Bekend van:

Het Maria Staking Plan


Deze gokstrategie kreeg zijn naam ter ere van de speler onder de gebruikersnaam “Maria”, die op een van de Poolse forums sprak en erin slaagde het startsaldo in minder dan een jaar met meer dan 30 keer te vergroten. Omdat deze speler alle acties in realtime op hetzelfde forum demonstreerde, interesseerde de strategie onmiddellijk honderden andere gokkers, en het blijft tot op de dag van vandaag populair onder hen. Waar hebben ze het dan precies over?

Wat is het Maria Staking Plan?

Het zogenaamde “Maria Staking Plan” is niet echt een gok systeem, maar een systeem van saldo management. Het systeem werd oorspronkelijk gepopulariseerd door een online persona met de naam Maria Santonix, die in iets meer dan tien maanden een saldo van £ 3.000 in meer dan £ 100.000 veranderde.

Maria wedde uitsluitend op paardenraces en heeft nooit onthuld hoe ze de paarden koos waarop ze wedde, hoewel ze in ieder geval beweerde ‘connecties’ te hebben in de branche. Wat ze wel onthulde, was welke paarden ze eruit plukte en het systeem dat ze gebruikte om te beslissen hoeveel ze wilde inzetten. Ze plaatste haar keuzes en inzet bedragen op een online forum en kreeg veel aandacht naar aanleiding van haar bijna ongekende succes.

Hoe werkt het Maria Staking Plan?

Het Maria Staking Plan wijst een bepaald percentage van je bestaande saldo toe aan elke weddenschap. Het percentage wordt bepaald door de odds verbonden aan de weddenschap.

Omdat het is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk, wordt het gewoonlijk uitgedrukt in decimalen. De onderstaande tabel geeft het uitzetsysteem weer in decimale, Amerikaanse en fractionele kansen.

Decimale kansen Amerikaanse kansen Fractionele kansen Saldo percentage per inzet
3,5 of korter +250 of korter 5/2 of korter 1%
3,6 tot 7,4 +260 tot +640 13/5 tot 32/5 0,6 %
7,5 tot 11 +650 tot +1000 13 /2 tot 10/1 0,4%

 

Als je saldo toeneemt, nemen de bedragen van de inzetten evenredig toe (je blijft bijvoorbeeld 1% van de totale saldo inzetten als de kansen +250 of kleiner zijn). Als je saldo echter afneemt, nemen de bedragen van de inzetten niet af totdat het saldo afneemt tot 65% van het startbedrag.

Aangezien Maria begon met een saldo van £3.000, gebruiken de meeste uitleg van dit systeem £3.000 als startsaldo. Maar de meeste nieuwe gokkers zullen met aanzienlijk minder beginnen.

Hieronder gebruiken we 1.000 eenheden (dit kunnen euro’s, Amerikaanse dollars, ponden, etc. zijn) als uitgangspunt.

Maria Staking Plan Hypothetisch voorbeeld

Aantal Kansen Bankroll Totaal % (en Totaal) Resultaat
1 3,0 (+200) €1.000 1% (€10) Winst: €20 winst
2 4,0 (+300) €1.020 0,6% (€6,12) Verlies: -€6,20
3 7,0 (+600) € 1.013,88 0,4% (€ 4,06) Winst: € 24,36 winst
4 2,0 ​​(+100) € 1.038,24 1% (€ 10,38) Winst: € 10,38 winst
5 2,5 (+150) € 1.048,62 1% (€ 10,49) Verlies: -€ 10,49
6 5,5 ( +450) € 1.038,13 0,6% (€ 6,23) Winst: € 28,04 winst

 

Als een saldo van 1.000 zou dalen tot 65% (d.w.z. € 650), zouden de start inzet bedragen als volgt zijn:

  • 1%: € 6,50
  • 0,6%: € 3,90
  • 0,4%: € 2,60

Maria Staking Plan – het is mogelijk

Als je overweegt de Maria Staking Plan-uitdaging aan te gaan, zijn er een paar factoren waarmee je rekening moet houden voordat je begint. 

Heb je een Edge?

Het heeft geen zin om willekeurig selecties te kiezen en het Staking Plan toe te passen. Tenzij je een duidelijke methode hebt en gelooft dat je een echt voordeel hebt, zal dit niet voor je werken en verlies je geld. Zoals we eerder hebben vermeld, is dit geen oplossing om geld te verdienen. Een Maria Staking Plan is enkel zo goed als de selecties die erop worden toegepast. Het zal een verliezend model niet winstgevend maken.

Strike Rates

Met een model als dit is de mogelijkheid om consistente en hoge strike rates te bereiken van het grootste belang. Maria behaalde een slagingspercentage van 85% en je zou iets soortgelijks moeten kunnen doen. Volgens onze schattingen zou je minimaal 80% slagingspercentage nodig hebben en waarschijnlijk ergens in de regio van 83-85%+. Als Maria Staking Plan was gedaald tot enkel 75%, zou ze veel hebben verloren en haar saldo vrij snel hebben opgemaakt. 

