Bekend van:

Round Robin weddenschappen


De parlay weddenschap is een veelgebruikte methode voor sportwedden, maar hoe zit het met de Round Robin weddenschap? Het is wellicht niet zo populair of bekend als parlay wedden, maar misschien zou het dat wel moeten zijn. Lees hieronder om erachter te komen wat “Round Robin weddenschappen” precies zijn, hoe een Round Robin weddenschap werkt en hoe ze je kunnen helpen om zowel veel te winnen als je verliezen te beperken.

Wat is een Round Robin weddenschap?

Round Robin weddenschappen zijn parlay weddenschappen met ergens tussen de 3-10 verschillende combinaties. Je creëert in wezen meerdere parlays met twee teams in de hoop dat elke combinatie van de teams die je selecteert, dekking biedt. Round Robins verschillen van parlays omdat je nog steeds geld kunt verdienen, zelfs als alle teams in je Round Robin niet dekken – je krijgt alleen minder winst terug.

Hoe zien de uitbetalingen van Round Robin weddenschappen eruit?

Laten we dit toepassen en kijken wat we krijgen. Met behulp van drie lijnen die we leuk vinden (Nets, Rangers, Cowboys), kun je drie afzonderlijke parlays voor twee teams maken door een Round Robin weddenschap te construeren.

Als je wedt op een normale parlay van twee teams en je twee selecties worden beide begunstigd door (-110), dan win je +260. Houd er rekening mee dat alle online bookmakers die we onderzoeken dezelfde standaard uitbetaling bieden voor een parlay van twee teams met gewone -110 kansen.

Ter illustratie: stel je voor dat je €5 inzet op elk van de drie parlays. Als je de uitkomsten van alle drie de spellen met de door jou gekozen teams correct voorspelt, ontvang je € 54 (je oorspronkelijke investering plus € 39 aan winst).

Je Round Robin weddenschap zou nog steeds resulteren in een winst van € 13 en de terugkeer van je inzet van € 5 in het geval dat slechts één van de gebeurtenissen niet plaatsvond zoals verwacht. Als je € 5 inzet en op een parlay wint, krijg je € 18 terug. Zodra je de € 10 aftrekt die je op de andere twee parlays hebt geplaatst, heb je € 8 winst.

Als één leg van je Round Robin weddenschap mislukt, win je nog steeds. Natuurlijk, als twee van je teams er niet in slagen om te dekken, zal je hele Round Robin-parlay een mislukking zijn.

Nog een voorbeeld

Laten we doen alsof je een weddenschap van € 15 hebt geplaatst op een parlay van drie teams waarin de overdogs Nets, Rangers en Cowboys allemaal wonnen. Als je deze taak met succes voltooit, levert dit je € 90 op. Als echter ook maar één leg van je parlay weddenschap niet doorkomt, verlies je de hele inzet.

Hoe maak je een Round Robin weddenschap?

De beste sites voor sportweddenschappen hebben over het algemeen software waarmee gokkers tijd kunnen besparen en automatisch Round Robin weddenschappen kunnen creëren.

Om een ​​parlay weddenschap te plaatsen, kies je de lijnen die je wilt gebruiken, drukt op de “Round Robin” knop, kiest het aantal manieren om te parlay (het aantal legs binnen de parlay) en voert de gewenste inzet in. Op basis van deze parameters produceert je bookmaker de mogelijke uitkomsten voor je Round Robin bet.

Het maken van een Round Robin weddenschap met enkel drie lijnen is een fluitje van een cent. Maar als je een Round Robin weddenschap wil plaatsen met bijvoorbeeld acht verschillende lijnen en een parlay met vijf gebeurtenissen, moet je 56 verschillende parlays maken!

Dit kan natuurlijk tegen gaan staan. Het is gemakkelijk om een ​​fout te maken als er zoveel permutaties zijn om te overwegen. Het maken van massieve Round Robin weddenschappen kan lastig zijn, maar niet meer met behulp van nauwkeurige goksoftware.

Round Robin weddenschappen kunnen bij de meeste bookmakers vaak uit drie tot acht teams bestaan. Het aantal lijnen dat kan worden opgenomen in een Round Robin weddenschap verschilt per bookmaker, hoewel het gebruikelijk is dat er niet meer dan acht zijn. Een advies: lees altijd de kleine lettertjes om erachter te komen wat je moet weten voor het plaatsen van een parley of Round Robin bij je gekozen bookie.

De optie “Number of ways”

Het selecteren van het “number of ways” of parlay-grootte kan een beetje verwarrend zijn. Als je enkel drie regels hebt gekozen, kun je geen parlay-grootte van meer dan twee regels hebben. Indien je echter vier regels zou kiezen, zou je ofwel een parlay van twee of drie gebeurtenissen kunnen maken. Als je vier lijnen hebt geselecteerd met een parlay van twee gebeurtenissen, zou je in totaal zes combinaties kunnen maken.

