Bekend van:

Waarom vergelijken via Wedkantoor.nl?


Ben je op zoek naar de beste bookmakers reviews? Daarvoor zit je op onze website goed. Wij hebben in principe twee dagtaken: goksites beoordelen en jou van de beste informatie voorzien. Door jou van de beste informatie te voorzien, krijg je een duidelijke indruk van alle wedkantoren in ons land. Aan de hand van onze beoordelingen over de wedkantoren kies je snel het beste wedkantoor uit. Wat voor jou het beste wedkantoor is, is dat mogelijk voor een andere gokker niet. Iedereen stelt namelijk andere wensen aan een wedkantoor. In de reviews die wij schrijven, houden wij hier ook rekening mee. Wij belichten de bookmaker vanuit allerlei kanten, zodat je een volledige indruk van het wedkantoor krijgt.

De reviews die wij voor je schrijven, voldoen aan enkele eisen:

  • Volledig onafhankelijk. Onze belangrijkste taak is om jou goed te informeren. Als we bepaalde belangen ergens bij zouden hebben, zou dit niet mogelijk zijn. Door onze onafhankelijke positie kunnen we je eerlijk en goed informeren.
  • Betrouwbaar. Alle informatie die je op onze website vindt, is betrouwbaar. We doen hier zelf onderzoek naar en proberen onze informatie zo actueel mogelijk te houden.
  • Transparant. Voor beginnende gokkers is de wereld van sportweddenschappen mogelijk ietwat duister. Met de vele reviews op onze website trachten wij om deze wereld transparanter te maken.

Waar letten wij op?

Voordat we een review kunnen schrijven, proberen wij het wedkantoor van A tot Z uit. Hierbij gaan we absoluut niet over één nacht ijs. We besteden dagenlang aan het uitproberen van het wedkantoor; juist hierdoor zijn wij in staat om complete reviews te schrijven.

Maar, waar letten wij nou op bij het beoordelen van een Nederlands wedkantoor? Bij de Nederlandse wedkantoren testen letten wij altijd op specifieke eigenschappen en kenmerken. De belangrijkste van deze eigenschappen bespreken we hieronder.

Vergunning Nederland KSA

Sinds 1-10-2021 steekt de gokwereld in ons land heel anders in elkaar. Lange tijd was deze markt niet gereguleerd, waardoor veel bookmakers in staat waren hun diensten aan te bieden. Hierbij moesten ze zich wel aan enkele verplichtingen houden, maar dit werd destijds slecht nageleefd. Om meer controle te houden, kwam de Kansspelautoriteit in actie. Deze autoriteit van de overheid geeft nu licenties aan de beste wedkantoren van Nederland uit.

Alle wedkantoren voor Nederland moeten over zo’n licentie beschikken. Alléén als een bookmaker de beschikking over zo’n licentie heeft, mag men legaal in ons land actief zijn. Bij het beoordelen van een bookmaker kijken wij daarom als eerste naar deze licentie. Mocht de bookmaker niet over een licentie liggen, kijken we verder niet naar de bookmaker. In onze ogen is het namelijk verstandig om alléén voor legale bookmakers te kiezen.

Licentienummer check

Voor de volledigheid voeren we ook een licentienummer check uit. Aan de hand van deze check krijgen we nog meer informatie in handen over de bookmaker. Zo zien we bijvoorbeeld per welke datum de licentie afgegeven is door de Kansspelautoriteit.

Opties & mogelijkheden

Per bookmaker kijken wij naar de opties & mogelijkheden. Enkele van deze opties & mogelijkheden zetten we voor je op een rijtje:

  • Live wedden. Bij veel bookmakers is het mogelijk om live te wedden, maar hoe werkt dit dan precies? En wat is het spelaanbod van live wedstrijden? Naar deze vragen kijken wij kritisch, waarna wij dit in de bookmaker review uiteenzetten.
  • Spelaanbod. Op welke sporten kun je bij de bookmaker wedden? Op welke (voetbal)competities kun je wedden? En uit welke soorten weddenschappen kun je kiezen? In een ideale wereld is het spelaanbod uiteraard zo uitgebreid mogelijk.
  • Betaalmethoden. Voordat je een weddenschap kunt plaatsen, moet je eerst geld naar je account overmaken. Hierbij kijken wij kritisch naar de betaalmethoden die door de bookmaker aangeboden wordt. Ook kijken we naar de limieten.
  • Cash out functie. Bij sommige bookmakers is het mogelijk om weddenschappen tussentijds uit te cashen. In onze ogen is dit zeer wenselijk, aangezien je hiermee tijdens een wedstrijd al winst kunt pakken.
  • Website & app. Ook kijken we kritisch naar de website en eventuele app van het wedkantoor. In onze ogen moet de website overzichtelijk, snel en fijn te bedienen zijn. Dit geldt ook voor de mobiele app van het wedkantoor. Mocht het wedkantoor geen mobiele app hebben, geven we dit uiteraard ook in de review aan.

Betrouwbaarheid

In onze ogen moet een bookmaker betrouwbaar zijn. In de wedkantoor reviews vertellen wij je daarom graag meer over de betrouwbaarheid. Hierbij baseren we ons op onze eigen bevindingen, maar ook op ervaringen van andere gebruikers. Als veel gebruikers aangeven dat een bookmaker niet de afspraken nakomt, is dit een rode vlag.

De betrouwbaarheid toetsen wij aan de hand van enkele aspecten. Zo kijken we naar de service die verleend wordt, naar de online beoordeling over wedkantoren en naar de ons eigen gevoel. We hebben inmiddels de beschikking over voelsprieten die duidelijk een betrouwbare bookmaker opmerkt.

Bonussen

Speciaal voor jou gaan we ook op zoek naar de scherpste bonussen per bookmaker. Als we eenmaal interessante bonussen hebben gevonden, delen wij deze graag met je. Hierbij zijn we uiteraard wel erg kritisch. Een bonus moet niet alleen op financieel gebied interessant zijn, maar ook qua voorwaarden.

Altijd actuele informatie

De markt van wedkantoren is behoorlijk dynamisch. Dit geldt voor alle wedkantoren in Nederland, maar ook voor de Kansspelautoriteit. Deze autoriteit krijgt nog steeds veel aanvragen voor licenties binnen, waarbij uiteraard bepaalde bookmakers een licentie gaan krijgen. Wij doen er alles aan om die bookmakers ook zo snel mogelijk voor je te testen.

Daarnaast doen we er alles aan om de informatie op onze website actueel te houden. Gezien de dynamiek is dit niet altijd mogelijk, maar we hebben gelukkig een ervaren team van specialisten tot onze beschikking.

Met andere woorden: de bookmakers reviews op onze website zijn betrouwbaar, onafhankelijk en compleet. Neem de wedkantoor reviews door, maak voor jezelf een vergelijking en hak de knoop door. Door een account bij een goed wedkantoor aan te maken, maak je het wedden aangenaam en veilig.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.