Wees niet te hebberig

We zien allemaal het grote cijfer van 100.000 en dromen ervan om dat te bereiken. Maar tenzij je genoeg geld over hebt, is het niet verstandig om € 3.000 in te zetten. Het is een benadering met een hoog risico en een hoge beloning.

Een veel slimmere aanpak zou zijn om een ​​meer betaalbaar cijfer te gebruiken, zoals € 300 (betaalbaar kan iets anders voor je betekenen, dus pas dit aan je eigen financiële omstandigheden aan) en richt je in eerste instantie op € 10.000. Als dit lukt, kun je wat winst op de bank zetten en DAN het saldo van € 3.000 opzij zetten. Je hoeft zelfs niet eens op de € 10.000 te mikken. Je zou kunnen verzamelen en opnieuw beginnen tegen veel lagere benchmarks. Maar het belangrijkste is dat je begint met een saldo dat je verwacht en kunt verliezen, ook al is dat € 50,00. 

Houd je aan de regels

Natuurlijk moet je je aan de voorgestelde regels houden, tenzij je je eigen kijk op de aanpak hebt, maar zelfs dan blijf je de hele tijd bij je originele regels. 

Maak er plezier mee

Zoiets als het Maria Staking Plan gaat evenzeer over het plezier van de uitdaging. Geweldig als je slaagt of zelfs maar in de buurt komt van slagen. Maar we weten dat je zoiets het beste begint met de verwachting te verliezen – en je zou je gok saldo ook als zodanig moeten instellen.

Denk eraan, velen hebben het geprobeerd en velen zijn er niet in geslaagd na te doen wat Maria deed. Het wil niet zeggen dat het onmogelijk is. We geloven dat het mogelijk is met een voorsprong en een beetje geluk op variantie. Je dient alleen wel deze factoren in gedachten te houden voordat je begint.

Slaagt het Maria Staking Plan?

Het hangt ervan af hoe je ‘slagen’ definieert. Het is een effectief systeem om je saldo te vergroten als je een solide methode hebt om winnaars te kiezen. Het houdt de inzet relatief klein en stelt je nooit in staat om te veel van je saldo toe te wijzen aan relatieve longshots. Met andere woorden, het vermindert de blootstelling aan risico’s, terwijl wordt voorkomen dat gokkers verliezen najagen en enorme meevallers proberen te scoren op longshots.

Maar het zal nog wel wat geluk nodig hebben om hetzelfde slagingspercentage als Maria te behalen. In alle opzichten behaalde Maria een winstpercentage van 85,88% gedurende haar meer dan 300 dagen wedden, terwijl ze een gemiddelde kans van +600 behaalde.

Niets in het Maria Staking Plan kan je vertellen op welke paarden, teams of spelers je moet wedden. Dat zul je moeten doen met ouderwets research en vindingrijkheid. Als je vertrouwen hebt in je vermogen om op de lange termijn winnaars te kiezen, is het Maria Staking Plan een effectief middel om ervoor te zorgen dat je gedisciplineerd blijft. Je kunt het zien als een dieetplan dat je vertelt hoeveel van je dagelijkse calorie-inname je moet besteden aan ontbijt, lunch en diner, maar niet echt vertelt wat je moet eten.

Voor- en nadelen van het Maria Staking Plan

Misschien wel het belangrijkste voordeel van deze strategie is dat het echt inkomsten kan opleveren. Maar het vereist een goed begrip van de geselecteerde sport om te wedden en je moet evenementen grondig analyseren voordat je een bet plaatst. Dit is een voorwaarde voor een succesvol spel op het Maria Staking Plan, aangezien willekeurig inzetten alleen maar leidt tot verlies van geld. Dat is al bewezen door de trieste ervaring van veel gokkers. 

De strategie heeft ook enkele nadelen. We weten allemaal heel goed dat hoe hoger de odd, hoe lager de kans op de uitkomst. Dus als je alleen volgens het Maria Staking Plan met odds tot 3,5 (1% van de bank), is de kans op succes vrij groot. Maar als je gokt op kansen tot 7,5 of 11, dan zal zelfs een grondige analyse van de gebeurtenissen jou als gokker niet altijd helpen om te slagen.

Tot slot

Dit is waarschijnlijk een verhaal dat nooit volledig wordt opgelost. Het meest waarschijnlijke antwoord is dat thread in feite “papieren handel” was, wat betekent dat ze niet de daadwerkelijke weddenschappen plaatste, maar als ze dat had kunnen doen, tegen de gesuggereerde kansen, “zou” ze hebben bereikt wat werd beweerd. Dus onze mening zou zijn, als gokkers, dat we dit verhaal als inspiratie nemen voor onze eigen inspanningen en proberen de samenzweringstheorieën eromheen te laten voor wat ze zijn. Het komt er tenslotte op neer dat zij (of hij) met succes heeft laten zien wat mogelijk is en dat £ 3.000 kan worden omgezet in £ 100.000 als je deze aanpak gebruikt en je voorsprong sterk genoeg is. Wij wensen je veel succes met het implementeren van het Maria Staking Plan.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.