Bekend van:

Kan ik rijk worden met voetbalwedden?


Heb je interesse om met voetbalwedden aan de slag te gaan? Of hou je je al enige tijd bezig met het wedden op voetbalwedstrijden? In beide gevallen vraag je je mogelijk af of je rijk kunt worden met voetbalwedden. Het lastige is dat er geen eenduidig antwoord bestaat op de vraag ‘Kan ik rijk worden met voetbalwedden?’. Of je hier rijk mee gaat worden, is vooral de vraag.

Het is namelijk wel zo dat je in theorie rijk met voetbalwedden kunt worden. De ervaring leert echter dat dit in de praktijk anders is. De meeste mensen die zich met voetbalwedden bezighouden, lopen (flink) verlies. Wij adviseren je daarom om dit artikel op je gemakje door te nemen.

In dit artikel voorzien wij je van de beste tips. De beste tips om op de juiste manier met voetbalwedden aan de slag te gaan en om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen. Neem alle tips goed door, volg deze tips op en ga direct aan de slag.

Hoeveel mensen worden rijk met voetbalwedden?

Het is lastig om hier een goed antwoord op te geven. Veel mensen die geld met voetbalwedden verdienen, zijn hier namelijk niet open over. Dit geldt echter ook andersom. De mensen die met voetbalwedden geld kwijtraken, zijn hier liever niet al te open voor. Dat is goed voor te stellen, aangezien het toch een gevoel van schaamte met zich mee brengt.

Feit is dat méér spelers geld verliezen dan verdienen. Dit heeft puur te maken met het feit dat het lastig is om het leven te voorspellen. Niet alleen het leven valt lastig te voorspellen, maar ook een voetbalwedstrijd. Zelfs als je van iets overtuigd bent, kan bijvoorbeeld een rode kaart roet in het eten gooien. Dat is echter ook juist hetgeen dat het wedden op voetbal zo leuk maakt. En de sport in zijn algemeenheid.

Tip 1: reken je nooit rijk

Iets wat je bij voetbalwedden nooit moet doen, is je rijk rekenen. Veel voetbalwedders rekenen zich in de volgende situaties bijvoorbeeld al rijk:

  • Weddenschap ziet er gedurende de wedstrijd goed uit. Heb je bij een wedstrijd op team Y ingezet en staat die club na 80 minuten met 2-0 voor? Dan is de kans groot dat je je alvast rijk rekent. Niet verstandig, aangezien ook zo’n weddenschap altijd nog mis kan gaan.
  • Combiweddenschap ziet er goed uit. Het is ook goed mogelijk dat je op een combiweddenschap ingezet hebt. Als bijvoorbeeld de eerste 2 wedstrijden uit je combi goed gegaan zijn, reken je je mogelijk al rijk. Doe dit vooral niet, aangezien de laatste wedstrijd altijd nog mis kan gaan.
  • 100% overtuigd zijn van een weddenschap. Je kunt op voorhand 100% overtuigd zijn van een weddenschap, maar je hebt nooit een 100% zekerheid. Reken je daarom niet rijk voor weddenschappen die op voorhand heel makkelijk goed lijken te gaan. De kans is groot dat zelfs zo’n weddenschap nog verkeerd gaat.

Met andere woorden: leef bij de minuut. Het kan op dit moment nog goed met je weddenschap gaan, maar dit kan over een minuut minder zijn. Uiteraard werkt dit ook de andere kant op. Mogelijk ziet je weddenschap er nu slecht uit, maar is dit over 10 minuten volledig anders. Zorg daarom altijd dat je bij de waan van de dag blijft.

Tip 2: wed alleen met geld dat je kunt missen

Weet je wat een gekend probleem van wedden op voetballen is? Dat er vrij weinig toezicht is. Niemand ziet bijvoorbeeld hoeveel geld je naar het account van je bookmaker overmaakt én hoeveel geld je nog op je rekening hebt staan.

Je doet daarom heel erg verstandig om deze tip echt goed op te volgen. Wed alleen met geld dat je echt kunt missen.

Heb je maandelijks moeite om je rekening te voldoen? Dan is het uiterst onverstandig om geld in te zetten op een voetbalwedstrijd. De kans dat je dit geld verliest, is immers vrij groot. Mocht dat daadwerkelijk gebeuren, ben je nog verder van huis.

Maak daarom een goed financieel plan voor jezelf op. Bepaal daarbij bijvoorbeeld hoeveel geld je maximaal kwijt mag/kunt zijn aan het wedden op de voetbalwedstrijden. Kom je hier boven? Dan is het terecht om boos op jezelf te worden. Zorg er voor dat je de afspraken met jezelf nakomt. En dat je alléén met geld wedt dat je kunt missen.

