Bekend van:

Dutching wedden


Dutching, of Dutch weddenschappen zoals het ook wordt genoemd, is geëvolueerd tot een legitieme en veelgebruikte gok methode. De oorsprong ligt in de Amerikaanse onderwereld van de jaren twintig. Arthur Flegenheimer, ook bekend als Dutch Schultz, was de accountant van Al Capone en bedacht de term Dutching terwijl hij op zoek was naar een strategie om de bookmakers tijdens de races te verslaan. Een eeuw vooruitspoelen en de strategie is geëvolueerd naar een manier die voornamelijk wordt gebruikt in paardenraces en football om de kans op winst met een enkele weddenschap te vergroten. We nemen alles met je door wat je moet weten over Dutching, van uitleg en voorbeelden hoe het werkt tot of je het moet gebruiken.

Wat is Dutching?

Dutching is een gok strategie waarbij meerdere selecties in hetzelfde event worden gesteund. De inzet van de gokker wordt gesplitst en op zo’n manier geplaatst dat welke selectie ook succes heeft, er een gelijke winst wordt gemaakt. Als geen van de selecties wint, zijn alle inzetten verloren. Dutching garandeert geen winst, het is gewoon een ‘goed om te weten’-strategie. Het is technisch gezien een alternatieve vorm van spread betting. Daarom is het geclassificeerd als een geavanceerde techniek.

Typen Dutching weddenschappen

Nu we hebben uitgelegd wat Dutching is, laten we eens kijken hoe je dit kunt doen. In wezen is Dutching wedden een kwestie van de kansen voor elk resultaat berekenen en vervolgens een gelijke inzet investeren die hetzelfde geldbedrag zou opleveren, ongeacht de uitkomst. Dit kan op meerdere manieren.

Simpele Dutching weddenschap

Zoals de naam al aangeeft, is dit de eenvoudigste vorm van de weddenschap. Bij een Simpele Dutching weddenschap moet je afhankelijk zijn van de odds; de inzet op elke selectie blijft hetzelfde of wordt verlaagd om er zeker van te zijn dat er winst wordt gemaakt.

Set-Profit Dutching Bet

Bij dit type Dutch Betting streeft een gokker naar een bepaalde winst, ongeacht hoeveel selecties er worden gemaakt.

Set-Amount Dutching weddenschap

Dit type wedden houdt in dat je je totale inzet beperkt in plaats van een vaste winst na te streven.

Hoe werkt het Dutching wedden?

Dutching is enkel een veel voorkomende vorm van matched betting. Bij deze vorm van wedden moet je je eerste weddenschap plaatsen en vervolgens de andere resultaten binnen dezelfde markt bij een andere bookmaker dekken. Om een ​​gelijke winst of verlies te maken, zonder je zorgen te maken over de uitkomst, moet je verschillende bedragen inzetten op elke selectie, afhankelijk van de odds.

Voorbeeld

Dutching is eigenlijk heel simpel: Verdeel je inzet volgens de kansen van meerdere selecties, om op elk resultaat dezelfde winst te behalen. Dit betekent dat je de inzet op elke selectie moet aanpassen, de inzet bij hogere odds moet verlagen en bij lagere odds proportioneel moet verhogen. Om dit gemakkelijk te beheren, moet je de impliciete waarschijnlijkheid van de odds vinden. Zodra je dit hebt gedaan, moet je een specifiek type wiskunde volgen om te zien hoeveel je moet inzetten op elke geselecteerde odd.

Laten we een voorbeeld proberen: Stel dat je bij een football game drie verschillende scores van de markt voor ‘juiste score’ wilt dekken: 1-0 om 5.00, 1-1 om 7.50 en 2-1 om 10.00 uur. Je initiële inzet is € 100.

Zoals hierboven vermeld, is het vinden van de impliciete waarschijnlijkheid je eerste prioriteit. Hier is hoe je het doet.

  • Impliciete kans op een score van 5,00 1-0: (1/5,00)*100=20%
  • Impliciete kans op een score van 7,50 1-1: (1/7,50)*100=13,33%
  • Impliciete kans op een 10,00 2-1 score: (1/10.00)*100=10%

De tweede stap is het vinden van de juiste inzet op elke selectie. Gebruik gewoon het volgende type:

“STAKE= (percentage/totaal percentage)*totale inzet”

Dit betekent dat het exacte bedrag dat je moet inzetten op elke selectie van ons voorbeeld het volgende is:

  • Inzetbedrag van 5,00 1-0 score: (20 /43,33)*100= €46,15 Inzetbedrag
  • van 7.50 1-1 score: (13.33/43,33)*100= €30,77 Inzetbedrag
  • van 10.00 2-1 score: (10/43 ,33)*100= €23,08

Bij deze inzetten en kansen ben je verzekerd van een winst van €130,70, ongeacht welke selectie wordt bevestigd.

Als wiskunde niet je sterkste kant is of je gewoon liever geen tijd wilt besteden aan het berekenen van de exacte bedragen die je moet inzetten op elke weddenschap, dan hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn verschillende Dutching calculators op internet, waar je gewoon de kansen van elke selectie en je inzet kiest en de precieze inzet groottes krijgt te zien.