De each-way Round Robin

Een ‘each way’ weddenschap is een wedstrategie voor paardenraces waarbij een paard wordt gekozen om te winnen en in een specifieke andere positie te plaatsen. Een overwinning op een van beide garandeert een winst, maar de inzet wordt verdubbeld. Een each way Round Robin omvat meerdere races op een kaart, van drie tot acht keuzes.

Hoe win je een Round Robin weddenschap?

Om een ​​Round Robin weddenschap te winnen, moet elke leg van de weddenschap succesvol zijn – vergelijkbaar met elke parlay weddenschap. Als alle drie de teams die je hebt gekozen winnaars zijn, zijn de Round Robin-uitbetalingen groter dan een enkele parlay van drie teams.

Drie-team parlay

€100 weddenschap, -110 kansen — €596 winst

Drie-team Round Robin

€100 weddenschap, -110 kansen — €992 winst

Hoewel het winstpotentieel duidelijk is, is er één opmerkelijk Round Robin nadeel als gok optie. Een weddenschap van € 100 op een Round Robin weddenschap betekent dat elke etappe van de Round Robin € 100 is. Dus in een Round Robin weddenschap met drie teams is het werkelijke weddenschap totaal € 300, in tegenstelling tot € 100 bij een standaard parlay met drie teams. De beloning is aanzienlijk hoger voor de gokker, maar het risico neemt dus ook toe.

Zijn Round Robin weddenschappen de moeite waard?

De meeste professionele sportgokkers zouden waarschuwen voor Round Robin weddenschappen, omdat het geen toevallige manier is om geld te verdienen in de branche. Er is een kans dat je op meerdere Round Robin-inzetten kunt spelen, maar dat is niet eenvoudig.

Een Round Robin weddenschap is doorgaans beter dan een straight parlay, maar je zult nog steeds meerdere weddenschappen moeten inzetten om de bet te winnen en nog meer moeten inzetten om een ​​aanzienlijke winst te maken. Wedden op sport is al moeilijk genoeg, en proberen om meerdere gelijktijdige weddenschappen te winnen, maakt het dus ingewikkelder.

Als je een Round Robin weddenschap gaat doen, moet je je indekken tegen een grote parlay: als er weddenschappen zijn waar je zeker van bent, dan kan dit je helpen wat extra geld te winnen terwijl je hoopt dat je grote parlay succes heeft. Round Robin weddenschappen is een type bet dat alleen effectief is in specifieke omstandigheden. Je wilt er niet je exclusieve wed optie van maken.

Round Robin wedden een goede strategie?

Round robin-weddenschappen zijn een geweldige hedging strategie omdat ze de blootstelling aan verlies verminderen zonder de mogelijke beloning aanzienlijk omlaag te brengen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je parlay mislukt als je de uitkomst van een evenement verkeerd voorspelt met Round Robin weddenschappen. Round Robin weddenschappen kunnen worden vergeleken met een parlay-verzekering met een grote betaling.

Het samenstellen van een Round Robin weddenschap is een slimme beslissing als je de grote beloningen van parlays wilt, maar gevoelig bent voor hun inherente risico. Met Round Robin weddenschappen kun je je rendement op je investering (ROI) maximaliseren terwijl je je blootstelling aan verlies minimaliseert.

Wat zijn de meest populaire sporten voor Round Robin weddenschappen?

Round Robins zijn een zeer populair parlay-formaat voor NFL-spellen, maar ze worden gebruikt voor alle grote teamsporten, waaronder NBA, MLB, NHL en voetbalcompetities zoals de Premier League en MLS.

Hoe zijn Round Robins anders dan parlays?

Round Robins zijn een reeks parlays tussen een specifieke set teams. Hoewel alle games moeten slagen voordat een parlay een winnaar is, hoeft niet elke keuze succesvol te zijn om een ​​winstgevende Round Robin te spelen.

Wed locaties voor Round Robin weddenschappen

Al met al is een Round Robin weddenschap een geweldige manier om meerdere uitkomsten te dekken en je risico te helpen minimaliseren. Of je nu kiest voor NBA-selecties met een hoog risico of gokt op de Dallas Cowboys of Manchester United, je hebt een enorme keuze aan beschikbare bets. Round Robin weddenschappen zijn een strategie om te overwegen wanneer je geïnteresseerd bent in enkele van de lucratieve uitbetalingen die een parlay biedt, maar ook wat extra zekerheid wilt.

Je vindt de beste goksites die Round Robin weddenschappen accepteren in onze lijst met online bookmakers. Al deze sites zijn gereguleerd in de Nederland en zijn 100 procent betrouwbaar. Meld je aan, doe je eerste storting en verdien een welkomstbonus. Je kunt zelfs gratis weddenschappen verdienen om te gebruiken zoals je dat wilt!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.