Bekend van:

Middling 


Er zijn meerdere wed types die een legitieme tool lijken te zijn om de markt te verslaan en een consistente winst te maken bij sportwedden. Middling is zo’n strategie, maar werkt het ook? Lees verder om erachter te komen.

Wat is middling?

De definitie van het midden is “even ver verwijderd van de extremen”, volgens het woordenboek. Wedden op een midden (ook bekend als ‘middle’) is een strategie voor sportweddenschappen die het meeste haalt uit een verandering in punt spreiding, kansen, en totalen.

Middling is niet een term waar veel nieuwe sportweddenschappen bekend mee zijn. De mogelijkheid om te wedden op een ​​spel te midden van een spel is wanneer een punt spreiding of totaal aantal zetten in een game. Gokkers kunnen een weddenschap middling plaatsen wanneer een weddenschap op verschillende kanten van hetzelfde spel wordt geplaatst.

Een van de redenen waarom nieuwe sportgokkers niet bekend zijn met het midden van een spel, is omdat het twee verschillende inzetten op hetzelfde spel vereist, maar niet op hetzelfde team. De meeste nieuwe gokkers zijn meestal gewoon geïnteresseerd in een keer inzetten op een wedstrijd. Een middling kans doet zich vaak voor aan gokkers op verschillende tijdstippen van de week voorafgaand aan een spel.

Bookmakers zijn zich er terdege van bewust dat er gokkers zijn die op zoek zijn naar een middling kans. Ze hebben dit vaak in gedachten bij het zetten en verplaatsen van lijnen gedurende de week. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds kansen.

Het vinden van middling kansen

De strategie om een ​​spel te midden van een spel te vinden, is het meest populair bij het wedden op voetbal. Niet alle gokkers zijn op zoek naar deze gok optie omdat het dubbele van het geld riskeert. Het kan echter een manier zijn om het financiële risico te minimaliseren of een winstgevende onderneming zijn. De gemakkelijkste manier om een middling spel te begrijpen, is met een voorbeeld:

  • De New England Patriots openen als 7-punts favorieten tegen de New York Jets. Een gokker houdt van de Patriots en plaatst een weddenschap op de Patriots -7.
  • Gedurende de week beweegt de lijn en worden de Patriots een favoriet van 10 punten tegen de Jets. De gokker ziet een verschil van 3 punten bij een inzet op de Jets +10.

Het verschil van 3 punten in dit voorbeeld is de middling. Nu de gokker twee inzetten heeft, zijn er meerdere kansen dat hij kan winnen. De beste uitkomst voor de gokker wordt gevonden in het midden van beide inzetten.

Middling resultaten

Het vinden van een kans om een ​​voetbalwedstrijd te midden van een voetbalwedstrijd is geen gegarandeerde overwinning. Er zijn verschillende mogelijke resultaten. Hier zijn mogelijke uitkomsten met het voorbeeld van Patriots vs. Jets:

  • Een gokker wint beide weddenschappen: als de Patriots de Jets verslaan met 8 of 9 punten.
  • De gokker wint één weddenschap: als de Jets met 6 of minder verliezen of als de Patriots met 11 of meer winnen.
  • Een gokker pusht: als de patriotten met precies 7 of 10 punten winnen (minus de vig).

Een middling voetbal bet is geen gegarandeerde overwinning, maar het kan helpen om het financiële risico te minimaliseren. Het winnen van de echte middenmoot kan bijzonder lonend zijn, aangezien twee weddenschappen op hetzelfde spel worden gewonnen.

Wedden op middling is ook een manier voor gokkers om wat extra loyaliteitspunten te verdienen van bookmaker die beloningen bieden voor elke ingezette euro. Niemand mag extra inzetten voor loyaliteitspunten. Dit is daarom gewoon een extra voordeel. Een middling kan ook uit verschillende puntspreidingen komen.

Wedden op middling is een hulpmiddel

Het vinden van een middling en inzetten aan beide kanten van een spel is een van de hulpmiddelen in de gereedschapsriem voor sportweddenschappen. Bookmakers hebben een ingebouwd huisvoordeel van € 10 voor elke € 11-weddenschap. Sportgokkers hebben bepaalde tools die ze kunnen gebruiken om die voorsprong van bookmakers te compenseren.

Online wedkantoren moeten voor elk spel lijnen maken. Een van de grootste voordelen die gokkers hebben, is dat ze alleen inzetten op spellen die ze selecteren. Een scherpere gokker zal inzetten op spellen waarvan hij denkt dat ze een voordeel hebben.

Het vinden van een middling is een ander voordeel voor gokkers. Er zijn niet al te vaak middling kansen beschikbaar. Dat gezegd hebbende, wanneer een middling kans zich voordoet, kun je er het beste meteen van profiteren.

Een middling kan helpen om het risico voor een weddenschap op een specifiek spel te minimaliseren. Inzetten op een middling kan de gokker ook een kans geven op een grotere winst als de uiteindelijke score van het spel tussen de twee inzetten valt.

Is middling een geavanceerde strategie voor sportweddenschappen?

