Bekend van:

Win free bets voor WK bij Unibet 


Er komen nog vier speelrondes in de Eredivisie en dan verschuift de focus van de hele voetbalwereld naar het wereldkampioenschap dat in Qatar wordt gehouden. Elke keer dat er een ronde van de Eredivisie is, krijg je mogelijk een gratis weddenschap voor het WK 2022 op Unibet, en die weddenschap is 10 euro waard! Dit helpt je om je voor te bereiden op het grote toernooi.

Wedden op WK

Qatar zal over ongeveer een maand gastheer zijn van het WK 2022. De Eredivisie en alle andere nationale evenementen zullen een week eerder eindigen. Dit geeft aan dat er nog vier speelrondes zijn voor de Nederlandse clubs voordat de internationals aankomen in de oliestaat.

Unibet heeft gezorgd voor de perfecte promotie om je in de stemming te brengen voor het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld! Tijdens de resterende vier ronden van de Eredivisie hebben klanten van Unibet de mogelijkheid om een ​​gratis weddenschap van €10 voor het WK te claimen. Nadat je minimaal €5 hebt ingezet op de Eredivisie, kom je in aanmerking voor een van deze gratis weddenschappen.

Deze weddenschap kan niet tussentijds worden uitbetaald door middel van een uitbetaling aanbieding en moet een quotering van minimaal 1,40 hebben om geaccepteerd te worden. In het geval dat je op meer dan één keuze wilt wedden, moet je ervoor zorgen dat elke individuele selectie kansen heeft die ten minste gelijk zijn aan 1,40.

Nadat de uitkomst van de kwalificerende weddenschap in de Eredivisie is bepaald, wordt de gratis weddenschap van € 10 voor het WK bijgeschreven op je Unibet-account. Omdat Unibet je veel tijd geeft om de gratis weddenschap uit te geven, is het niet vereist dat je dit direct na ontvangst doet. De gratis weddenschap is voor jou beschikbaar tot het einde van het WK.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.