Bekend van:

Corridor weddenschappen


“Corridor” is een bekende strategie bij sportweddenschappen. Bijna elke gokker maakt er wel eens gebruik van. Het is wel handig eerst te weten wat de Corridor strategie inhoudt. Het heeft, net als andere strategieën voor sportweddenschappen, zijn voor- en nadelen. Zodra je meer detail specifieke voorbeelden hebt gezien en de basisregels van de werking ervan hebt bestudeerd, kan het zeker een aantrekkelijke wed strategie voor je zijn. 

Wat is een Corridor?

Elke strategie is gericht op het behalen van winst, maar sluit fouten en verliezen niet uit. De Corridor strategie werd voor het eerst gebruikt bij het wedden op basketbal wedstrijden en wordt tegenwoordig in veel andere sporten toegepast. Het is voor deze manier van wedden belangrijk om accounts te hebben bij meerdere bookmakers om meerdere weddenschappen tegelijk te kunnen plaatsen. Je kunt dan namelijk opties met betere odds oppikken. De Corridor strategie omvat wedden op handicaps en totalen.

Iedereen benadert sportweddenschappen individueel. Iemand vertrouwt bijvoorbeeld liever alleen op een uitgebreide analyse van de sport, teams of andere factoren die de uitkomst beïnvloeden zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden. De jackpot wordt berekend voor één inzet, op de meest waarschijnlijke uitkomst volgens jou als gokker.

Meer ervaren spelers geven er de voorkeur aan om naast analyse ook strategieën te gebruiken. Dezee zijn gevarieerder en stellen je in staat om met meerdere winnende opties tegelijk rekening te houden. Om een zogenaamd algoritme te gebruiken, dien je het principe van de werking ervan begrijpen en de basisregels te bestuderen. Deze benadering opent de mogelijkheid om niet op één resultaat te hopen. Je kunt plannen hoe je sportweddenschappen plaatst om van verschillende resultaten te profiteren.

Het gebruik

De “Corridor”strategie heeft verschillende namen, waaronder “pants”, “betting Corridor” en “middle”. Het principe van de strategie is om twee tarieven tegelijk te selecteren. Het wordt niet uitgesloten dat beide zullen winnen. Er worden bepaalde intervallen genomen die elkaar kruisen. Het is vergelijkbaar met de “surebets”, maar heeft het voordeel dat het een win-win is. Het kan worden gebruikt in elke sport waar veel punten worden gescoord.

De overeenkomst met de “surebets” tactieken is dat er verschillende weddenschappen zijn bij verschillende bookmakers. De “Corridors” zijn interessant omdat je door verschillende inzetten te doen alles tegelijk kunt winnen. Toegegeven, dit is mogelijk wanneer je een smalle Corridor gebruikt. De “fork” gaat uit van weddenschappen op alle mogelijke uitkomsten tegelijkertijd, wat een overwinning garandeert voor elke uitkomst van het spel. Verwacht een winst van ten minste 60 procent van je weddenschappen en je verlies zal niet meer dan 15 procent bedragen.

Beschrijving van de strategie

De “Corridor” gaat uit van verschillende weddenschappen bij verschillende bookmakers. De strategie is een voorbeeld van een dubbel voordeel. Het is geschikt voor diegenen die een goed begrip hebben van een bepaalde wedstrijd en de mogelijke uitkomsten daarin. Ze voelen welk scenario zich het meest waarschijnlijk zal ontwikkelen. Het wordt aanbevolen om de jackpot in de live-modus in te zetten, waardoor je hogere kansen kunt kiezen en een grotere winst kunt behalen. Er zijn momenten waarop een Corridor kan worden gebouwd ook voordat het spel begint.

Toepassen van Corridors

Kies een sport waar een breed scala aan totalen en handicaps mogelijk is. De strategie is namelijk precies daarvoor ontworpen. Tegenwoordig wordt Corridor onder andere toegepast bij tennis, hockey, voetbal en volleybal. Andere sporten zijn minder geschikt vanwege de lagere hoeveelheid te behalen punten voor handicaps en er worden minder doelpunten gescoord. Soms is de strategie van toepassing op honkbal en badminton.

Nadat je het type sport hebt gekozen, ga je verder met de keuze van de wedstrijd. Het is belangrijk om de speelwijze en het spelniveau van de tegenstanders goed te kennen. Er is geen favoriet en een underdog in het spel nodig. Het is vooral belangrijk om je voor te stellen hoe de teams zullen handelen in verschillende spelsituaties. Het is noodzakelijk om de wedstrijd te observeren en de tijd te nemen om de vorige wedstrijden van de teams te bestuderen om hun speelstijl beter te begrijpen. Het beheersen van de samenstelling, de stemming binnen het team is belangrijk voor het voorspellen van hun toekomstige strategie.

