Bekend van:

Live wedden


Ben je ook zo’n fan van het live kijken van een voetbalwedstrijd? Doe je dit graag in het stadion? Of vind je het heerlijk om languit op de bank te liggen? Ongeacht waar je voorkeuren naar uitgaat, is het mogelijk om het kijken nóg leuker te maken. Dat doe je door live op een wedstrijd te wedden. Live wedden is niet alleen leuk, maar kan ook nog lucratief zijn. Door goed en aandachtig een wedstrijd te bekijken, ontdek je mogelijk een bepaald patroon. Een patroon dat de wedstrijd bijvoorbeeld in het voordeel van team X uit gaat vallen. Uiteraard kun je dit niet met 100% zekerheid zeggen, maar een live wedstrijd is goed te analyseren. Daardoor kun je zo’n wedstrijd ook relatief makkelijk/goed voorspellen.

Maar, hoe werkt live wedden nou precies? Tussen welke soorten weddenschappen kun je bij live wedden kiezen? En bij welke bookmakers kun je zoal live wedden? Op al deze vragen geven wij je hieronder graag een uitgebreid aanbod.

Hoe werkt live wedden precies?

Om live te kunnen wedden, zou je eerst een account bij een goede bookmaker aan moeten maken. Als je zo’n account hebt, kun je op de website van de bookmaker de live sectie openen. Binnen deze sectie kun je vervolgens allerlei live wedstrijden bekijken.

Bij deze live wedstrijden zie je de stand staan, evenals de actuele odds. Deze odds worden elke seconde bijgewerkt en worden uiteraard op het wedstrijdverloop afgestemd.

Staat het bij een wedstrijd bijvoorbeeld na 60 minuten 1-1? En verwacht je dat er toch nog een winnaar bij de wedstrijd komt? Dan kun je bijvoorbeeld op over 2,5 goals inzetten. Als in het laatste halfuur nog een doelpunt valt, win je de weddenschap. Mocht de wedstrijd in 1-1 eindigen, ben je helaas je geld kwijt.

Waarom voor live wedden kiezen?

Is het nou aan te raden om live op wedstrijden te wedden? Ja, volgens ons is dat zeker het geval. Als je voor live wedden kiest, geniet je namelijk van enkele voordelen.

Zo is het een groot voordeel dat je van hoge odds kunt profiteren. Met name als de wedstrijd al vergevorderd is, zijn sommige odds tot een grote hoogte gestegen. Uiteraard loop je hierbij wel een flink risico; er is bijvoorbeeld nog een beperkt aantal minuten om een doelpunt te maken.

Een ander voordeel is dat het live wedden erg leuk is. Je kijkt naar een wedstrijd met veel plezier, maar met een live weddenschap maak je dit nog plezieriger. Zeker als de weddenschap de goede kant opvalt, is het live wedden geweldig.

Een ander voordeel is dat je heel veel mogelijkheden hebt. Zoals we hieronder nog uitgebreid toelichten, heb je bij live wedden de keuze uit veel soorten weddenschappen. Je kunt op de winnaar wedden, op de aantal goals, op het aantal corners en op tal van andere aspecten. Zo is het ook mogelijk om live op player specials in te zetten.

Onder aan de streep kun je met live wedden veel geld verdienen. Je kunt echter je geld ook snel kwijtraken. Op het moment dat een wedstrijd al 75 minuten aan de gang is, is er nog pakweg 15 minuten over voor de uitkomst van je weddenschap. Als je in de 75e minuut een live weddenschap plaatst, hoef je dus slechts 15 minuten te wachten op de uitkomst. Dit is aan de ene kant leuk, maar brengt aan de andere kant ook spanning met zich mee. In deze 15 minuten moet het immers gebeuren.

Op welke soorten weddenschappen kun je inzetten?

Bij een live wedstrijd kun je op heel veel soorten weddenschappen inzetten. Zeker als je een account bij een grote bookmaker aangemaakt hebt, kun je uit echt veel weddenschappen kiezen. Zoals hierboven al even kort aangetipt, gaat het hierbij ook om allerlei soorten weddenschappen.

Wil je bijvoorbeeld op de hoeveelheid goals wedden? Daar heb je bij elke live wedstrijd wel een mogelijkheid voor. Tussen welke lijnen je dan kunt kiezen, is wel van bookmaker tot bookmaker verschillend. Alleen al om die reden is het aan te raden om een goede vergelijking tussen de bookmakers te maken.

Verder moet je heel goed naar de odds kijken. Sommige bookmakers hanteren hogere odds bij de live weddenschappen dan bij andere bookmakers. Uiteraard wil je van de hoogst mogelijke odds genieten. Ook op dat vlak zou je daarom een geode vergelijking moeten maken tussen de verschillende bookmakers.

Waar moet je rekening mee houden bij live wedden?

Bij het live wedden moet je een snel verlies incalculeren. Op het moment dat je live aan het wedden bent, is de wedstrijd immers al aan de gang. De weddenschap heeft daarom nooit betrekking op de volle 90 minuten, maar op een korter tijdbestek.

Ten tweede moet je rekening houden met het ‘aftellen’ van de weddenschap. Wat we hiermee bedoelen? Nou, als je een live weddenschap bij een bookmaker plaatst, moet je hier altijd een paar seconden op wachten. Tijdens deze seconden wordt de weddenschap verwerkt, maar dit gaat niet altijd succesvol. Mocht er precies tijdens deze seconden bijvoorbeeld gescoord worden, wordt de weddenschap niet geaccepteerd.

Hoe lang dit aftellen duurt, is van bookmaker tot bookmaker verschillend. Ook hebben wij opgemerkt dat het soort weddenschap hier nog een rol bij kan spelen. Doe daarom goed onderzoek naar de verschillende bookmakers en de verschillende soorten weddenschappen.

Ten derde moet je dus goed rekening houden met het aanbod van de bookmaker. Als een bookmaker heel veel wedstrijden live aanbiedt, biedt dit ongekend veel mogelijkheden. Dat is zéker het geval als je per wedstrijd ook nog uit veel soorten weddenschappen kunt kiezen.

Tot slot willen wij je wijzen op de livestatistieken bij sommige bookmakers. Sommige bookmakers vermelden live statistieken bij de wedstrijden, zodat je een betere indruk van de wedstrijd kunt krijgen. Daarmee vergroot je de kans op een succesvolle weddenschap alleen maar.

Wil je graag live wedden? Maak dan een account bij één van de beste bookmakers. Check hiervoor onze website; op onze website vind je reviews over de beste bookmakers van Nederland.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.