Bekend van:

Toekomst weddenschappen


Indien je sportweddenschappen beschouwt als een investeringsmogelijkheid voor de lange termijn, is wedden op ‘futures’ iets voor jou. Of, als wedden op je favoriete team om een ​​kampioenschap te winnen klinkt als een leuk voorstel, dan is dit het soort weddenschap waar je dol op bent. Toekomst bets zijn een geweldige manier om te investeren in sportweddenschappen. En eerlijk gezegd zijn het vaak enkele van de beste weddenschappen bij een bookmaker omdat je een hoop kunt winnen zonder een ton te riskeren. Er is wel een klein nadeel aan dit soort bets, afhankelijk van je financiële situatie, die we later in dit artikel in meer detail zullen bespreken.         

Wat is een toekomst weddenschap?

Dus wat bedoelen we met “toekomsten?” Precies zoals het klinkt. Dit is een soort weddenschap op iets dat zich in de toekomst voordoet, meestal buiten één individueel spel. Verschillende soorten toekomst weddenschappen omvatten bets op welk team een ​​competitie- of divisie kampioenschap zal winnen, wie de meeste homeruns zal slaan tijdens een honkbalseizoen, of welke speler de MVP-prijs van de competitie zal winnen. En er zijn nog veel meer soorten toekomst weddenschappen. Technisch gezien is een toekomst weddenschap: een soort prop-weddenschap. Als je een lijst met toekomst weddenschappen zoekt bij je online bookmaker, vind je ze vaak in de sectie voor prop weddenschappen.

Maar er zijn enkele significante verschillen tussen toekomst weddenschappen en standaard prop-weddenschappen. Ja, technisch gezien is elke weddenschap in de “toekomst”. Je kunt immers niet wedden op iets dat al is gebeurd. Bookmakers zouden binnen één dag failliet gaan als hun klanten de uitkomst van sportevenementen wisten voordat ze plaatsvonden.

Geen glazen bol

Helaas zitten we niet in Back to the Future II om alle resultaten van sportevenementen tot 2015 in te zien. Maar je kunt nog steeds proberen de toekomst te voorspellen en winst maken op wat je denkt dat er gaat gebeuren. Toekomst weddenschappen zijn doorgaans langetermijninvesteringen. Velen wedden op hoeveel wedstrijden een team zal winnen voordat het seizoen zelfs maar begint. Je kunt je winst pas na afloop van het seizoen incasseren, wanneer je daadwerkelijk wint.

Dat kan problematisch zijn voor een gokker met een klein budget. Het kan dan zijn dat je het hele seizoen weinig te gokken hebt. Maar er zijn zoveel voordelen aan toekomst weddenschappen. Je krijgt onder andere gunstigere odds dan traditionele weddenschappen op individuele spellen.

Investering

Dit type sportweddenschap dient als een erg goede investeringsmogelijkheid. Dat is hoe je moet denken aan toekomst weddenschappen – een manier om in de toekomst te investeren. Het is vergelijkbaar met beleggen op de aandelenmarkt. Je koopt een aandeel in de hoop dat dat bedrijf over een jaar of twee, of vaak zelfs langer, exponentieel groeit en dan hark je de fijne winsten binnen.

Het is vergelijkbaar met toekomst weddenschappen. Net als bij aandelen kun je er niet zeker van zijn dat je inzet of investering doorkomt. Vaak zal dat ook niet het geval zijn. Zelfs de beste beurshandelaren missen een paar investeringen. En je zult ongetwijfeld een deel van je toekomst weddenschappen verliezen. Maar als je je huiswerk doet, loop je op de lange termijn voorop.

Strategie voor toekomst weddenschappen

De beste manier om op toekomsten te wedden, is door op gegevens te letten. Hoewel dit in het algemeen een goed advies is bij sportweddenschappen, is het nog belangrijker als het gaat om toekomst weddenschappen. Dit komt omdat over de lengte van een seizoen de meeste prestaties, zowel individueel als team, terugvallen naar het gemiddelde.

Dit betekent dat als een speler te veel presteert volgens de onderliggende gegevens, het onwaarschijnlijk is dat hij dit het hele seizoen volhoudt. Hetzelfde geldt voor een team. Onderliggende statistieken kunnen veel licht werpen op de waarschijnlijkheid van resultaten aan het einde van het seizoen. Je moet gewoon alle openbaar beschikbare gegevens gebruiken om een weloverwogen weddenschap te plaatsen.

Voorbeelden van toekomst weddenschappen

Er zijn tal van toekomst weddenschappen die op veel verschillende manieren bestaan. Ze hebben nadelen maar zeker ook voordelen. Vooral als je het saldo en geduld hebt om gelijke tred te houden met de termijnmarkten. Ze zijn daarbij vaak niet zo scherp als een alledaagse lijn.

Waarom is dit het geval? Ze krijgen gewoon niet zoveel actie omdat mensen minder snel € 10.000 inzetten op een weddenschap van 6 maanden dan dat ze wedden op iets wat ze morgen terug kunnen krijgen als ze winnen. Het gebrek aan interesse in toekomst weddenschappen vanuit een algemeen geld standpunt betekent een gebrek aan inspanning uit de boeken in vergelijking met een reguliere weddenschappen.

