Bekend van:

Wedden op de Kardashians?


Bookmakers in Nederland accepteren eigenlijk alleen weddenschappen op sportevenementen, maar dit is niet altijd het geval in andere landen. Er is een nieuwe lijn in het zand met het uiteenvallen van Kim K. en komiek Pete Davidson. Gezien het feit dat er nu weddenschappen worden aangeboden door ’s werelds (illegale) bookmakers op wie de nieuwste vriend van Kim Kardashian zou kunnen zijn.

Bedenk het zo gek

Wedden op vrijwel alles is mogelijk in veel andere landen. Wedden op transfers of wie de nieuwe coach van een club wordt, is in de voetbalwereld net zo gewoon als wedden op wedstrijden zelf. Maar het is niet alleen beperkt tot de sportwereld; je kunt wedden op evenementen zoals het Amerikaanse Songfestival en zelfs de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

In Nederland zijn sinds de invoering van de Wet Kansspelen op afstand (Koa) legale bookmakers actief. Wedden op het Songfestival, de verkiezingen of zelfs gele kaarten en corners is ten strengste verboden. In Nederland is gokken op vatbare uitkomsten namelijk illegaal.

Gokken op het nieuwe vriendje van Kim Kardashian

Buiten Nederlands maken ze zich wat betreft weddenschappen een stuk minder sappig. Het maakt niet uit waar je hoeveel op wilt inzetten, go for it. De odds makers waren er dan ook helemaal klaar voor toen het uiteenvallen van Kim Kardashian en Pete Davidson eerder deze maand bekend werd gemaakt. Sindsdien is wedden op wie de volgende vriend van Kim Kardashian zal zijn een hele hype.

De 41-jarige Kim is momenteel vrijgezel nadat ze haar verloving met Pete Davidson, een komiek met wie ze in 2016 kort uitging, beëindigde. Haar ex-vriendjes zijn basketbalster Kris Humphries, American football-speler Reggie Bush en hiphop muzikant Kanye West.

Who’s next?

De vraag wie het over zal nemen van Davidson nadat ze zo’n diverse groep ex-vriendjes heeft gehad, staat nog open. Bookies hadden CNN-politiek journalist Van Jones als koploper. Kim Kardashian’s connectie met Pete Davidson is, net als die van Kardashian en Jones, is al geruime tijd onderwerp van geruchten. Als Kim K. toch met Van Jones vertrekt, zullen gokkers 7,8 keer hun initiële investering ontvangen. Nick Cannon (11 keer je geld), haar ex Kanye (11,5 keer), Elon Musk (12,5), Jamie Foxx (15 keer) en Drake (19 keer) zijn allemaal in de running. De bookmakers geven Donald Trump een kleine kans om het nieuwe vriendje van Kim te worden. Gokkers die Trump kiezen als de nieuwe echtgenoot van Kim, krijgen een rendement van 201 tegen 1.

Om ervoor te zorgen dat de bookmaker je weddenschap uitbetaalt dat Kim Kardashian zich gaat verloven met haar nieuwe vriend, moet het nieuws eerst op Kardashian’s officiële Instagram verschijnen.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.