Tip 3: laat nooit je emoties de overhand krijgen

Weet je wat de reden is dat veel mensen verliezen in het casino? De reden hiervoor is simpel: ze laten de emoties de overhand nemen. Op het moment dat je vol met emotie in gaat zetten (of gaat wedden), gaat het de verkeerde kant op.

Elke weddenschap die je plaatst, moet je op basis van rationele principes maken. En dus nooit op emotionele principes. Probeer je emoties volledig uit te schakelen, zodat de emoties je niet meer in de weg kunnen staan.

Hoe je voorkomt dat je emoties de overhand krijgen? Dit is vooral een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Tevens moet je jezelf echt goed in de hand zien te houden.

Verlies je bijvoorbeeld 2 weddenschappen achter elkaar? Dan is het verleidelijk om nóg een weddenschap te zetten. Dit is echter juist een moment waarop je emoties de overhand kunnen krijgen. Je doet er verstandiger aan om op zo’n moment even afstand te nemen en je emoties te laten rusten.

Tip 4: volg alleen tips van experts op

In de afgelopen jaren is voetbalwedden ongekend populair geworden. Dit blijkt uit de populariteit van de bookmakers, maar ook uit de hoeveelheid tips die je op het internet aantreft. Eén van de beste tips die we kunnen geven, is om alleen tips van experts op te volgen.

Waarom? Omdat experts er verstand van hebben. Omdat experts zelf goede analyses uitvoeren. En omdat experts niet lukraak maar wat roepen. Van dat laatste is bij veel andere wedders helaas wel sprake.

Met andere woorden: geloof niet alles wat je op het internet qua tips vindt. Volg alleen de tips van de echte experts op, waarmee je je winstkansen significant verhoogt.

Tip 5: speel bij een goede bookmaker

Sinds de markt van gokken in ons land gereguleerd is, kun je alleen nog bij legale bookmakers wedden. Daar is niks mis mee, aangezien alle bookmakers betrouwbaar zijn. Toch bestaan er grote verschillen tussen de bookmakers.

Deze verschillen zijn onder meer op het gebied van spelaanbod duidelijk zichtbaar. Krijg je een goede tip binnen over de derde divisie van Denemarken? Dan zou het erg prettig zijn als je bookmaker deze wedstrijd aanbiedt. Dit is lang niet bij alle bookmakers het geval.

Daarnaast zijn de verschillen op het gebied van odds zichtbaar. Kies bij voorkeur voor een bookmaker met bovengemiddelde odds, zodat je zoveel mogelijk per inleg terugkrijgt.

Wat voor jou de beste bookmaker is, hangt van tal van factoren af. Gelukkig vind je op onze website allerlei reviews over de beste bookmakers van ons land. Neem deze reviews op je gemakje door en hak uiteindelijk de knoop door.

Tip 6: ga slim met je bankroll om

Bij het voetbalwedden komt alles op money management aan. Wat dit betekent? Dit betekent vooral dat je slim met je bankroll om moet gaan. Heb je bijvoorbeeld op dit moment 100 euro op je account staan? Dan is het niet slim om 50 euro op een weddenschap in te zetten. Mocht je deze weddenschappen verliezen, ben je de helft van je vermogen kwijt.

Je kunt veel beter een maximum van 5% aanhouden. Bij een bankroll van 100 euro betekent dit dat je maximaal 5 euro in kunt zetten. Mocht je de weddenschap verliezen, is er geen nood aan de man. Mocht je de weddenschap winnen, heb je je vermogen laten groeien. Precies dát is wat je wilt.

Daarnaast is het aan te raden om altijd weloverwogen te wedden. Plaats dus niet 6 weddenschappen tegelijkertijd, aangezien dit van grote invloed op je bankroll is. Zorg er bovendien voor dat je op nuttige odds speelt. Een nuttige odd is bijvoorbeeld een odd van 2,20 en niet van 1,20.

Tip 7: kies voor een strategie

In de wereld van voetbalwedden kun je tegenwoordig uit veel strategieën kiezen. Het is geen gegeven dat een strategie winstgevend is, maar het geeft wel aan dat je gericht naar een doel toe werkt. Alleen al daarom raden wij je aan om altijd voor een strategie te kiezen.

Welke strategie dit is, hangt volledig van je eigen voorkeuren af. Op onze website vind je gelukkig voldoende informatie over de beste strategieën van dit moment.

Conclusie over rijk worden met voetbalwedden

Het is niet makkelijk om rijk te worden met voetbalwedden, maar het is wel mogelijk. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je wel uitzonderlijke prestaties leveren. Daarvoor heb je bovenstaande tips nodig, maar ook een kleine dosis geluk.

Verlies tijdens het wedden het plezier nooit uit het oog. Zorg ervoor dat je met behapbare bedragen speelt, dat je weet waar je mee bezig bent en dat het wedden niet je leven in de greep krijgt.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.