Bekend van:

Wedden op waterpolo


Voor de meeste mensen is de enige keer dat ze gaan zitten en kijken naar een waterpolowedstrijd tijdens de Olympische Spelen. Hoewel niet veel mensen regelmatig naar waterpolo kijken, is er een redelijk grote aanhang. Het krijgt voldoende steun en belangstelling om bookmakers het hele jaar door weddenschappen op wedstrijden te laten aanbieden. De steun voor de sport is vooral in Europa populair. Laten we kijken wat de sport inhoudt en wat voor soort weddenschappen je op waterpolo kunt inzetten.

De sport

Waterpolo is geen nieuwe sport. Het bestaat al heel lang en heeft een legendarische en bewogen geschiedenis. Het spel lijkt het meest op handbal, behalve dat het in water wordt gespeeld. Spelers van beide teams proberen te voorkomen dat de ander doelpunten maakt (dit wordt gedaan door een bal in een net te gooien) aan hun kant van het water. Waterpolo vereist dat spelers sterk, nauwkeurig en goede zwemmers zijn. Plus dat ze een groot uithoudingsvermogen moeten hebben. Hoewel de wedstrijden niet erg lang duren, mogen spelers de zijkanten of de bodem van het zwembad niet aanraken tijdens het spelen. Individuen die naar waterpolo kijken en / of wedden, zullen merken dat wedstrijden behoorlijk spannend en snel zijn en dat er veel punten worden gescoord.

Wed types en kansen voor Waterpolo

Als je wilt gaan wedden op Waterpolo, dien je wel de soorten weddenschappen en kansen te kennen om je winkansen te vergroten. We zetten de verschillende wed types even voor je op een rijtje.

Match weddenschappen

Mensen die een match weddenschap doen, wedden in principe op de resultaten van een waterpolowedstrijd. Gokkers zullen proberen hun weddenschappen te winnen op de matchwinnaar of als het spel een gelijkspel zou worden (hoewel gelijkspel niet veel voorkomt). Mensen die op waterpolo wedden, kunnen hoge uitbetalingen verwachten, omdat dit type weddenschap meestal op odds-formaat is.

Totaalscores

Een ander straight type weddenschap is het plaatsen van bets op de totale score van een waterpolowedstrijd. Mensen die deelnemen aan deze weddenschap zullen proberen te winnen door de totaalscores van de twee teams die aan het spel hebben deelgenomen. Bookmakers zullen een lijst maken die gokkers kunnen kiezen om in te zetten en te proberen te winnen met de dichtstbijzijnde totale score die meer of minder is dan het gegeven cijfer.

Prop-weddenschappen

Prop-weddenschappen zijn een verscheidenheid aan weddenschappen die elke bookmaker voor zichzelf maakt in elk type weddenschap. Iets wat ook voor hen onbeperkt is op dit gebied. Prop-weddenschappen voor onder andere waterpolo houden vaak in dat het veel oplevert voor gokkers.

Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn het hoogtepunt in de sportindustrie. Het gebeurt om de vier jaar en er zijn bijna alle landen ter wereld bij betrokken die deelnemen aan verschillende sportevenementen. Het omvat ook waterpolo, waarbij elk land dat wil deelnemen een aantal kwalificaties moet doorlopen in hun zoektocht naar het winnen van de Olympische gouden medaille. De Olympische Spelen zijn een groots evenement voor mensen die op sport willen wedden, aangezien bookmakers hun klanten geweldige aanbiedingen bieden, wat resulteert in indrukwekkende weddenschappen.

FINA Waterpolo World League

The De FINA Waterpolo World League begon in 2002. Dit toernooi was het resultaat van het succes van de sport tijdens de Olympische Spelen van 2000. Mensen begonnen de betrokkenheid bij de Olympische Spelen te waarderen, wat leidde tot enkele toernooien voor aspirant-waterpoloteams over de hele wereld.

Wed strategieën bij waterpolo

Velen zouden waterpolo niet als een grote sport beschouwen. Het slaagt er echter nog steeds in om een ​​behoorlijke aanhang te krijgen, waardoor bookmakers het hele jaar door weddenschappen kunnen accepteren. Dit geeft gokkers voldoende tijd om meer informatie te verzamelen over de spelers en teams van de sport. Hoewel het moeilijker zal zijn voor mensen die in regio’s wonen waar waterpolo niet populair is.

Mensen die in Europa wonen, hebben mogelijk een voordeel ten opzichte van mensen in de Verenigde Staten omdat ze meer blootgesteld zijn aan waterpolo. Mensen kunnen uiteraard het internet gebruiken voor hun onderzoek als ze weinig of geen dekking hebben voor de sport in hun regio. Er zijn voldoende nieuws- en sportwebsites beschikbaar met de laatste informatie over de records van een speler of team en andere statistieken. Het is in ieder geval absoluut noodzakelijk dat je voldoende informatie hebt voordat je een weddenschap aangaat op waterpolo.