Net iets anders

“Corridors” verschilt van de conventionele tactieken voor sportweddenschappen. Er is geen financiële assistent om het saldo te beheren en er is geen algoritme voor het kiezen van wedstrijden en resultaten. Dit is geen optie voor theoretici, maar voor praktijkmensen die overtuigd zijn van de effectiviteit van dergelijke tactieken. Voor beginners lijkt het onbegrijpelijk en riskant, echter expert spelers met ervaring weten er goede voordelen uit te halen.

Er is geen software om de Corridor te berekenen, het is vrij eenvoudig. We delen 100 door elke coëfficiënt, tellen de verkregen waarden op en trekken 100 af. Er zijn bijvoorbeeld twee tarieven TB 195,5 en TM 200,5 met de bijbehorende coëfficiënten 1,6 en 2,07. Een simpele berekening geeft een resultaat van 10,81, wat betekent dat het bereik in percentage 10,81% is.

Soorten Corridors

De strategie Corridors kan op verschillende manieren worden ingezet, elk met zijn eigen kenmerken. Het wordt gebruikt:

 • Totalen
 • Handicap weddenschappen
 • Weddenschappen op het resultaat

Overweeg een voorbeeld voor elke optie om hun werk te begrijpen. Dit zal je helpen het gebruik principe beter te begrijpen.

Corridor met totalen

De term “totaal” in sportweddenschappen betekent de som van de spel indicatoren. In het voetbal is dit de som van doelpunten en gele kaarten. Er is een algemeen totaal, waarbij rekening wordt gehouden met de punten van alle deelnemers, en een individueel totaal, waarbij rekening wordt gehouden met de resultaten van een individuele speler. Aziatisch totaal wordt als het moeilijkst te begrijpen type beschouwd.

Corridor met totalen is geschikt wanneer je online quotes van meerdere bookmakers kunt zien. Weddenschappen worden geplaatst bij twee bookmakers. In de ene wordt de jackpot geplaatst op een totaal van meer dan 3,5, in de andere – op een totaal van 5,5. Een uitkomst van 4 tot 5, wat een Corridor is, is voldoende. Met resultaat 3 of 6 kun je enkel één weddenschap winnen. Het doel van de speler is om een ​​spel te vinden met een geschikte line-out.

Let bij het wedden op totalen op de vorm van de teams, op het belang van de wedstrijd en bestudeer eerdere wedstrijden om hun stijl van persoonlijke ontmoetingen te bepalen. Een underdog in een belangrijke wedstrijd kan bijvoorbeeld goede resultaten laten zien en de vooruitzichten realiseren die de overwinning hen zal brengen. Voor serieuze tegenstanders zijn spellen met een sterke strijd en een agressievere manier van spelen kenmerkend. Leer de regels voor het berekenen van het totaal van bookmakers, bijvoorbeeld door rekening te houden met gele kaarten voor één speler.

Corridor in handicap weddenschappen

De term “handicap” in sportweddenschappen betekent op de een of andere manier de voorwaardelijke superioriteit van een van de teams. Het geldt voor veel sporten. In voetbal kan het bijvoorbeeld een handicap zijn bij gele kaarten, corners en in hockey op het aantal gescoorde doelpunten of extra minuten. Handicap opent nieuwe opties in spellen met een voor de hand liggende uitkomst, waardoor je de kans krijgt om te winnen door een jackpot te maken voor een bepaald voordeel van het zwakkere team.

Er zijn Asian en European handicaps. Asian accepteert fractionele getallen en retouren, terwijl European alleen is ontworpen voor hele getallen en geen retour optie biedt. Per type kan het positief, negatief en nul zijn. Een plus wordt vaker gegeven aan een zwakker team. Als de handicap +2,5 is en de sterke tegenstander wint met een verschil van minimaal één punt, dan gaat de weddenschap door. Aan de andere kant, een negatieve handicap wordt toegekend aan het leidende team van favorieten, en zelfs met een verpletterende overwinning van de buitenstaander, zal de speler een overwinning behalen. Nul handicap impliceert een overwinning als het team waarop de jackpot is geplaatst wint. Bij een gelijke stand wordt het ingelegde geld teruggestort.