Toekenningskansen

Een veelgebruikte manier om op toekomsten te wedden, is het inzetten van award odds in grote sporten. En het is altijd leuk omdat je vaak lange kansen kunt krijgen vanwege een groot aantal opties. Vorig seizoen kon je Nikola Jokic bijvoorbeeld ergens tussen de 20-50 en 1 krijgen, wat betekent dat je je geld 50x had kunnen inzetten op een vrij duidelijke nummer 1-optie met de mogelijkheid om in elke categorie bij te dragen. Ons punt is dat, hoewel Jokic op geen enkele manier een favoriet was, hij niet een onvoorstelbare keuze was met zeer, zeer goede kansen.

Een toekomst waar wij graag op wedden, zijn de kansen van Heisman vóór het seizoen, vooral als je jonge uitbraken van getalenteerde spelers kunt identificeren voordat iemand het al heeft gezien. Je kunt deze gedurende het seizoen ook inzetten, maar de kansen veranderen vrij snel, en diep in het seizoen krijg je lang niet zulke goede odds op de potentiële kandidaten.

Kansen op kampioenschappen

Je kunt vaak wedden op het vermogen van een team om de play-offs te halen of een divisie, conferentie of kampioenschap te winnen. Deze kansen variëren aanzienlijk, afhankelijk van wat je precies inzet. Maar je kunt vaak wel longshots vinden, vooral in meer vluchtige sporten zoals honkbal of hockey, waar kampioenen vaak uit het midden van het peloton komen.

Voetbal en basketbal zijn meestal relatief topzwaar, maar dat betekent niet dat je geen goede weddenschappen kunt vinden, zelfs als je minder goede odds hebt. Het is duidelijk dat dingen als NFL-divisie kansen, waar er slechts vier teams beschikbaar zijn om op te wedden, je waarschijnlijk geen lange kansen krijgt van 20 keer je inzet.

Wedden op props totalen

Je kunt ook vaak props van belangrijke spelers en props voor teams vinden voordat het seizoen begint. Het is bijna onmogelijk om het hele seizoen door iets anders te vinden dan props voor team overwinningen, dus het voorseizoen is vaak de tijd om hiernaar uit te kijken. Je zou dingen moeten kunnen vinden zoals yards-props voor belangrijke footballers en punten props voor NBA-spelers.

Daarnaast zou je props moeten vinden voor de totale overwinningen van elk team in elke competitie. Dit kan een heel leuke oefening zijn om voor het jaar door te lopen en wat weddenschappen te strooien om jezelf vertrouwd te maken met het schema en je verwachtingen van elk team.

Voors en tegens van toekomst weddenschappen

Het zou een leugen zijn om je te vertellen dat er geen nadelen zijn aan het wedden op toekomsten. Dat gezegd hebbende, de pluspunten wegen ruimschoots op tegen de minpunten. Laten we kijken.

Voordelen:

  • Je kunt toekomst weddenschappen vaker winnen dan een weddenschap tegen de spread op één spel, terwijl je hetzelfde bedrag riskeert. Vaak krijg je 10/1 odds of beter op toekomst weddenschappen, wat betekent dat je een winst van 1.000 procent maakt als je wint. Tegen de spread in, krijg je minder dan even-money odds, tenzij je parlays en teasers speelt.
  • Het houdt je het hele seizoen geïnteresseerd. Vooral als het gaat om sporten als hockey en honkbal, sleept het seizoen maandenlang door. Anders zou je je wellicht gaan vervelen tot de play-offs als je geen geld had op basis van de uitkomst van het seizoen.
  • Het is een grote investeringsmogelijkheid op lange termijn. We beschouwen toekomst weddenschappen, vooral degenen die zijn gebaseerd op de uitkomst van een heel seizoen, graag als een investering. Net als aandelen of onroerend goed.
  • Met een kleine investering kun je een hoop winnen. Je kunt €1.100 inzetten om € 1.000 te winnen met toekomst weddenschappen, zoals bij een straight against-the-spread-weddenschap. In plaats daarvan kun €1.000 winnen met enkel €100 of minder. Je kunt die value gewoon niet verslaan.

Nadelen:

  • Langetermijninvesteringen kunnen je saldo tegenhouden. Het grootste probleem met toekomst weddenschappen is dat je soms maanden moet wachten voordat je je winst kunt innen. Indien je te veel inzet op toekomst weddenschappen voordat het seizoen begint, is het mogelijk dat een aanzienlijk deel van je saldo vastzit, waardoor je tijdens het seizoen moeilijk op individuele spellen kunt gokken.
  • Je zou kunnen vergeten dat je zelfs een weddenschap hebt geplaatst. Vaak plaatsen gokkers een kleine weddenschap of twee op de uitkomst van een regulier seizoen voordat het seizoen begint. En als die weddenschap zo klein is – zeg € 100 – zou je het wellicht helemaal vergeten. Hé, het gebeurt.

Laatste woord

Terwijl toekomst weddenschappen een geweldige manier zijn om geld te verdienen op online sportweddenschappen moet je de voor- en nadelen wel zorgvuldig overwegen en een solide strategie hebben om je inzet te benaderen. Wij wensen je in ieder geval veel geluk!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.