Bekend van:

Wedden op snooker


Met talloze snookertoernooien die jaarlijks over de hele wereld plaatsvinden, is er geen gebrek aan manieren om op snooker te wedden en geld te winnen. Supersterren als Ronnie O’Sullivan, Ding Junhui en Neil Robertson hebben de sport de afgelopen jaren geglobaliseerd. Wat betekent dat steeds meer mensen willen weten waar ze online op snooker kunnen wedden. We geven je een breed scala aan handige tips en advies voor snooker weddenschappen.

Snooker wed strategie

Wedden op de winnaar van een snookertoernooi is een leuke manier om geld te verdienen. Er vinden op elk moment over de hele wereld veel snookercompetities plaats, dus er is geen gebrek aan snooker toekomst weddenschappen om van te profiteren.

Overweeg het belang van het toernooi

Elk snookertoernooi is belangrijk, maar het valt niet te ontkennen dat sommige competities belangrijker zijn dan andere. Daarom is het noodzakelijk dat je weet op welk toernooi je gokt. De “Triple Crown”-evenementen – het Wereldkampioenschap, het VK-kampioenschap en de Masters – zijn de drie grootste snookertoernooien ter wereld. Alleen de allerbeste spelers maken kans om deze competities te winnen, wat betekent dat deelnemers de snooker odds zelden verstoren.

Kleinere evenementen geven spelers met een lagere rang de kans om ook mooie prijzen te winnen. De topspelers zijn wellicht niet geïnteresseerd in het winnen van deze onopvallende toernooien, waardoor minder bekende spelers zegevieren. Voordat je je keuze maakt voor snooker weddenschappen, dien je het belang van het toernooi in overweging te nemen en te weten welke spelers waarschijnlijk zullen strijden voor de trofee.

Bekijk het toernooischema

Terwijl veel van de grote snookertoernooien een beperkt aantal spelers hebben, hebben sommige van de kleinere evenementen honderden deelnemers en hebben ze verschillende voor- en kwalificatierondes. De meeste elite spelers zijn gewend om deel te nemen aan competities met een kleine groep, terwijl spelers met een lagere rang vaak naast een groot aantal andere deelnemers strijden. Kijk daarom altijd naar het toernooischema. Sommige spelers gebruiken kleinere toernooien om zich voor te bereiden op grotere evenementen. Ze kunnen dan moeite hebben om zich aan te passen aan een verandering in format. Gebruik mogelijke intel hierover in je voordeel.

Neem het prijzengeld in overweging

De waarde van prijzen varieert sterk van toernooi tot toernooi, dus het is belangrijk dat je weet hoeveel geld spelers winnen bij elk evenement. Natuurlijk spelen sommige snookerspelers de sport gewoon omdat ze het leuk vinden. Maar de overgrote meerderheid van de spelers doet mee aan toernooien om geld te winnen.

Het Wereldkampioenschap heeft bijvoorbeeld een prijzengeld van € 2.395.000, waarvan € 500.000 naar de winnaar gaat. De Champions of Champions daarentegen hebben een prijzenpot van € 440.000 en de winnaar neemt € 150.000 mee naar huis. Hoe groter het prijzengeld, hoe groter de stimulans. De motivatie van spelers is meestal hoger als er meer geld op het spel staat.

Bestudeer de geschiedenis van het toernooi

Sommige spelers vinden het leuker om aan bepaalde toernooien deel te nemen dan andere; zo gaat het nu eenmaal. Of het nu gaat om de steun van het thuispubliek of de opzet van de competitie, bepaalde evenementen passen beter bij specifieke spelers dan andere. Ronnie O’Sullivan heeft bijvoorbeeld door de jaren heen veel meer Masters-finales bereikt dan welke andere speler dan ook.

Vergelijk speelstijlen

Een ander ding om te overwegen als het gaat om weddenschappen op snooker zijn speelstijlen, aangezien elke deelnemer een iets andere manier van spelen heeft. Elke speler heeft sterke en zwakke kanten en door deze nuances te bestuderen, kun je een beter idee krijgen van hoe ze het zouden doen tegen spelers met contrasterende stijlen.

De unieke speelstijl van een underdog zou hen kunnen helpen om te concurreren met de duidelijke koploper van een bookmaker. Als je kunt voorspellen wanneer dit mogelijk gebeurt, kan het erg winstgevend zijn om de outsider te steunen om te winnen met een handicap.

Live snooker wedden

Live snooker wedden kan erg lucratief zijn, maar het is ook riskant. Net als alle in-play wedden, moet je ervoor zorgen dat je volledig voorbereid bent als je van plan bent om live op snooker te wedden. We wat handige tips samengesteld om je te helpen bij het live wedden op snooker. Als je de onderstaande stappen volgt, geef je jezelf een uitstekende kans om winnende voorspellingen voor in-play snooker weddenschappen te doen.

Voorbereiding is essentieel

Voordat je begint met wedden op live snooker, moet je je voorbereiden op de wedstrijd. Dit omvat het bestuderen van de spelers, het analyseren van de recente vorm en het overwegen van het wedstrijdformaat. In wezen loont het om zoveel mogelijk informatie te verzamelen voordat de wedstrijd begint.