Kijk en vergelijk

Als gokker moet je de tijd vinden om de odds die bookmakers bieden te vergelijken. Dit zorgt ervoor dat je je weddenschappen plaatst met de beste uitbetalingen van de online wedkantoren. Je kunt ook lid worden van meer dan één online goksite, zodat je meer opties hebt om te vergelijken waar je het meeste voordeel uithaalt.

Ken de sport

Voordat je begint met wedden op waterpolo, is het zeker aan te raden  ervoor te zorgen dat je de sport, het concept, de regels en de strategische spelen begrijpt. Neem de tijd om waterpolo volledig te doorgronden en probeer je vermogen om goede beslissingen te nemen te vergroten.

Naast het kennen van de details van de sport, moet je ook weten wie de teams of spelers zijn met de hoogste ranking. Op deze manier kun je bepalen voor welke teams je moet kiezen, wanneer je hun sterke en zwakke punten in de sport kent. Het is ook essentieel om hun concurrentievermogen en reputatie als een goede waterpolospeler of -team te kennen. Dit zal je helpen om je winkansen bij waterpolo weddenschappen te vergroten.

Wat het publiek wil

Een andere manier om de sport beter te leren kennen, is te weten te komen wie de favoriet is bij het publiek. Het kennen van dit detail is handig voor je weddenschappen in waterpolo, vooral als het publiek geworteld is in een team dat ze niet zo veel volgen. Als je een manier kunt ontwikkelen om te voorspellen waar het publiek op zal wedden, maak dan van de gelegenheid gebruik om value te bepalen die gunstig zijn voor de meerderheid.

Evenementen om op waterpolo te wedden

Er zijn gedurende het jaar meerdere waterpolowedstrijden om op te wedden in verschillende landen. Toch steken onderstaande letterlijk met kop en schouders boven het water uit.

De World League

Bij de Olympische sporten zijn internationale teams betrokken die zullen matchen met andere teams die gewoonlijk de eerste keer zijn dat ze elkaar ontmoeten. Je kunt een hoog niveau van concurrentievermogen verwachten onder die teams, vooral in waterpolo. Zoals hierboven vermeld, is waterpolo geen populaire sport en slechts een paar competities ondersteunen deze sport. Jaarlijks vindt er echter een internationale competitie plaats, wat veel inzicht geeft.

Eerst regionaal

De World League begint met regionale toernooien die dienen als locatie voor kwalificatiewedstrijden voor teams die willen strijden voor de Olympische Spelen. De regionale toernooien bepalen de top acht teams en gaan naar de Super Finale, die elk jaar in juni plaatsvindt. De top acht teams spelen tegen elkaar in een round-robin-formaat om teams te elimineren en door te gaan naar de halve finales en de finale. Hier kan ik veel gevallen op gewed worden.

De competities tussen teams zijn intens en elke overwinning is belangrijk voor alle spelers en het management. Dit geeft gokkers een goede bron van informatie om te weten welke teams in topvorm zijn, de elite en degenen die de Olympische Spelen zouden kunnen halen.

Het Olympisch Formaat

De Olympische teamsporten zijn meestal verdeeld in groepen. Elk team werkt zich een weg omhoog om zich te kwalificeren voor de medaille ronde. De eliminaties bepalen welke teams het zwakst zijn en de teams die de medaille rondes halen, zijn de sterkste.

Echter de twee groepen zullen verschillende sets teams hebben met hun eigen sterke en zwakke punten, en beide groepen zullen de capaciteiten ervaren totdat ze elkaar ontmoeten in de medaille rondes. Wedstrijden die in gelijkspel eindigen, hebben een enorme impact op de Olympische Spelen, en teams zullen zich moeten voorbereiden op moeilijkere tegenstanders naarmate ze hoger op de ranglijst komen.

Het Olympische formaat helpt gokkers om een ​​evenwichtige manier van spelen met andere gokkers te hebben. Degenen die hun onderzoek hebben gedaan om de sterkere teams te vinden, zullen een voordeel hebben bij het vergroten van hun kansen om hun waterpolo weddenschappen te winnen.

Vrouwen van waterpolo

De meeste mensen beschouwen waterpolo als een sport voor mannen. Vrouwen spelen echter ook een goed gedeelte in de World League met waterpolo. Er zijn wel minder teams om uit te kiezen in de Olympische spelen en het verschil tussen de sterkste en zwakste teams is groter. Dit maakt ook de aandacht voor wedden veel minder. Wat jammer is, maar wellicht komen er in de toekomst nog sterkere vrouwenteams die het wedden interessanter maken.

In conclusie

Waterpolo is een leuke en opwindende sport om naar te kijken, en het biedt ook een interessante manier om op evenementen te wedden. Om je winkansen te vergroten, moet je voldoende informatie hebben over de sport, de spelers en de evenementen. Je kunt bepalen hoe je gemakkelijk kunt winnen met deze sport, zolang je maar weet voor welke teams ze moeten kiezen. Wij wensen je veel geluk met wedden op waterpolo!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.