Bekend van:

Vaak winnen met ’80 minuut strategie


Winstgevend wedden is voor weinig mensen weggelegd. Veel mensen hebben moeite om discipline op te brengen, om een vaste strategie te volgen of om de emoties onder controle te houden. Wil jij zelf wel winstgevend gaan wedden? Dan is het wellicht interessant om voor de ‘80 minuut strategie te kiezen. Wat de ‘80 minuut strategie precies is? En hoe groot de winstkans bij deze strategie is? In dit artikel vertellen wij je graag alles over de ‘80 minuut strategie. Neem ons artikel door, volg onze tips op en streef daarmee naar een hoog winstpercentage.

Wat is de ‘80 minuut strategie?

Bij de ‘80 minuut strategie is het zaak dat je live gaat wedden. Je gaat hierbij op zoek naar wedstrijden waarvan de stand na 80 minuten interessant is. Voorbeelden hiervan zijn een 2-0 voorsprong, een 3-0 voorsprong of een 3-1 voorsprong.

Bij de ‘80 minuut strategie zet je vervolgens in op een 1 2 weddenschap. Dit betekent dat team 1 of team 2 de wedstrijd wint. Aangezien team 1 of team 2 na 80 minuten met 2-0 of 3-0 voorstaat, is de kans héél klein dat de weddenschap verkeerd gaat.

Mocht deze strategie je aanspreken, moet je goede beseffen dat het om een live wedden strategie gaat. Deze strategie heeft op voorhand van een wedstrijd geen enkele betekenis.

Kun je vaak winnen met de ‘80 minuut strategie?

Kies je ervoor om de ‘80 minuut strategie te gebruiken? Dan is het zaak dat je dit op de lange termijn vol gaat houden. Bij deze strategie draait het namelijk niet om de grote winst, maar om de winst op de lange termijn. Of beter gezegd: het gezegde massa is kassa is van invloed op deze strategie.

Indien je serieus met deze strategie aan de slag gaat, heb je de meeste van je weddenschappen goed. Dit heeft puur te maken met het feit dat er in 10 minuten tijd maar weinig een 2-0 voorsprong weggeven wordt. Ook als het bijvoorbeeld 3-1 staat, is de kans vrij klein dat je weddenschap nog in het water valt.

Kun je veel geld verdienen met de ‘80 minuut strategie?

Zet je slechts één bet aan de hand van deze strategie? Dan verdien je mogelijk een paar cent tot een paar euro, afhankelijk van de inleg. Alleen als je heel veel goede bets volgens deze strategie hebt, kun je hier veel geld mee verdienen.

Hoe dit komt? Dit heeft puur te maken met de odds die je bij deze weddenschappen krijgt. Een bookmaker is ook niet gek en weet dat er in 10 minuten tijd vaak geen wonderen gebeuren. De odd die je dan na 80 minuten krijgt, is behoorlijk laag te noemen. daarentegen is de kans wel heel groot dat de weddenschap goed gaat.

Bij deze strategie moet je daarom echt je pijlen op de lange termijn richten. Als je bijvoorbeeld 100 van deze bets goed hebt, kun je alsnog een leuk bedrag verdienen. Heb je slechts een paar van deze bets goed? Dan tikt het qua winst absoluut niet aan.

Waar moet je op letten bij de ‘80 minuut strategie?

Spreekt de ‘80 minuut strategie je nu al aan? Dan is het goed om van enkele aandachtspunten op de hoogte te zijn. De belangrijkste aandachtspunten bespreken we graag hieronder.

Ten eerste moet je goed naar de pre odds van de wedstrijd kijken. Gaat het om een wedstrijd van Ajax die thuis speelt tegen een laagvlieger? Dan krijg je voor een thuisoverwinning bijvoorbeeld slechts 1,15. Staat het dan na 80 minuten 2-0 voor Ajax? Dan kun je simpelweg geen bet meer na 80 minuten zetten. De bookmakers schakelen deze mogelijkheid dan uit, aangezien de kans nihil is dat Ajax de voorsprong nog uit handen geeft.

Bekijk je echter een wedstrijd tussen twee ploegen uit middelmoot? Dan kan het wel lonend zijn om een weddenschap te zetten op de overwinning van het team dat al voorstaat. Hierbij is de kans ook klein dat de overwinning nog uit handen wordt gegeven, maar de kans is wel groter dan bij bovenstaand voorbeeld.

Ten tweede zou je met de aandachtspunten van live wedden rekening moeten houden. Als je een live weddenschap plaatst, telt de bookmaker deze weddenschap voor je af. Dit betekent concreet dat je een paar seconden moet wachten totdat de weddenschap goedgekeurd is.

Ten derde moet je rekening houden met het mogelijke risico. Wellicht heb je nu het idee dat je probleemloos 100 euro op zo’n weddenschap in kunt zetten. Dit is inderdaad mogelijk, maar het is niet handig als dit je laatste 100 euro is. Ook bij deze strategie moet je met money management aan de slag gaat. De kans dat je weddenschap fout gaat, bestaat immers altijd. Ongeacht hoe klein deze kans is.

Ten vierde moet je rekening houden met het live aanbod. Wil je de ‘80 minuut strategie toepassen op wedstrijden uit kleinere voetbalcompetities? Dan is het goed om te weten dat dit niet altijd mogelijk. Bij de kleinere competities bieden niet alle bookmakers evenveel weddenschappen aan. Daarnaast verdwijnen er gedurende de wedstrijd ook de nodige weddenschappen. Grote kans dat er na 80 minuten niet meer al te veel weddenschappen aangeboden worden.

Tips voor het toepassen van de ‘80 minuut strategie

Als je met de ‘80 minuut strategie aan de slag gaat, is het advies om onderstaande tips op te volgen:

  • Schakel je emoties uit: net zoals bij elke andere strategie is het van belang dat je je emoties volledig uitschakelt. Elke bet die je plaatst, moet je plaatsen op basis van rationele basis.
  • Richt je pijlen op de lange termijn: dit is één van de weddenschappen waarbij het echt op de lange termijn aankomt. Onthoud hierbij goed het gezegde ‘massa is kassa’. Als je een heel jaar serieus met de ‘80 minuut strategie aan de slag gaat, heb je aan het einde van het jaar een mooi zakcentje verdiend.
  • Kies voor slechts één strategie: sommige mensen kiezen ervoor om de ‘80 minuut strategie met een andere strategie te combineren. Klinkt mogelijk interessant, maar is het niet. Je doet er echt verstandig aan om voor slechts één strategie te kiezen.
  • Kies een goede bookmaker uit: om de ‘80 minuut strategie zo succesvol mogelijk te laten verlopen, heb je een goede bookmaker nodig. Deze bookmaker moet ten eerste een divers aanbod van live weddenschappen aanbieden. Des te meer keuze de bookmaker je voorschotelt, des te beter je geschikte wedstrijden uit kunt kiezen. Ten tweede moet je heel goed naar de odds kijken. Ook bij deze strategie is het wenselijk dat de odds gemiddeld gezien zo hoog mogelijk liggen. Een klein verschil in odds maakt op lange termijn een groot verschil.

Wil je graag een account aanmaken bij de beste bookmaker? En wil je bij deze bookmaker graag met de ‘80 minuut strategie aan de slag? Wij raden je graag aan om onze reviews over de beste bookmakers door te nemen. Aan de hand van reviews maak je snel/gemakkelijk de juiste keuze voor jezelf. In onze reviews vind je ook meer informatie over het aanbod van de live weddenschappen en de bijbehorende odds. Veel succes in ieder geval met de ‘80 minuut strategie!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.