Corridor bij weddenschappen op het resultaat

De derde optie is een uitkomst lijn. Bookmakers bieden hierbij drie inzetmogelijkheden om uit te kiezen. Het kan een overwinning zijn voor een van de teams of een gelijkspel. Er is geen loting voor individuele sporten, dan zijn er twee opties om uit te kiezen. Dergelijke weddenschappen in voetbal en hockey houden alleen rekening met de hoofdtijd van het spel. Dit moet bekend zijn en er moet rekening mee worden gehouden. Een kenmerk is de mogelijkheid van een dubbele uitkomst. Bookmakers bieden weddenschappen aan of het eerste of tweede team wint of dat er geen gelijkspel is.

Corridors in verschillende sporten

De Corridor in verschillende sporten heeft zijn eigen kenmerken. Laten we de kenmerken van de Corridor in basketbal, waar deze tactiek voor het eerst werd gebruikt, en in het voetbal eens nader bekijken.

Corridor in basketbal

De Corridor wordt veel gebruikt in basketbal. Dit komt door het feit dat basketbal spellen worden gekenmerkt door een sterke verandering in de situatie en de superioriteit van teams. Bookmakers hebben geen tijd om de odds te veranderen, een gegeven wat met succes wordt gebruikt door ervaren spelers. Het is belangrijk voor een gokker om twee voorwaarden te kiezen die tegengesteld zijn, maar elkaar tegelijkertijd zullen kruisen. Er wordt een voldoende breed interval gekozen waarin de speler in ieder geval de bank zal breken.

Corridors voor basketbal weddenschappen worden veroorzaakt door de lijnen van verschillende basketbalteams en vertragingen in lijn updates in de Live-modus. Corridors hier zijn positief en negatief. Laten we de negatieve Corridor optie eens nader bekijken. Het wordt aanbevolen om de grootte van de jackpot te wijzigen om meer voordeel te krijgen. De weddenschappen op handicaps en totalen worden dan geselecteerd.

Corridor in het voetbal

De Corridors strategie wordt ook veel gebruikt in het voetbal. Voor een gedetailleerde analyse van de kenmerken van tactieken, is het noodzakelijk om verschillende voorbeelden te overwegen. Laten we eens kijken hoe het werkt met handicaps bij voetbalweddenschappen. Bookmakers bieden 5,5 voor de favoriet en +5,5 voor de buitenstaander met een quotering van 1,9. We doen twee weddenschappen van dezelfde grootte op elk resultaat en krijgen een klein minpuntje van de eerste pot, er wordt één weddenschap gespeeld.

Het is de moeite waard om de Corridor -2,5 en +8,5 te vangen met een quotering van 1,6, waarmee je kunt verdienen. Dan zal de Corridor 6 eenheden zijn, wat het mogelijk maakt om verliezen goed te maken en een winnaar te blijven.

Corridors voor totalen in het voetbal hebben een functie die heel anders is dan bij verschillende bookmakers. Na het bepalen van de Corridor, moet je het kantoor kiezen waar je weddenschappen plaatst met de meest gunstige aanbiedingen voor jou. In dit geval rechtvaardigen de risico’s ook de mogelijke verliezen.

Voor- en nadelen Corridor

Het belangrijkste voordeel van deze techniek is om een ​​deel van het geld te behouden bij verlies. Bij een totale inzet krijg je minimaal 40% terug. Voor degenen die prognoses proberen te maken en vooruitgang willen boeken, past het. Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

 • Je kunt de strategie ook bij een kleiner account saldo gebruiken.
 • Als je overgewaardeerde coëfficiënten vindt, heb je op de lange termijn bijna gegarandeerde inkomsten.
 • Het vinden van Corridors is veel gemakkelijker dan vorken.
 • Het gebruik van Corridors is niet verboden door bookmakers.

Alles heeft zo z’n keerzijde. De Corridors zijn erg populair, alleen velen gebruiken ze niet, voornamelijk vanwege deze nadelen:

 • Je dient tegelijkertijd meerdere bookmaker accounts in de gaten te houden.
 • Het controleren van lijnen gaat handmatig net als dat van de beste coëfficiënt.
 • Het is geen manier om lekker snel geld te verdienen.
 • Als je de Corridor niet correct kiest, kom je in min te staan.

Tot slot

Elke strategie heeft voor- en nadelen, het is belangrijk om ze zelf te evalueren en een juiste beslissing te nemen om de geselecteerde methode te gebruiken. Voordat je conclusies gaat trekken, is het beter om te proberen enkele tientallen (kleine) weddenschappen op corridors uit te geven en vervolgens te bekijken hoe de balans is veranderd. Wij wensen je veel succes met Corridor wedden!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.