • Beide zijden van je persoonlijke identiteitskaart of paspoort
 • Een selfie van je gezicht
 • Een recente energierekening of een bankafschrift waarop je volledige naam en adres staat. Deze rekening of afschrift mag niet ouder zijn dan 90 dagen.

Nadat je het registratie- en verificatieproces hebt voltooid, kun je je geld op je Skrill-account storten en beginnen sportweddenschappen af te sluiten met deze betaalmethode.

Voor- en nadelen van Skrill als betaalmethode

Het gebruik van Skrill als betaalmiddel heeft veel voordelen. Sommigen van deze zijn:

 • Skrill is gemakkelijk te gebruiken – als klant hoef je je alleen maar aan te melden via de Skrill website en je kunt veel goederen en diensten kopen met behulp van deze uitstekende e-wallet. Je hoeft geen genie te zijn om Skrill te gebruiken nadat je bent aangemeld. Het enige wat wordt gevraagd is om je e-mailadres en bedrag in te voeren en je transactie wordt verwerkt.
 • Beveiliging is top – Skrill biedt een hoog beschermingsniveau voor hun klanten en al jouw persoonlijke en financiële gegevens zijn dan ook in goede handen. Er zijn een paar systemen om te proberen de algemene risico’s zo laag mogelijk te houden. Skrill zal bijvoorbeeld proberen je apparaat en IP-adres te herkennen terwijl je wordt gevraagd om tweefactorauthenticatie te gebruiken.
 • Snelle transactietijden – Wachten tot je geld op je bookmaker-account verschijnt, kan heel vervelend zijn. Gelukkig hoef je je, als je Skrill gebruikt, niet af te vragen waar je geld naartoe is gegaan. Het zal vrijwel direct op je rekening verschijnen zodra je de overboeking hebt gedaan. Het duurt enkel een paar seconden om door te gaan.
 • Grote reeksen uitbetalingen – De minima voor opname met Skrill zijn meestal erg laag en kunnen erg hoog oplopen. Het gebruik van Skrill voor een online bookmaker is heel eenvoudig. Vaak kunnen gokkers tot duizenden euro’s in één keer overmaken.
 • Skrill werkt op veel apparaten – Je hebt rechtstreeks toegang tot Skrill via je webbrowser en het werkt met de meeste soorten browsers en besturingssystemen. Het is ook beschikbaar op mobiel en je kunt de Skrill app downloaden. Het betekent dat je Skrill onderweg kunt gebruiken, of je nu je account controleert, een betaling doet of geld opneemt.
 • Wordt geleverd met een prepaidkaart – Skrill heeft een prepaidkaart die verbinding maakt met je Skrill-account en kan worden gebruikt om geld op te nemen bij geldautomaten en om persoonlijke aankopen te doen. De kaart is eenvoudig te activeren en redelijk goedkoop.

Er zijn ook nadelen te noemen voor het gebruik van deze betaalmethode bij bookmakers.

 • Verificatie kan tijd kosten – Veel reviewers van Skrill  klagen over het verificatieproces. Deze klachten zijn grotendeels ongegrond. Het is tenslotte wettelijk verplicht en die regels zijn er om gebruikers te beschermen en een veilige omgeving te creëren. Als je echter een belemmering tegenkomt, kan het enige tijd duren om het op de juiste manier op te lossen en dan wordt het een probleem.
 • Beperkte klantenservice – Skrill heeft geen Live Chat-functie. Er is een chatbot genaamd Sofia, maar je wordt niet rechtstreeks doorverbonden met een echte vertegenwoordiger van de klantenondersteuning en de service is alleen beschikbaar voor bestaande leden. Er wordt je gevraagd een geregistreerd e-mailadres in te voeren voordat je begint met chatten.

Kosten

Bookmakers brengen over het algemeen geen extra kosten in rekening voor stortingen via Skrill. En de vergoedingen die door Skrill zijn ingesteld, zijn meer dan redelijk. Het is bijvoorbeeld gratis om geld van je bankrekening naar je Skrill-account te storten en voor creditcard stortingen geldt een toeslag van 1,9%. Geld overmaken van je Skrill-account naar iemand anders kost enkel 1% van het totale bedrag.

Hoe veilig is Skrill?

Het bedrijf besteedt extra zorg als het gaat om beveiliging en elke transactie wordt zorgvuldig beoordeeld door de afdeling fraudebestrijding. Technologie speelt een grote rol in dit proces, aangezien een 128-bit SSL-coderingssysteem wordt gebruikt voor het beveiligen van alle financiële transacties. Over het algemeen is dit dus een zeer betrouwbare en kosteneffectieve betaalmethode.

