Bekend van:

Draw No Bet weddenschap


Het wedden op voetbal is niet alleen leuk, maar kan ook lucratief zijn. Om geld met voetbalwedden te winnen, zou je over een goed analytisch vermogen moeten beschikken. Of je zou de beste tips moeten volgen, maar daar betaal je in de meeste gevallen voor. Heb je niet al te veel tijd om uitgebreide analyses te maken? Dan kun je prima afgaan op voorbeschouwingen of tips van andere, maar uiteindelijk moet je altijd zelf een beetje onderzoek doen. Loop je zelf het liefste zo min mogelijk bij het plaatsen van een weddenschap? Dan is de draw no bet weddenschap mogelijk interessant voor je.

In dit artikel vertellen wij je van alles over een draw no bet weddenschap. We bespreken wat deze weddenschap inhoudt, welke inzetmogelijkheden je hebt en welke uitkomstmogelijkheden je hebt. Daarnaast geven wij je handige tips met betrekking tot het plaatsen van deze tips bij de beste bookmaker.

Hoe werkt een draw no bet weddenschap precies?

Dat deze weddenschap uit Engeland over is komen waaien, mag duidelijk zijn aan de hand van de naam van de weddenschap. De term draw no bet staat eigenlijk voor ‘gelijkspel = geen weddenschap’. Hoe dat precies zit? Dat lichten we graag toe.

Heb je het idee dat bij een bepaalde wedstrijd het thuisteam de overwinning gaat pakken? Dan kun je voor een 1×2 weddenschap kiezen, waarbij je uiteraard op het thuisteam inzet. Heb je toch nog enige twijfel over een thuisoverwinning? Dan kun je je met een draw no bet weddenschap prima indekken. Op het moment dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt, krijg je je inleg terug. Hieronder vertellen we je graag meer over de inzet- en uitkomstmogelijkheden.

Inzetmogelijkheden en uitkomstmogelijkheden

Spreekt een draw no bet weddenschap je nu al aan? Dat is goed voor te stellen. Bij zo’n weddenschap heb je altijd een stok achter de deur, maar dat is wel duidelijk aan de odds te zien. Voor een DNB weddenschap krijg je een stuk minder geld uitbetaald dan bij een 1×2 weddenschap.

Om een draw no bet weddenschap in te zetten, moet je een keuze maken uit twee mogelijkheden:

  • Draw no bet 1: hierbij zet je in op een overwinning voor de thuisploeg. Mocht de wedstrijd in een gelijkspel eindigen, krijg je je geld terug.
  • Draw no bet 2: hierbij zet je in op een overwinning voor de uitploeg. Mocht de wedstrijd in een gelijkspel eindigen, krijg je je geld terug.

Kun je je inzet dan helemaal niet kwijtraken bij een draw no bet weddenschap? Ja, dat kan wel. Dat is het geval als je op draw no bet 1 hebt ingezet, waarna de uitploeg de wedstrijd wint. Je bent dan je totale inleg kwijt.

Wint de thuisspelende ploeg bij een draw no bet 1 weddenschap de wedstrijd? Dan krijg je de volledige winst uitgekeerd. Bij een gelijkspel krijg je je inzet netjes terugbetaald.

Door deze uitkomstmogelijkheden is dit een relatief veilige weddenschap. Het is ook een weddenschap die je bij veel wedstrijden in kunt zetten, maar waarmee je niet al te makkelijk rijk kunt worden. Op het moment dat veel wedstrijden in een gelijkspel eindigt, pomp je je geld als het ware alleen maar rond. Het geld wordt niet minder waard, maar wordt gelukkig ook niet minder waard. Mochten de uitkomsten van de wedstrijden wel in je voordeel uitvallen, verdien je uiteraard wel geld met een DNB.

Waarom kiezen veel mensen voor een draw no bet weddenschap?

Als je het idee hebt dat een bepaalde ploeg gaat winnen, heb je twee mogelijkheden. Je kunt voor een 1×2 weddenschap kiezen, maar je kunt dus ook voor de draw no bet weddenschap kiezen. In veel gevallen kan de DNB weddenschap een stuk handiger zijn.

Dat is bijvoorbeeld het geval als je niet 100% overtuigd bent van een overwinning. Je hebt uiteraard in het voetbal nooit 100% zekerheid, maar met een DNB neem je een stuk minder risico. De verdiensten zijn echter wel een stukje lager. Een draw no bet weddenschap heeft significant lagere odds dan een 1×2 weddenschap.

De winst-risico verhouding is bij deze weddenschap al met al interessant. Zeker als je liever niet al te veel risico’s loopt, is dit een prima wedtype. Dat is ook het geval als je nog een beginnende wedder bent. Door voor de DNB weddenschappen te kiezen, krijg je een duidelijke indruk van alle mogelijkheden.

Wed je het liefste live op wedstrijden? Dan is het aan te raden om het aanbod van DNB weddenschappen goed in de gaten te houden. Door live op zo’n weddenschap in te zetten, kun je van interessantere odds genieten. Dat is bijvoorbeeld het geval als de favoriet al snel op een achterstand komt. De kans dat de favoriet alsnog de wedstrijd wint, is vrij groot. De kans dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt, bestaat uiteraard ook. Het enige scenario waarin je je weddenschap verliest, is als de favoriet daadwerkelijk de wedstrijd verliest.

Al met al kun je met een draw no bet weddenschap veel kanten op. Je hebt de keus uit veel soorten weddenschappen en je kunt hier een leuk zakcentje mee verdienen. Uiteraard moet je wel rekening met de lagere odds houden.

Waar kun je een draw no bet weddenschap plaatsen?
Spreekt het principe van een draw no bet weddenschap je aan? Dan is het goed om te weten dat je deze weddenschap bij nagenoeg elke bookmaker kunt plaatsen. Zeker als je voor een wedstrijd uit één van de grotere competities kiest, kun je een DNB weddenschap plaatsen.

Kies je voor een wedstrijd uit één van de kleinere competities? Dan is het maar afwachten of je een DNB weddenschap kunt plaatsen. Dit is ook afhankelijk van de bookmaker waar je gebruik van maakt. Maak daarom een goede vergelijking tussen de bookmakers, waarbij je ook op de odds moet letten. In een ideale wereld zet je in op een zo’n hoog mogelijke odd.

Op onze website vind je gelukkig veel reviews over betrouwbare bookmakers. Neem deze reviews door en maak bij de beste bookmaker direct een account aan.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.