Dutching in sportweddenschappen

Dutch Betting kan zeer winstgevend zijn als je kijkt naar de juiste inzet van elke weddenschap. Als je dit echter niet doet, kun je uiteraard de potentiële winst van dit type weddenschap mislopen. Het helpt om de kans op het verliezen van weddenschappen te verkleinen, omdat je jezelf meestal indekt voor een bepaald aantal uitkomsten. Daarom is het een van de meest voorkomende vormen van gokstrategie die het meest wordt gebruikt bij sportweddenschappen.

Dutching voor paardenraces

Paardenraces zijn ongetwijfeld de meest populaire en oudste plek voor gokkers om Dutching weddenschappen te plaatsen. Er vinden regelmatig verschillende paardenraces plaats over de hele wereld. Deze evenementen bieden gokkers een ideale gelegenheid om een ​​potentiële winst te maken uit verschillende races. Sommige races die niet de grootste renners in de race hebben, kunnen echter de kansen vergroten om van die specifieke race te profiteren. Het is dus de moeite waard om hiernaar te kijken als je dat nog niet hebt gedaan.

Dutching voor Football

Ondanks dat Dutching weddenschappen typisch zijn voor gokkers die geld willen inzetten op paardenraces, zijn er gedurende het seizoen verschillende invalshoeken voor de American football games. Een van de meest bekende manieren om een Dutching weddenschap in football te plaatsen, is echter om deze te plaatsen op weddenschappen met de juiste score in één wedstrijd. Als je een paar scores haalt op het door jou gekozen spel, zou je een vruchtbare winst kunnen behalen.

Dutching voor tennis

Dutching wedden op tennis is in zekere zin net als football. Je kunt je geld inzetten op markten, zoals hoeveel spellen er tijdens de tenniswedstrijd kunnen zijn. Je kunt zelfs een weddenschap voor de speler plaatsen om een ​​toernooi te winnen op een markt voor rechtstreekse weddenschappen. Er zijn verschillende invalshoeken die je kunt gebruiken om weddenschappen op tennis te plaatsen.

Gebruik die calculator

De beste Dutching strategieën zijn om dienovereenkomstig en binnen je limieten als eerste punt in te zetten. Je zou kunnen overwegen om een Dutching weddenschap calculator te gebruiken, omdat je het veel gemakkelijker zult vinden. Deze zal je kunnen vertellen of je totale inzet stijgt of daalt ten opzichte van wat je oorspronkelijk had.

Veel bookmakers bieden odds aan die rond elkaar liggen, dus op dat vlak zou er niet al te veel verschil moeten zijn. Als je een Dutching weddenschap calculator gebruikt, zal je het echter veel gemakkelijker vinden om mogelijk winst te maken in het door jou gekozen evenement. Dit omdat je anders het risico loopt op een misrekening. Hierdoor kun je als gokker een aanzienlijk bedrag verliezen als de weddenschap waar je geld op hebt ingezet, niet als winnaar wordt bestempeld.

De voor- en nadelen van Dutching

Zoals alle gok strategieën heeft Dutching zijn voor- en nadelen die moeten worden overwogen voordat je het gebruikt.

Voordelen:

  • Je leunt op meerdere uitkomsten, dus je kansen om te winnen worden vergroot.
  • Het is een manier van gokken met een laag risico, aangezien het onwaarschijnlijk is dat je je volledige inzet verliest als een van je selecties verliest.

Nadelen:

  • Je winsten zijn beperkt als je selecties binnenkomen, omdat ze worden verdeeld over de twee (of meer) uitkomsten.
  • Als beide (of alle) van je selecties verliezen, verlies je je volledige inzet.

Wanneer is Dutching winstgevend?

Dutching kan winstgevend zijn in elke markt waar er twee of meer uitkomsten zijn met een positieve verwachte waarde. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je winst beperkt zal zijn als je selecties binnenkomen, omdat ze worden verdeeld over de twee (of meer) uitkomsten.

Dutching kan ook een goede manier zijn om je weddenschappen af ​​te dekken als je niet zeker bent van de uitkomst van een bepaald evenement. Als je bijvoorbeeld wedt op een paardenrace en je weet niet zeker welk paard zal winnen, dan kun je op twee paarden wedden om te zien of je winst maakt, ongeacht welke van de twee paarden er als eerste binnenkomt.

De sleutel tot het maken van winst met Dutching is het zorgvuldig selecteren van de markten en resultaten waarop je gokt. Zorg ervoor dat je de odds begrijpt en onthoud altijd dat er geen garantie op succes is. Als het goed wordt gedaan, kan Dutching een uitstekende manier zijn om je winst uit weddenschappen te vergroten. Dus waarom zou je het de volgende keer dat je een weddenschap plaatst niet eens proberen?

Tot slot

Dutching is een populaire gokstrategie die in verschillende markten kan worden gebruikt. Het is een relatief eenvoudig concept dat gemakkelijk te begrijpen en uit te voeren is, en het kan een geweldige manier zijn om je winst uit weddenschappen te vergroten. Dus, als je op zoek bent naar een alternatieve manier om te wedden, ga dan voor Dutching. Wij wensen je veel succes!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.