Online sportweddenschappen met Skrill

Geld storten en opnemen bij bookmakers via Skrill is direct en super eenvoudig, waardoor het hele proces van het plaatsen van sportweddenschappen ook veel gemakkelijker wordt wordt. Hoewel je er in het begin zeker van moet zijn dat deze specifieke bookmaker Skrill als betalingsoptie accepteert en er rekening mee houdt dat op sommige websites de operator nog steeds als Moneybookers wordt vermeld.

Wanneer je bij jouw bookmaker naar de kassa gaat, selecteer je Skrill als stortingsmethode, voer je je e-mailadres in dat is gekoppeld aan de e-wallet en typ je het gewenste bedrag. Hierna wordt nog door een extra beveiligingsproces geleid om ervoor te zorgen dat je geen slachtoffer wordt van hackaanvallen.Dit zijn je Skrill wachtwoord en de zescijferige bevestigingscode die je vooraf per e-mail hebt ontvangen.

Maximale en minimale stortingen

De stortingslimieten van Skrill zijn extreem flexibel. Als je een klein bedrag wilt storten, kun je zo weinig als €10 op je account zetten. Als je een fan bent van hardcore sportweddenschappen, kun je in één keer lekker veel storten. Sommige sites zetten het maximum op €38.000, wat nog steeds veel geld is. Dit brede scala aan stortingslimieten is een van de vele redenen waarom mensen graag Skrill gebruiken.

Stortingsbonussen

De meeste online sportsbooks bieden bonussen die je belonen met een percentage korting op je stortingen. Elke keer dat je Skrill gebruikt om een storting te doen, kun je tussen de 25 en 50 procent korting krijgen. De beschikbare promoties omvatten meestal welkomstbonussen en herlaad bonussen. Het enige dat je hoeft te doen, is de site de promotiecode te geven die overeenkomt met de gewenste bonus. Je moet ook voldoen aan de inzetvereisten, wat betekent dat je een bepaald bedrag aan echt gestort geld moet uitgeven voordat je bonus kan worden geactiveerd. De zogenaamde bonusvoorwaarden kun je meestal onderaan de pagina vinden. Lees deze altijd goed door om er voor te zorgen dat je niet voor verrassingen of teleurstellingen komt te staan.

Skrill app

De Skrill app brengt alle functies samen in een compacte vorm en maakt het een fluitje van een cent om met een paar klikken te navigeren naar waar je moet zijn om geld te verzenden/ontvangen. Je vindt de Skrill-app in de iOS- en Android-app stores. Het duurt maar een paar seconden om te downloaden en te installeren en zal je leven een stuk gemakkelijker maken als het gaat om betalingen onderweg doen.

Houd er rekening mee dat hoewel er geen app voor andere mobiele platforms lijkt te zijn, je nog steeds toegang moet hebben tot je Skrill-account via je mobiele browser. Het is wellicht niet zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk als de app, maar het is zeker beter dan niets!

Conclusie

Als je de voorkeur geeft aan een snelle en veilige betaalmethode, dan kun je zonder twijfel de Skrill e-wallet gebruiken voor onder andere het afsluiten van sportweddenschappen. Je persoonlijke en financiële gegevens worden netjes beschermd en Skrill biedt zijn klanten een breed scala aan kwaliteitsfuncties. Ze hebben een uitstekende mobiele applicatie en een intuïtieve interface.

Skrill wordt vaak beschouwd als een PayPal-alternatief, wat suggereert dat het gewoon in de schaduw staat van zijn grotere en meer gevestigde rivaal. Maar om Skrill enkel als “alternatief” te bestempelen, is niet helemaal eerlijk, omdat het op zichzelf al een enorme en veelzijdige service is.

Alleen omdat Pepsi een recept heeft dat vergelijkbaar is met Coca-Cola, wil nog niet zeggen dat je altijd voor het laatste moet kiezen als je in een restaurant bent. Sommige mensen houden van Pepsi, anderen geven de voorkeur aan Coca-Cola en de meesten drinken ze graag allebei.

Als je ervaringen hebt met PayPal, positief of negatief, is het de moeite waard om je aan te melden voor een Skrill account. Je hebt er een handige methode bij voor je sportweddenschappen en wellicht ontdek je een nieuw favoriet programma.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.