Bekijk elke wedstrijd

Als het gaat om live wedden op snooker, is het van vitaal belang dat je de wedstrijd bekijkt. Ja,je kunt wedden op een wedstrijd zonder deze te bekijken. Maar je hebt veel meer kans om geld te winnen als je het evenement daadwerkelijk volgt. Door de wedstrijd te bekijken, kun je precies het juiste moment kiezen om je in-play weddenschappen te plaatsen.

Observeer de spelers

De mentale toestand van een speler kan in de loop van een wedstrijd drastisch veranderen, vooral in langere formats. Met dat in gedachten raden we je aan om tijdens de wedstrijd in de gaten te houden hoe het met elke speler gaat. Een speler kan een wedstrijd onder controle hebben, maar dan een paar gemakkelijke kansen missen en een slechtere wending nemen. Dit werkt erg op de psyche en uiteindelijk ook op de manier van spelen.

Beste snookertoernooien voor weddenschappen

Over de hele wereld zijn er het hele jaar door talloze snookertoernooien om op te wedden. Niet al deze wedstrijden worden echter breed uitgemeten. Hoewel we je aanraden je geluk te beproeven bij verschillende evenementen, zijn de grote toernooien altijd de beste voor snooker weddenschappen.

De beste online goksites voor snooker bieden altijd een breed scala aan markten voor de meest spraakmakende competities, waardoor we meer mogelijkheden hebben om op snooker te wedden en geld te winnen. De grote evenementen zijn ook veel gemakkelijker te volgen, aangezien de meeste ervan op televisie worden uitgezonden. Het is ook eenvoudiger om nuttige informatie te vinden over de beste online toernooien. Hierdoor heb je een grotere kans om je snooker-inzetten binnen te halen. Hier zijn enkele van de beste snookertoernooien om op te wedden.

Wereldkampioenschap snooker

Als het langstlopende toernooi in het professionele snooker, is het Wereldkampioenschap ongetwijfeld de heilige graal van de sport. De prestigieuze competitie loopt al bijna een eeuw en is nu het rijkste snookertoernooi ter wereld. Het Wereldkampioenschap vindt elk jaar plaats in Sheffield’s Crucible Theatre. Met 32 ​​spelers die strijden in het hoofdpodium van het evenement, waaronder de top 16 spelers van de Snooker World Rankings.

UK Championship

Het UK Championship heeft het op een na grootste prijzenfonds van alle professionele snookertoernooien. Het wordt jaarlijks gehouden in het Barbican Centre in York, en de eerste wedstrijd vindt plaats in 1977. De Engelse Ronnie O’Sullivan heeft het toernooi een recordaantal van zeven keer gewonnen. Steve Davis heeft zes titels op zijn naam staan, terwijl de Schotse ster Stephen Hendry vijf Britse kampioenschappen heeft binnen gehaald.

The Masters

Naast het Wereldkampioenschap en het Britse kampioenschap is de Masters een van de drie ‘Triple Crown’-evenementen – de meest prestigieuze toernooien in het professionele snooker. De Masters is een niet-ranking evenement en ziet elk jaar de beste spelers van over de hele wereld naar het iconische Alexandra Palace in Londen trekken. In totaal hebben 25 spelers uit acht verschillende landen door de jaren heen de Masters gewonnen.

Champion of Champions

De Champion of Champions is misschien wel het grootste snookertoernooi buiten de Triple Crown-evenementen. Het bevat winnaars van de World Snooker-evenementen in de afgelopen 12 maanden, evenals andere hooggeplaatste spelers. Er waren twee Champion of Champion-toernooien in 1978 en 1980 voordat de competitie een lange pauze nam. Het toernooi keerde echter terug in 2013 en is sindsdien een belangrijk evenement op de professionele snooker kalender geworden.

Basis tips voor wedden op snooker

Hier enkele basis wed tips voor snooker. Hoewel sommige van de onderstaande punten algemeen zijn: tips voor sportweddenschappen, ze zijn allemaal van toepassing op gokken op snooker en zijn erg belangrijk om op te volgen.

  • Onderzoek de spelers – Er zijn veel snookerspelers die deelnemen aan verschillende evenementen over de hele wereld, dus het is belangrijk dat je alle spelers bestudeert en spelersstatistieken in je voordeel gebruikt.
  • Zoek naar value in de snooker odds – Steun niet alleen de favoriet van de bookmakers om elke keer te winnen. In plaats daarvan, vind value weddenschappen om grotere winsten te behalen.
  • Verken de regels van de sport – Door jezelf vertrouwd te maken met de regels van snooker, vergroot je je kansen om geld te winnen alleen maar. De reglementen variëren tussen toernooien, dus zorg ervoor dat je de details weet van het evenement waarop je gokt.
  • Vermijd veelvoorkomende fouten bij sportweddenschappen – Snooker gokken kan moeilijk zijn, vooral voor beginners. Om die reden raden we aan om meer te weten te komen over de meest voorkomende fouten bij sportweddenschappen het risico te minimaliseren.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.