Bekend van:

[Wereldbeker 2022] Argentinië


Argentinië odds van 1-7 (Bet 365): In wat waarschijnlijk het laatste WK-optreden van de grote Lionel Messi lijkt te zijn, zal La Albiceleste op jacht gaan naar glorie om de enige grote eer veilig te stellen die de speler door velen als de beste aller tijden wordt beschouwd, altijd is ontgaan. Het doel van Argentinië is om de enige grote eer te behalen die Argentinië altijd net is ontglipt.

Ze lijken daar ook een behoorlijke kans op te maken, met de kampioenen van de Copa América en Finalissima die momenteel onder leiding van coach Lionel Scaloni een recordreeks van 35 wedstrijden zonder verlies maken.

Het spreekt voor zich dat Argentinië zwaar zal moeten vertrouwen op Messi’s geweldige talenten als ze in Qatar willen uitblinken. Maar de PSG-man zal goed worden ondersteund door talenten als Lautaro Martinez, Angel Di Maria, Julian Alvarez en Rodrigo De Paulus. Argentijnse voetbalfans kunnen zich verheugen op een sterk optreden in Qatar.

Emi Martinez, die keeper speelt voor Aston Villa, wordt waarschijnlijk beschermd door het hardnekkige Premier League-duo Lisandro Martinez en Cristian Romero, die respectievelijk centrale verdedigers spelen voor Manchester United en Spurs. De Argentijnse verdediging zou ook moeilijk af te breken zijn door de aanwezigheid van deze spelers.

Messi en zijn teamgenoten lijken net zo’n goede kans te maken als ieder ander om deze winter het toernooi in te gaan om de prestigieuze World Cup-titel te winnen. Het WK winnen is voor geen enkel team een ​​gemakkelijke taak, maar de winnende stamboom en teamgeest die tijdens Scaloni’s ambtstermijn werden gekoesterd, geven Messi en zijn teamgenoten een aanzienlijk voordeel.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.