Bekend van:

Weddenschap Max Verstappen wereldkampioen door Circus al uitbetaald


Ook al heeft Max Verstappen nog geen wereldkampioenschap gewonnen, als je bij Circus op die uitkomst had gewed, kun je je uitbetaling inmiddels ontvangen. De bookmaker betaalde als eerste uit en verdere weddenschappen dat Max voor 2022 wereldkampioen wordt, zijn geschrapt. De weddenschap is nog steeds beschikbaar bij andere Nederlandse bookmakers, zij het tegen lagere odds.

Lekkere voorsprong

Max Verstappen won afgelopen weekend de Belgische Grand Prix op het circuit van Spa Francorchamps. De huidige wereldkampioen, die vanwege een gridstraf vanaf de 14e plaats moest starten, wist toch met een comfortabele marge te winnen.

Max Verstappen heeft nu 284 punten in het kampioenschap na zijn negende zege van het seizoen. Sergio Perez, zijn teamgenoot en naaste uitdager, kon slechts 191 punten verzamelen. Tot aan de race in Spa was Charles Leclerc de grootste kanshebber om Max Verstappen uit te dagen. Hij staat momenteel op de derde plaats met 186 punten. Carlos Sainz staat vierde met 171 punten, Mercedes-coureurs George Russell volgt hem op met 170 punten en daarna Lewis Hamilton met 146 punten.

Max Verstappen heeft een enorme voorsprong op zijn collega en rivaal Leclerc en is dit jaar de overweldigende favoriet om de titel te winnen. Hij heeft momenteel een voorsprong van 93 punten op zijn medestrever. Dit seizoen heeft nog 8 races te gaan, waardoor de rivalen van Verstappen een potentiële kans hebben om 216 punten te behalen. Inclusief de voorlaatste sprintrace in Sao Paulo.

Binnen, winnen dus innen

De buit is als het aan Circus ligt al binnen, aangezien de bookmaker de weddenschappen heeft uitbetaald dat Max Verstappen dit jaar het wereldkampioenschap wint. Op dit moment zijn weddenschappen op het winnen van het wereldkampioenschap door Verstappen bij Circus dan ook stopgezet. In plaats daarvan biedt het bets op zaken als de nummer twee, de hoogst geplaatste coureurs en het beste steam in het constructeurskampioenschap.

Alleen enkelvoudige weddenschappen dat Max Verstappen in 2022 wereldkampioen wordt, worden momenteel uitbetaald. Weddenschappen in combinatie met andere coureurs worden normaal afgehandeld.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.