Bekend van:

[Wereldbeker 2022] Brazilië


Brazilië is de overweldigende favoriet om het WK te winnen en de prestigieuze Jules Rimet-trofee mee naar huis te nemen. Dit blijkt elke keer dat het WK wordt gehouden het geval te zijn. De winkansen van Brazilië zijn 4/1 (Bet 365).

Tijdens het WK 2022, dat in Qatar wordt gehouden, zal het team van Tite proberen de teleurstelling van de afgelopen 20 jaar achter zich te laten en uiteindelijk de meest prestigieuze voetbaltrofee terug te geven aan het land dat wordt beschouwd als het spirituele thuis van het prachtige spel.

Het feit dat Brazilië een met sterren bezaaid team heeft dat meer een collectieve identiteit lijkt te hebben dan in eerdere iteraties, is zeker een rechtvaardiging voor de sterke steun van het land voor Qatar.

Met een typisch angstaanjagende groep aanvallers, waaronder talisman Neymar Jr., Real Madrid-ster Vinicius Jr., nieuwe Barcelona-rekruut Raphinha en Spurs’ Richarlison, naast een groot aantal andere aanvallers, zal er een verstandige verdediging nodig zijn om een ​​einde te maken aan naar de Selecao in Qatar.

Het is echter het kwaliteitsniveau in defensieve gebieden dat misschien wel het sterkste signaal afgeeft van Brazilië’s als een potentieel winnend WK-team. Spelers van het kaliber Alisson in het doel, Thiago Silva en Marquinhos als centrale verdediger en Casemiro aan de basis van het middenveld vormen een stevige ruggengraat voor het Braziliaanse team.

Brazilië zal het WK van dit jaar met vertrouwen en vaart tegemoet gaan na slechts één nederlaag te hebben geleden in hun vorige 28 interlands (een 1-0 nederlaag tegen hun felle rivalen Argentinië in de finale van de Copa America in 2021), en ze zullen proberen hun winnende manieren voort te zetten.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.