In tegenstelling tot andere soorten sportweddenschappen, werkt middling op een afwijkende manier. Het omvat het gebruik van enkele gecompliceerde technieken voor online weddenschappen. Houd er rekening mee dat als online gokken nieuw voor je is, je wellicht andere strategieën moet gebruiken dan deze. Interessant is dat het raken van het midden geen direct of eenvoudig proces is. Gokkers moeten een goede kennis hebben van sport en verschillende sportgokstrategieën. Dus als je een beginner bent, kun je misschien beter eerst wat tijd besteden aan het leren van de basisprincipes. Deze techniek vereist niet alleen een redelijk hoog niveau van expertise, maar ook dat gokkers gemiddeld veel tijd besteden aan het ontwikkelen van bruikbare strategieën.

Gratis middling zijn alleen mogelijk door de lijnen te bekijken bij dezelfde bookmaker waarmee je je eerste weddenschap hebt gedaan; je hebt echter een grotere kans om te winnen als je online shopt bij verschillende bookmakers.

Middling en live wedden

Je kunt ook deelnemen aan middling wedden met live bets. In de loop der jaren is in-play wedden steeds populairder geworden onder gokkers. In termen van hedging is live wedden een van de meest typische soorten die gokkers graag gebruiken.

Live gokken betekent de mogelijkheid voor gokkers om extra inzetten te doen na het begin van het spel. Wist je dat deze strategie niet alleen gokkers helpt bij het afdekken van weddenschappen? Live wedden kan ook helpen om meer middling kansen te bieden. Om deze reden kun je besluiten om deel te nemen aan in-play-weddenschappen als je begrijpt hoe ze hand in hand werken.

Key Takeaways

Als gokker kun je middling inzetten op een puntspreidingsweddenschap en -totalen. Er is altijd een kans is om het midden te raken wanneer de punt spreiding beweegt. Totalen en live weddenschappen zijn sterk verbonden met de strategie. Om ten volle van deze techniek te genieten, moet je eerst de traditionele methoden voor sportweddenschappen begrijpen. Neem je tijd; deze techniek gaat nergens heen.

Welke sporten zijn het beste voor middling?

De meeste van deze middling strategieën kunnen op praktisch elke sport worden toegepast, maar ze zijn gericht op degene waar grote hoeveelheden geld op zijn ingezet. Middling strategieën zijn de beste hulpmiddelen voor sportweddenschappen als het gaat om professioneel voetbal, basketbal en hockey maar ook bij onderstaande:

Honkbal

Als je alle top 5 spelers in een bepaalde categorie inzet (diamondbacks, triples, binnengeslagen punten, treffers en overwinningen), dan heb je de geldlijn, de run lijn en het totaal gedekt. Als een of twee favorieten winnen tegen een betere prijs dan je had voorspeld, verhoog je je winst door de andere selecties tegen hun hogere prijzen te winnen.

Een andere middling strategie voor honkbal is om de meeste hits, totale honken en runs te kiezen die door een team of speler in een spel zijn gescoord en vervolgens op die actie in te zetten. Je wint geld als een of twee favorieten winnen, zolang je ze niet allemaal inzet.

College Basketball

Wed zowel Over als Under op het totale aantal punten gescoord door beide teams in een bepaalde wedstrijd. In basketbal zet je €50 in op elk team wanneer ze tegenover elkaar staan ​​voor een serie van drie wedstrijden om je kansen om geld te winnen te vergroten.

Paardenrennen

Zorg ervoor dat er minimaal 2 paarden in beeld zijn als je een Exacta-, Trifecta- of Superfecta-weddenschap plaatst. Als de twee paarden winnen, heb je een gegarandeerde winnaar op je ticket voor paardenraces.

Tennis

Als je een set prop inzet, zorg er dan voor dat een van de speler ten minste drie games scoort of dat het niet als een complete set wordt beschouwd en dat je weddenschap daarom verloren gaat. Je wilt de actie niet alleen bekijken om te zien dat geen van beide spelers meer dan twee games heeft gescoord, waardoor je je weddenschap verliest.

Is middling de moeite waard?

Middling is een geweldige gokstrategie om gebruik te maken van prijsverschillen tussen bookmakers, vooral wanneer er aanzienlijke onenigheid in de markt is. Het kan ook met succes worden gebruikt wanneer een toekomstige lijn beweging kan worden voorspeld.

Middling-gokkers moeten zich er echter van bewust zijn dat de variantie hoog zal zijn, omdat een middling inzet gelijk staat aan het steunen van een longshot. Zoals bij elke gokstrategie, zijn de belangrijkste factoren bij middling een nauwkeurige beoordeling van de kans op succes en gedisciplineerd zijn om ervoor te zorgen dat je de juiste prijs betaalt.

Middling is niet voor iedereen weggelegd

Niet alle sportgokkers zijn hetzelfde. Er zijn tal van casual gokkers die gewoon op zoek zijn naar een beetje extra plezier terwijl ze hun favoriete team zien spelen door een paar euro te riskeren. Middling spellen zijn waarschijnlijk niet bedoeld voor dit soort gokkers.

Een toevallige recreatieve gokker volgt waarschijnlijk niet de hele week lijnbewegingen. Zelfs als ze de lijnbeweging wel volgen, is de gokker wellicht niet geïnteresseerd in het maken van meerdere inzetten op een enkel spel. Dat is oké, iedereen heeft verschillende redenen om op sport te wedden.

Nogmaals, het vinden van een middling kans is gewoon een ander wapen dat een enigszins geavanceerde sportgokker zo nu en dan kan gebruiken. Het is niet voor iedereen, maar het is zeker een nuttige gok optie voor veel sportgokkers. Wij wensen je veel plezier als je deze tool wilt gaan inzetten.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.