Bekend van:

BTTS weddenschap


Heb je het idee dat er in een wedstrijd veel doelpunten gaan vallen? Dan kun je voor een zogeheten over/under weddenschap kiezen. Hierbij zet je in op een minimale of maximale hoeveelheid doelpunten in de wedstrijd. Wie deze doelpunten scoort, maakt bij deze weddenschap niet uit. Wil je echter inzetten op een doelpunt van beide teams? Dan kom je bij de zogeheten BTTS weddenschap uit. Deze weddenschap is interessant voor wedstrijden waarbij je verwacht dat beide teams scoren. Verwacht je dat maximaal één van de beide teams scoort? Dan kun je inzetten op de No BTTS weddenschap.

Hoe zit deze weddenschap nou precies in elkaar? Waar moet je bij een BTTS weddenschap rekening mee houden? En welke inzetmogelijkheden heb je zoal? Op al deze vragen geven we in dit artikel een antwoord. Daarnaast bespreken we ook nog wat de redenen zijn om op een BTTS weddenschap in te zetten.

Hoe werkt een BTTS weddenschap precies?

Ten eerste is het goed om uit te leggen waar de term BTTS voor staat. Deze term is uit Engeland over komen waaien en staat voor het volgende: Both Teams To Score. Als je op een BTTS weddenschap inzet, wed je dat beide teams minimaal één keer tot scoren komen.

Heb je het idee dat níet beide teams tot scoren komen? Dan kun je voor de No BTTS weddenschap kiezen. Bij deze weddenschap zet je in dat maximaal één van beide teams tot scoren komen. Mochten beide teams niet tot scoren komen, heb je deze weddenschap ook goed.

Het leuke is dat een BTTS weddenschap bij veel wedstrijden interessant is. Betreft het een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams? Dan verwacht je mogelijk een wedstrijd die gelijkwaardig opgaat, waarbij beide teams tot scoren kunnen komen. Dan zou een BTTS weddenschap prima zijn. Gaat het om een wedstrijd tussen een kampioenskandidaat en een degradatiekandidaat? Dan kun je ook op een BTTS weddenschap kiezen. Mocht de degradatiekandidaat scoren, verdien je hier het nodige geld mee. Bij een BTTS weddenschap bij zo’n wedstrijd ligt de odd behoorlijk hoog.

Inzetmogelijkheden en uitkomstmogelijkheden

Een belangrijk voordeel van een BTTS weddenschap is de simpelheid. Je kunt deze weddenschap namelijk alleen goed of fout hebben.

Wil je een dergelijke weddenschap inzetten? Dan kun je de gewenste wedstrijd bij je bookmaker opzoeken. Zoek nu het kopje ‘Both Teams To Score’ op. Onder dat kopje kun je vervolgens voor ‘JA’ of ‘NEE’ kiezen.

Kies je hierbij voor JA? Dan verwacht je dus dat beide teams in de wedstrijd tot scoren komen. Indien daadwerkelijk beide teams tot scoren komen, win je de weddenschap.

Kies je hierbij voor NEE? Dan verwacht je dat maximaal één van beide teams tot scoren komt. Mocht de wedstrijd in bijvoorbeeld 0-0 of 1-0 eindigen, zou je deze weddenschap goed hebben. Bij een einduitslag van bijvoorbeeld 3-1 heb je de weddenschap echter fout.

De kansen bij zo’n weddenschap hangen vooral van de teams af. Zoals hierboven al aangegeven, is de kans klein dat een degradatiekandidaat tegen een kampioenskandidaat tot scoren komt. Bij de nodige wedstrijden van bijvoorbeeld Ajax, PSV, Paris Saint Germain en Real Madrid gebeurt dit toch. Mocht je bij die wedstrijden op een BTTS weddenschap in hebbe ingezet, verdien je hier een hoop geld mee.

Gaat het om een wedstrijd tussen twee stugge teams? Dan kun je op een under weddenschap inzetten, maar je kunt ook op een No BTTS weddenschap inzetten. Bij zo’n weddenschap mag de wedstrijd prima in bijvoorbeeld 3-0 eindigen. Een einduitslag die je wel eens zit bij dergelijke wedstrijden. In dat geval zou je de under weddenschap fout hebben, maar je hebt de No BTTS weddenschap dan dus wél goed.

Waarom kiezen veel mensen voor een BTTS weddenschap?

Om meerdere redenen is het leuk om op een BTTS weddenschap in te zetten. Ten eerste kun je hier het nodige geld mee verdienen. Bij veel weddenschappen ligt één van beide lijnen (ja of nee) boven de 2,00. Je bent hiermee dus in staat om je inleg te verdubbelen.

Ten tweede maakt deze weddenschap het kijken naar een wedstrijd leuker. Heb je ingezet dat beide teams scoren? Dan kijk je vol verlangen naar elke aanval en naar elke corner. Heb je juist ingezet dat níet beide teams te scoren komen? Dan kun je ongetwijfeld genieten van prima verdedigende acties.

Ten derde is het ook fijn dat je op héél veel wedstrijden op BTTS in kunt zetten. Bij wedstrijden uit grote voetbalcompetities is het mogelijk om op BTTS in te zetten. Zet je op een kleinere voetbalcompetitie in? Dan hangt het enigszins af van het soort competitie en de bookmaker waar je gebruik van maakt. Feit is dat het aanbod bijzonder divers is.

Ten vierde is het fijn dat er alleen maar goed of fout bij deze weddenschap bestaat. Het is een vrij simpele weddenschap waarvan de uitkomst al snel duidelijk is. Je hebt wel geld verdiend of je bent je inleg kwijt.

Waar kun je een BTTS weddenschap inzetten?

Tegenwoordig is het bij nagenoeg alle bookmakers mogelijk om een BTTS weddenschap in te zetten. Het exacte aanbod verschilt wel van bookmaker tot bookmaker. Zo is het bij niet alle bookmakers mogelijk om bij de kleinere voetbalcompetities op de BTTS weddenschappen in te zetten.

Wil je dat wel graag doen? Dan raden wij je aan om de reviews op onze website goed door te nemen. In onze reviews bespreken wij de beste bookmakers van dit moment. Aan de hand van deze reviews maak je vervolgens snel de juiste keuze voor jezelf.

Bij het maken van een vergelijking moet je uiteraard op meerdere punten letten. Neem daarom goed onze reviews door én zet je wensen op een rijtje. Wil je alleen op BTTS in kunnen zetten? Of wil je ook op bijvoorbeeld player specials inzetten? De mogelijkheden zijn bij veel bookmakers reuze, waarover wij je uitgebreid informeren in de reviews op onze website. Veel plezier/succes met het plaatsen van BTTS weddenschappen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.